Belgium's Got Talent

That are three jahs for you, Oncyclopedia!
~ Ja, ook wij hebben meegedaan aan Belgium's Got Talent!

De jury van 2012 is blij dat het seizoen afgelopen is. Leuke bende denkt u, maar wacht maar tot u hun gezicht ziet wanneer er wordt gezegd dat ze zo goed waren dat ze voor het volgende seizoen terug worden gevraagd...

Belgium's Got Talent is een Belgische versie van de dramatalentshow Britain's Got Talent, waarbij de poetsvrouwen tijdens de eerste pauze altijd de traanplassen onder de plaatsen van de vrouwelijke juryleden.

GeschiedenisBewerken

Belgium's Got Talent is begonnen met een parodie op Britain's Got Talent, met evenveel blijters en nog meer scheiters. Alleen werd deze serie serieus genomen, aangezien de Belgische kijkers idiote programma's gewoon zijn. Dus werd het maar een gewoon programma. De domste mensen van België werden uitgekozen (heel de VRT zat vol). De jury deed perfect aan de normen van zo een show: een meisje dat per seizoen een miljoen zakdoekendozen verbruikt, een man die niet weet waarom hij hier zit, en een die nog steeds niet weet wat er gezongen wordt. Momenteel blijven mensen kijken naar de steeds nieuwe seizoenen. Alleen vatte een deelnemer in 2010 de drie X'en aan de tafel verkeerd op een begon redelijk hysterisch worden; er had nog nooit iemand zo een vriendelijk gebaar gemaakt naar hem. Dat is ook een van de reden waarom meen Flanders Got Talent werd uitgevonden, dan ging men de X'en vervangen door gele leeuwen.

Finale 2012Bewerken

De finales zijn het spannendste van al, bij rest worden er teveel traantjes gelaten. Hier een overzicht.

 
De winnaar van 2012.
Volgorde Artiest Soort act Resultaat
Karolien Goris Strippen wannabee 'Winnaar'
WTF Gent Acrogym 2de
Koda Kumi Zang 3de
Familie Gijbels Drum / Gitaar Niet geselecteerd in de top 3
BB Crew Rope skipping Niet geselecteerd in de top 3 (de jury had namelijk totaal niet door Rope skipping was)
Co.lab Dans Niet geselecteerd in de top 3
Jee Kast Poëzie Niet geselecteerd in de top 3 (wat wil je anders als iedereen in slaap valt?)
Next Level Acrobatiek / Trampolinespringen Niet geselecteerd in de top 3

Jury 2012Bewerken

Karen DamenBewerken

 
Karen in haar gewoonlijke status.
 
Karen is weer helemaal klaar voor tot de eerste break!

Karen was vroeger lid van K3, maar aangezien ze eens wat écht talent wou zien (waar ze later toch in faalde) is ze mee komen doen in de show. Maar al snel had ze door dat ze het traanvirus had gekregen van haar voorgangeres. Ze is misschien wel populair, maar verbruikt veel zakdoeken. In een jaar gebruiken, zo blijkt, al deze soort shows zo een achtste regenwoud. Dus wou de crew haar schrappen, maar daarbij kregen ze heel K3 op hun dak.

Ray CokesBewerken

Over Ray Cokes waren er vroeger veel beweringen. Maar na Belgium's Got Talent werden er heel veel de kop ingedrukt en kwam de waarheid aan het licht. Ray Cokes is namelijk een robot die door de MI6 is gezonden om te zien of Belgium's Got Talent inderdaad dommer is dan Brittain's Got Talent. Hij kan alleen de zinnen "That are three jahs for you, man who do something i don't understand!", "What did he just said?" en "That's a jah for me!" zeggen.

Rob VanoudenhovenBewerken

Deze man heeft is de grootste meeloper van alle jury. Hij is waarschijnlijk verliefd op Karen, wat zeer bewonderingswaardig is. Hij kan veel van mening verschillen, in een korte tijd.

What did he just said?
~ Ray Cokes na het lezen van deze pagina.