Barack Obama

Onzinnen.png
Onzinnen2.png
Over Barack Obama wordt veel gepraat.
Daarom is er bij onze OnZinnen een pagina over Barack Obama!


Barack HUSSEIN Obama
foto van nu
Geboorte 4 Augustus, 1961
Nationaliteit Anti-Amerikaans
Vrouw Michelle Obama (Terroriste en heks)
Politieke Partij Duivelse partij die een hekel aan god heeft
Motto "Ik haat Amerika"
Woonplaats Terroristenbuurt, Chicago
Religie Terrorisme

De gemeenste man ter wereld!
~ God over Barack Obama

Die moet dus het land uit. Amerika, dan.
~ Geert Wilders over Barack Obama

Ik heb hem altijd onuitstaanbaar gevonden.
~ Jezus over Barack Obama

Fijne vent.
~ Allah over Barack Obama

Wij houden van Barack Obama.
~ Communisten over Barack Obama

Onsje besjte sjucces in die Vereniegdie Sjaten!
~ Al Qaida over Barack Obama

In Soviet Rusland, Obama houdt van JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over Barack Obama

Barack HUSSEIN Obama (voornaam Barack, maar zijn ouders prefereren de tweede naam) is een gemene en leugenachtige man die geen enkele kans maakt om president van de Verenigde Staten te worden president van de Verenigde Staten is. Alleen leugenachtige en On-Amerikaanse mensen steunen hem, en hij is Amerika aan het veranderen in een communistische heilstaat.

Jeugd

Obama werd geboren in het jaar 1961, en hij was een hele lelijke baby. Als dreumes stond hij er om bekend dat hij spreeuwen wurgde en het bloed uit kippen zoog. Hij groeide op als een lelijk en gemeen kind, en zijn ouders aanbidden de duivel. Terwijl de knappe, dappere en vaderlandslievende John McCain in 'Nam gemarteld werd door communisten werd Obama vertroetelt in zijn veel te grote huis door zijn ouders. Daar leerde hij linkse dingen, en werd hij liberaal.

 
Obama, 12 jaar, na het vermoorden van een trouwe kerkganger en godvrezende Amerikaan

Zodra Barack naar school ging begon hij met het pesten en slaan van zijn medeleerlingen. Hij wou niet bidden in de klas en wou geen trouw aan de vlag zweren. Hij maakt zijn huiswerk niet en disrespecteerde zijn leraren. Hij stal lunchgeld van kinderen in de bijstand en keek af op de blaadjes van kinderen die hun huiswerk wel hadden gemaakt, zoals John McCain. Hij haalde allemaal onvoldoendes maar chanteerde de directeur om toch over te gaan.

Op zin 8ste ging Barack bij een bende, waar hij meteen de leider werd omdat hij zo vrouwonvriendelijk en wreed was. Daar martelde en verkrachtte hij onschuldige kinderen en handelde hij in drugs, in tegenstelling tot John McCain, die in zijn jeugd de armen hielp en zijn leven in het teken van god zette. Op zijn 12de verjaardag vierde Barack samen met zijn demonische ouders dat hij zijn 25ste moord had gepleegd, en veegden ze allen hun billen af met de grondwet die ze daarna gezellig op aten terwijl ze keken naar de open haard waar een bijbel in zat te knisperen.

Als tiener moordde Barack kerken uit en aborteerde hij tientallen baby's, gewoon omdat hij er zin in had. Hij beroofde kleine christelijke kinderen van hun snoep en aanbad publiekelijk Allah samen met de ziel van Hitler. Obama zaaide haat tijdens publieke gelegenheden, zei dat het 1ste amendement stom was en poepte op een kruis. Daarna liet hij in een kerk vol mensen zijn geslachtsdeel zien en corrumpeerde hij de zielen van normale mensen. Hij bombardeerde de armen en lachte de daklozen uit. Dit alles gebeurde terwijl John McCain trouw de staat diende in de Senaat van Arizona, en de armen te eten gaf.

Carriere als communist, terrorist en moslim

 
Hier vervloekt Hussein een jonge, trouwe Amerikaanse soldaat tot een vreselijk pijnlijke dood door hem aan te raken.

Obama vloog meteen naar het Midden-Oosten en ging daar in de leer bij een Islamitische Koranschool, waar hij voornamelijk naar het Oosten bad en Amerika vervloekte. Hij stond er om bekend dat hij de meest extremistische en fundamentalistische moslim van de school was. Hij kuste het graf van Mohammed en bedreef de liefde met de Koran. Hij bakte taartjes waar een motiefje in stond van een brandende Amerikaanse vlag, en voerde die aan de dieren die daardoor ook extremistische moslims werden.

Daarna verhuisde hij naar de Sovjet-Unie, waar hij zich vermomde als Leonid Brezjnev en zo president werd. Hij perste duizenden onderdanen uit en veroordeelde nog tienduizenden tot Siberie. Hij voerde oorlog tegen onschuldige, kapitalistische naties en steunde afpersende en corrupte Communistische regeringen over de hele wereld. Hij noemde kapitalisme een misdaad en zij dat Country-muziek maar een malle boel was. Hij sloeg een baby en plaste over het vrijheidsbeeld heen. Toen hij klaar was met zijn misdaden verhuisde hij naar Frankrijk.

Toen de USSR viel verhuisde Obama weer terug naar de Verenigde Staten, naar Chicago. Daar begon hij samen met terrorist Bill Ayers het 'Woods Fund of Chicago', waarmee hij zogenaamd de armoede zou bestrijden. In werkelijkheid was het een terroristische, Islamitsche cel van waaruit hij verscheiende onschuldige kinderen liet opeten door barbaarse islamieten, waarmee hij eerst seks had gehad terwijl hij Stairway to Heaven van Led Zeppelin luiterde.

Presidentiele Campagne

Na een lang en leugenachtige loopbaan als senator van Illnois (in het lokale dialect ook wel المملكة العربية السعودية genoemd) begon Barack Obama begin 2008 aan de race naar het Witte Huis onder de banier van de onbetrouwbare Democratische Demonische partij, die onder andere vinden dat Homo's mogen blijven leven en niet naar werkkampen moeten. Gelukkig was er ook nog John McCain, een knappe, inspirerende man. Echter heeft Barack Obama John McCain in het publiek vervloekt en gehypnotiseerd om enige kleine kans te maken de verkiezingen te winnen. Daarbij heeft hij stembus vrouwen verkracht en gehersenspoelt zodat zij de duivel en Obama zouden steunen door de stemmen op McCain te verbranden en om te toveren in die voor Obama.

Presidentschap

Na zijn hersenspoelingen campagne werd hij president. Hij wil Amerika nu veranderen in een terroristische, moaïstische communistenstaat. Tot nu toe heeft hij pogingen gedaan om de gezondheidszorg in het trotse Amerika compleet te verwoesten, heeft hij de belangrijkste gevangenis van Amerika (Guantanamo Bay) gesloten en hij is bezig met meer terroristische hervormingen.

GROTE LEIDERS

Assad · Van den Berg · Berlusconi · Erdoğan · Franco · Hitler · Kafka
Kim I · II · III · Macron · Mandela · Mario · Merkel · Mussolini · Obama
Poetin · Robespierre · Rutte · Stalin · Thorbecke · Tito · Trump · Wouterse