Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !


Octagon-warning.png DePolitieKomtJeHalen.png Dit artikel is illegaal. u mag dit artikel voor 1 uur bekijken alvorens uw computer crasht.
{{{2}}}


Popup1.gif

Bing ook wel Bing-Search

Logo

is de zoekmachine van het bedrijf tegen fruit: Microsoft.

Bing staat ook wel bekend als de enige zoekmachine die de plaatsen van links elke maand veilt. Sommige mensen beschouwen Bing als de eerste zoekmachine, maar dat is niet waar.

dood LevenBewerken

Bing werd in 2005 opgericht door de glaslovende Bill Gaatjes, Bing is zo genoemd vanwege het geluid wat de zoekmachine eerst maakte, namelijk: 'BING!'. In de tijd dat Bing is opgericht heeft Microsoft ook de allesverwoestende versie van windows gemaakt: Viesta Vista. Microsoft heeft biljoenen winst verlies gedraait dankzij Bing en heeft op een gegeven moment gedreigd om een atoombom op de servers te laten vallen. Helaas Gelukkig is dit niet gedaan.

ReclamesBewerken

 
De advertenties

Bing is een website die heel erg op reclames is gefocust. Ze betalen jaarlijks zo'n 2 miljoen Knurft aan reclames. Deze reclames zijn niet te onderscheiden van echt en lijken sprekend! Zelfs het watermerk en de zwarte controle strip zitten erin, de links in de reclames kunnen uitkomen op supermarkten, malware en ronseling voor IS

 
Als je op een advertentie klikt kom je hier!

Overname door Dagobert Duck B.V.Bewerken

in 2011 werd bekend gemaakt dat DD B.V. bing overnam voor het bedrag van 1 euro, hierbij heeft dagobert nog meer reclame op bing gezet, en er werd een motie ingediend om de naam bing in DagoBing te veranderen, maar dat werd niet geaccepteerd door de gebruikers.


AdvertentieplatformBewerken

In samenwerking met Wikipedia heeft Dagovrekbert besloten om van beide sites advertentieplatforms te maken, en Dagobert duck zou zo 100000000 euro geven aan wikipedia, maar op het laatste moment ging de deal toch niet door vanwege Balkenendeman die Dagobert duck wegjoeg.

In verband met dagoberts geld hieronder advertenties, Gelieve deze site in uw adblocker te whitelisten.


 

Als u deze advertenties NIET ziet, moet u het aantal euro wat hier onder staat aangegeven aan dagobert duck geven als belasting voor het lezen van deze pagina.


Aantal euro's die Jij moet betalen aan de belastingen voor het adblocken van de advertenties:
    

faillissementBewerken

in 2013 werd door dagobert duck het faillissement aangevraagd en Bill Gaatjes nam bing weer over.

Censuur op BingBewerken

Op Bing word waarheid onwaarheid vernietigd en onwaarheid blijft staan. Bing heeft soms veel een beetje gelijkenis met communistisch china, Maar dit bewijs wordt vernietigd is niet genoeg, Bing betaalt terrorisme van al de reclame-inkomsten bing koopt meer minder reclame.