Broeikaseffect

0/\/\9 ! h37 13®031\<@$3ff3<7 [email protected]$7 /\/\1,//\/ pc @@/\/ ! 1'/\/\ /o\/\//\/3|]!
~ 24/7 Gamer over broeikaseffect

Het broeikaseffect is een nawerking van de jaren 60. het vele drugsgebruik door de hippies had toentertijd mensen laten geloven dat hoofdpijn gedeeld door de derde macht van een banaan het broeikaseffect is. omdat niemand wist wat het broeikaseffect was, en er geen Wikipedia bestond (hedendaags ook niet) besloot men maar in te beelden dat het de ondergang van de aarde zou worden door meisjes genaamd Lucy die uit de lucht zouden vallen. Echter vond Al Gore dit onzin en besloot hij het maar de ondergang van de aarde met behulp van magische niet bestaande gassen te noemen.

Al Gore's theorieBewerken

 
Bestaat Dr Pepper echt?

Al Gore beweert dat iedereen er binnen 50 jaar aan zou gaan door een hoge waterstand. Dit, tenzij je $100 stort op zijn girorekening. Zijn theorie gaat nog veel dieper dan de hoge golven, zo beweert hij:

  • Dat onbestaande gassen als koolmonoxide een zogenaamde ozonlaag aantasten.
  • Dat Hummers 1 op 3 rijden en dat dat slecht is voor de terugkerende ozonlaag.
  • Dat men het niet meer kan stoppen omdat in de natuur koolmonoxide ook zou voorkomen.
  • Dat er geen aapjes zijn met de naam Hans die spelen in CSI:Liverpool.
  • Dat gloeilampen slecht werkend zijn, net als waterfietsen.
  • Dat Amerika totaal niets te maken heeft met welke oorlog dan ook.
  • Dat er naast de koolmonoxide ook nog Dr Pepper bestaat.

Natuurlijk weet men dat Al Gore zelf 4 hummers heeft die helemaal gepimpt zijn door Xzibbit, waardoor ze 1 op 0,03 rijden, en dus een leugenaar is. Waar nog eens bij komt, wie verzint er nou iets dat verdwijnt ?

Hippie-theorieBewerken

 
Wat een dagdromers zijn ze toch...

Ooit, in een ver en hoog land, leefde een meisje Lucy. Zij had heel veel diamanten voor iedereen die haar maar wilde zoenen, Maar oh oh! Ze stonk enorm uit haar bek en niemand wilde haar zoenen. Toen besloot zij maar de aarde heel warm te maken door haar deken van haar bed om de aarde te wikkelen. De hippies vonden dat niet "allright", en besloten haar allemaal te zoenen. Maar wat bleek nu de hippies waren (net als de schrijver dezes) onder invloed van LSD. Niemand wist wat ze aan het doen waren. Maar gelukkig, de jaren 70 kwamen eraan. De drugs verdwenen allemaal naar de bijlmer en men kon weer nadenken. Helaas bleek toen dat de hippies hun oversekste fantasieën begonnen te geloven. Maar.. eind goed al goed, JFK werd neergeschoten en de moordenaar van JR werd geheim gehouden door het vroegtijdig aflasten van Dallas.

Deze theorie is natuurlijk de waarheid. Het is tevens ook de reden dat men Al Gore niet moet zoenen, want hij heeft Lucy gezoend, al haar stinkbacteriën overgenomen en stinkt nu zelf enorm uit zijn bek.

Complot bedenkers theorieBewerken

Het broeikaseffect is veroorzaakt door Amerika. Dit zodat zij goedkopere auto's konden maken die op water rijden in plaats van op bier en diesel. Deze auto's zouden echter zeer veel onderhoud moeten krijgen wat alleen kan in Amerika waardoor Amerikanen rijk zouden worden en de wereld ten onder zou gaan. Omdat iedereen dit verhaal heeft gehoord verzon Amerika AIDS en probeerde daarmee deze juiste theorie te verschuilen !

PiratenBewerken

De ware oorzaak van het broeikaseffect is natuurlijk de afname van het aantal piraten. Het veelvuldig en snel zwaaien met ijskoude sabels koelt namelijk de atmosfeer. De leider van de kerk van het vliegend spaghettimonster heeft dit keihard empirisch aangetoond.

Theorie van een WubboïstBewerken

Tachtig Tammo is de dader. Omdat hij tachtig in plaats van 120 rijdt produceert hij veel meer uitstoot van Al Gore's koolstofmonoxide. Gelukkig zuivert Sophia de schadelijke stoffen voor ons Wubboïsten.

Theorie van een ChristenBewerken

God haat ons. Daarom straft hij ons. Dit is de reden dat hij ons straft met deze comfortabele temperaturen. De enige manier om dit te kunnen oplossen is door allemaal te bidden naar God voor vergiffenis.

Theorie van BlauwBewerken

Blauw probeert het leven knus te houden. De temperaturen van nu zijn ideaal voor Blauw en Blauw is ideaal voor deze temperatuur. Blauw probeert hiermee te zeggen bedankt voor het Blauw zijn en roei Groen uit. Groen kan niet tegen deze warme temperaturen.

De laatste, vergeten theorieBewerken

 
Zijn ze niet lief met hun automatische waterpistolen?

Middelbare school, dat is de echte reden. De enige oplossing is de middelbare school aflasten en gewoon de kinderen dom houden. Scheelt geld voor opleiding, en het aantal tienermoeders zal zich drastisch verlagen. De mens heeft zich al heel lang kunnen vermaken als holbewoner, en volgens de devolutie zal men dat spoedig weer doen. De overheid echter, wilt de devolutie zo lang mogelijk uitstellen totdat balkende eindelijk een kabinet wel 4 jaar heeft kunnen houden.

ConclusieBewerken

Blijf gewoon doen waar je mee bezig bent. Weet je wat ? Laat die computer lekker aanstaan, laat die zogenaamde ozonlaag maar verdwijnen. Minder is altijd beter, zo zegt Rita Verdonk toch ook altijd ? Laat Lucy maar lekker geen genot krijgen, moet ze maar niet in de lucht wonen. Laat de school maar voor wat het is. alsof iemand erheen gaat. .. En pas je dieet aan. Je maag houd dit niet lang meer vol.

Zie ook:Bewerken