Batterij

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !

Mijn batterijen zijn weer opgeladen!
~ Nerd bij het opstaan.

Een batterij is een magisch metaal doosje waar stroom in zit. Batterijen zijn noodzakelijk bij elk elektronisch wonder. Om een of andere vage reden heeft Greenpies een hekel aan batterijen en proberen ze alle batterijen van de aarde af vergen. Dit wordt echter beschouwd als een complot waar we later op in gaan.

Hoe werkt een batterij?Bewerken

 
Een zeer zeldzame batter-ei

Een batterij ontstaat als je een blokje metaal (maakt niet uit wat voor soort) in een pan met soep gooit en er een toverspreuk over uitspreekt. Na een paar dagen koken zal er een batterij ontstaan. Mensen roepen heel vaak dat batterijen een noordpool en een zuidpool hebben, dit is waar. Sterker nog, in elke batterij schuilt een hele wereld vol beschavingen. Deze beschavingen vervuilen net als de onze hun lucht, hier halen wij de energie uit. Helaas kunnen we geen energie uit onze eigen vervuiling halen omdat dat helaas niet zo werkt.

Toepassingen van batterijenBewerken

Batterijen worden gebruikt bij onder andere stroomstoelen, kernbommen, zaklampen, en mobieltjes. In andere woorden, batterijen zijn onmisbaar. Batterijen zijn ook van cruciaal belang bij de opwarming van de aarde. Batterijen warmen de aarde veel minder op dan stopcontacten, sterker nog, batterijen koelen de aarde af. Als er te veel batterijen gebruikt zouden worden zou dat niet goed voor de opwarming van de aarde zijn, om deze reden heeft de overheid een campagne gestart om mensen hun gebruikte (zogenaamd lege) batterijen in te laten leveren. De op deze manier ingeleverde batterijen worden naar een fabriek in Absurdistan gebracht en daar in een magische pot vol eekhoornbotten wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit de opwarming van de aarde versnelt, helaas heeft de wetenschap nooit gelijk en is de aarde hierdoor alleen maar afgekoeld.

Soorten BatterijenBewerken

In volgorde van klein naar groot:

  • AAAAAAAAA!-batterijen: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
  • B-batterijen: in d-deze b-batterijen wo-wo-wonen al-l-leen m-maar b-beschavingen m-met s-s-totteraars
  • C-batterijen: dit zijn baby-D-batterijen, die pas 1,5 volt oud zijn.
  • D-batterijen: dit zijn de puber-batterijen. Hun voltage is irritant, maar doet na een tijdje al weer minder pijn.
  • DD-batterijen: batterijen met extra grote polen
  • Alle overige batterijen: zijn volwassen, en bevatten veel voltage. Doet erg pijn.

Sterkte van batterijenBewerken

 
Hoe sterk een batterij is, is eenvoudig vast te stellen door de tong in verbinding te brengen met beide polen.

De sterkte van batterijen kan worden aangeduid op diverse manieren.

VoltBewerken

Het aantal volt (v) wordt berekend door het aantal gebruikers te delen met het aantal gebruikers van een willekeurig forum. De wetenschappelijke (en dus incorrecte) formule hiervan is  . Het bedrag van het aantal volt kan daarna worden gebruikt om te achterhalen hoeveel pijn het zal doen als de batterij zal worden aangesloten op een menselijk lichaam. 1,5 volt staat gelijk aan het eten van een zoet gebakje en wordt als prettig beschouwd. 9 volt wordt beschouwd alsof je op je duim slaat met een hamer en 666 volt offert je op aan de duivel.

MilliampBewerken

Milliamp uur (mA/u) houdt in hoeveel inwoners van de batterij je lichaam betreden per uur. Dit kan worden uitgerekend door het aantal inwoners van de batterij te vermenigvuldigen met het aantal volt ( ). 1 mA/u betekend dat er 1 inwoner per uur je lichaam betreed. Het gevaar aan mA/u is dat deze inwoners jouw lichaam zullen vervuilen en daardoor energie gaan opwekken met jouw lichaam.

Het complot van GreenpiesBewerken

Greenpies is tegen batterijen omdat zij de aarde zouden "opwarmen". Hier is echter niets van waar. Greenpies verspreide deze leugen als wraak op het feit dat zij aandelen hebben in batterijen. Door slecht nieuws te verspreiden stijgt de verkoop van batterijen waardoor greenpies langzaam rijk wordt. Met hun verdiende geld kunnen zij Japan overkopen van Finland en daarmee eindelijk een nationaal elftal bezitten. YUI is het echter niet eens met greenpies en is een tegenactie gestart met groene stroom.

Zie ookBewerken