Brabant

      Oeps! Bedoelde je soms Noord-Brabant? Waarschijnlijk niet...
Tuig Volk uit Brabant.

Brabant is een hertogdom, gelegen tussen Vlaanderen, Holland, Limburg en Wallonië.

Algemene informatie over BrabantBewerken

Brabant is een hertogdom, gelegen tussen Vlaanderen, Holland, Limburg en Wallonië. Sinds de hertog dood is, gaat het steeds slechter met Brabant. Antwerpen scheurde zich af, het Noorden ging met de Hollanders collaboreren, en een gedeelte in het Zuiden werd door de Walen bezet.

Over het algemeen ziet men daarom Brabant als een groot stuk grond in een andere dimensie. Velen beweren nu zelfs dat Brabant niet meer bestaat omdat er nog maar weinig mensen zijn die Brabant ooit hebben gezien. Andersom schijnt het ook zo te zijn. Brabanders zouden maar weinig mensen zien die niet uit Brabant komen. De Brabanders die wel gezien zijn zijn:

Deze Brabanders zouden zijn verhuisd naar een deel van Brabant dat zich niet bevindt in een andere dimensie. Dit gebied wordt tegenwoordig overspoeld met Polen, dit vanwege de lage huizenprijzen. Brabanders en heel Brabant zou echter wel te zien zijn tijdens carnaval.

Pogingen om de vertrokken Brabanders terug naar Brabant te krijgenBewerken

 
Dit is het kwaadaardige feest genaamd carnaval. Hier worden veel mensen zwanger.

Tijdens het carnaval in 1998 probeerde men Brabant aantrekkelijker te maken door alle huizen paars te verven. De Brabanders waren echter niet nuchter genoeg om muurverf te gebruiken. In plaats daarvan gebruikte de Brabanders grondverf, die alleen blijft zitten op de grond. Na een harde regenbui werd al de grondverf van de muren weggespoeld met als gevolg dat alle wegen paars werden. Dit was de reden dat niet de Brabanders, maar de Limburgers naar Brabant gingen. Als wraak van de trotse Brabanders werden alle Limburgers vermoord. Hoe dit kon is echter onbekend aangezien Limburgers niet de meest slimme mensen zijn.

Wat Brabant tegenwoordig inhoudtBewerken

Brabant is tegenwoordig mysterie, net als België. Volgens geruchten wonen er in Brabant alleen maar eekhoorns en zouden alle Brabanders zijn verdwenen toen PSV landskampioen werd. Niemand is echter dapper genoeg om naar Brabant te varen en het te herontdekken. Dit omdat volgens de mythe Brabant midden in een zee gevuld met bananenschuimpjes zou liggen. Verder zouden er veel vleesetende otters wonen, iets waar iedereen bang voor is. Als Brabant zou kunnen worden herontdekt, dan zou de overbevolking in Nederland direct stoppen. Maar ach, wie gelooft er nou in een mythe ?

De Brabo'sBewerken

Nu er steeds minder Brabanders zijn, beginnen de laatsten der Brabanders zich te splitsen in ondersoorten.

  • Tuig met klompen, een Bomberjasje, een kaal hoofd en de neiging om naar monotone teringherrie te luisteren.
  • De Brabo's, tegenhangers van de Frieslam. Zij doen zich voor als stoere Hollandse boeren met een tatoeage, zijn allen voorstander van de Nederlandse politiek en worden daarom regelmatig door de Frieslam uitgescholden.

Potentiële redenen van het verdwijnen van de BrabandersBewerken

  • De grond is gemaakt uit taaie koek.
  • Scholieren in Brabant moeten water koken op papier
  • De nachten duren er langer.

Zie ookBewerken