Belasting


Plopperdeplopperdeplop!
~ Kabouter Plop

Betaal je belastingen maar, of Rambo komt!

In Sovjet-Rusland belasting betaalt JOU!!
~ Situatie in Sovjet-Rusland

In Sovjet-Rusland belasting ontduikt JOU!!
~ Situatie in Sovjet-Rusland

Give it to me!
~ Madonna over belastingen

You will pay.
~ Uncle Sam over belastingen

Belasting is een dwangsom losgeld vergoeding die de overheid met geweld zachte dwang vraagt aan de burgers. Met de belastingen worden alleen goede dingen gekocht zoals huizen voor de rijken, rubik's kubussen en spinazie, massa's spinazie. Ook worden de reparaties van piano's hiermee betaald. Meestal vleugels.

OorsprongBewerken

De belasting werd in de middeleeuwen voor het eerst betaald aan een Mofrikaanse koning die nog rijker wilde worden. Sindsdien werd het een gewoonte en vandaag de dag betaalt men nog steeds belastingen. Jij moet voor alles belastingen betalen. Zoals het voor het lezen van dit artikel.


Aantal euro's die Jij moet betalen aan de belastingen voor het lezen van dit artikel:
    

TriviaBewerken

Op wat moet ik belastingen betalenBewerken

Gelukkig op zowat alles. Alles wat je uitgeeft gaat terug naar de belastingen. Zelfs het loon dat je dacht van de belastingen te hebben gekregen gaat terug weg.

WeigeringBewerken

 
Pas op! De belastingsman!

Sinds het ontstaan van de belastingen zijn er altijd dommerikken geweest die dachten dat ze de belastingen kunnen ontduiken. Anderen gebruikten geweld tegen de overheid. Iedereen faalde echter. Winnen tegen de kapitalisten is onmogelijk hahahahahaa! Mensen die weigeren moeten een dwangsom betalen van zeer veel geld, spruiten eten (niemand lust ze immers, toch zijn ze er) en 15 keer met een zweep geslagen worden.

De Grote BelastingoorlogBewerken

In Rusland pikten de communistische burgers het niet langer dat de overheid al hun geld zomaar afnam. Daarom kregen ze het belachelijke idee om iedereen evenveel te geven. De Russen doen dit nog steeds.

Belastingen in Nederland en BelgiëBewerken

In Nederland en België moet men voor elke euro die men verdient er 2 geven aan de belastingen. Natuurlijk krijgen ze dit belastinggeld terug uitbetaalt in drankbonnetjes van de kantine van AZ Alkmaar of van Cercle Brugge.

$ £ €Bewerken

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ £££££££££££££££££££££

Zie ookBewerken

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
6 januari 2009
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.