Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
Typisch burengedrag

Hij begon!
~ Donald Duck over zijn buur, Bolderbast.

Nee hij begon!
~ buurman Bolderbast over de uitspraak van Donald Duck.

Dit is nou een burenruzie.
~ Kapitein Overduidelijk over de uitspraken van Donald Duck zijn buur Bolderbast.

Buren zijn irritante mensen die naast, boven of onder je wonen.

Buren zijn altijd irritantBewerken

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat buren altijd vervelend en irritant zijn. Enkele voorbeelden:

  • Als je zaterdag bent wezen stappen en om zeven uur 's ochtends je bed inkruipt om je roes uit te slapen, begint de buurman een half uur later met een kettingzaag zijn openhaardhout te zagen.
  • Als je op maandagochtend een belangrijk sollicitatiegesprek hebt, geven de buren op zondag een luidruchtig feestje dat tot zeven uur 's ochtends doorgaat.
  • Als je zelf van eerlijke, eenvoudige Hollandse stamppot houdt, koken je buren raar exotisch eten met veel knoflook, indringend stinkende kruiden en specerijen.
  • Ben je overtuigd veganist, dan dringt elke avond de weeïge lijklucht van de verbrande karbonades van je buurman je woning binnen.
  • Ben je een overtuigd christen, dan vloeken de buren zo hard dat bij jou godverdomme de godverdomme crucifix van de godverdomde muur valt.
  • Wil je rustig in de tuin je yoga-oefeningen doen, dan zitten je buren in hun tuin te roken en hebben zij daarbij de gettoblaster met Hollandse slagermuziek op tien staan "voor de gezelligheid".
  • Heb je astma, dan dringen de prikkelende wierookwalmen van je hippie-buren je huis binnen.
  • Hou je van de rustige pianomuziek van Richard Claydermann, dan bonkt de house-herrie je huis binnen.
  • Hou je van soul en jazz, dan heb je uitgerekend een buurman die van André Hazes houdt en zulke buren vinden het altijd mooi om de volumeknop voluit te draaien, want in hun belevingswereld vindt iedereen André Hazes helemaal te gek, dus jij klaarblijkelijk ook.

De achtergrond van burenruziesBewerken

Bij een toevallige verdeling van mensen over de beschikbare huizen is de kans dat iedereen irritante buren heeft oneindig klein. Toch heeft iedereen irritante buren. Het kan dus niet anders dan dat hier een welbewust beleid achter steekt.

De waarheid is dat de overheid welbewust mensen naast elkaar plaatst waardoor je op je vingers kunt natellen dat die ruzie met elkaar gaan krijgen. Dit zorgt ervoor de bevolking zijn agressie en ontevredenheid op de buren richt in plaats van op de overheid.

Slechts een kleine elite is bekend met dit complot en woont zelf in grote vrijstaande villa's waar ze niet met buren geconfronteerd worden.

Pim Fortuyn maakte deel uit van deze elite, maar kreeg gewetensproblemen. Hij wilde het complot na zijn verkiezing openbaar maken, maar Mat Herben verraadde dit aan de NVM. De NVM gaf daarna opdracht aan een lid van de woningbouwvereniging Wageningen om Pim Fortuyn te vermoorden.

Het mechanisme van de burenplaatsingBewerken

In de sociale woningbouw werkt de burenplaatsing eenvoudig. Wanneer iemand aan de beurt is voor een woning, wordt uit het nationale burendatabestand de karakterinformatie van de woningzoeker vergeleken met de karakterinformatie van de buren van de leegstaande woning. Als de woningzoeker absoluut niet bij de buren past, dan krijgt hij/zij de woning.

Op de commerciële woningmarkt is het minder eenvoudig. Daar heeft de consument in theorie de vrije keus. Om toch een maximale burenirritatie te bereiken, is het fenomeen makelaar bedacht. Deze speelt een subtiel spel met de omschrijving van de woning, de prijs en bezichtigingstijden om precies die koper in een huis te krijgen die de burenoverlast maximaliseert. Dit vraagt een groot psychologisch inzicht en een groot talent voor toneelspelen. Dit talent is zeldzaam en daarom verdienen makelaars ook zoveel geld.

Buren in heilstatenBewerken

In heilstaten als Nazi-Duitsland, de Sovjet-Unie en de DDR klaagde niemand over de buren. Dit kwam niet alleen door het ontbreken van het decadente kapitalistische complot, maar vooral ook door speciale buurtinterventieteams. In de Soviet-Unie heette dit team Kameraden Gezamelijk voor de Buurt, in de DDR heette het StaatsTeam voor Actviteiten en Sociale Interventie. In Nazi-Duitsland heette het de Gezellige Straten Als de Partij Overvalt. Wanneer er in een buurt klachten over de buren waren, dan voerde zo'n buurtinterventieteam een uitgebreid vooronderzoek uit, probeerde eerst met overleg de problemen op te lossen en als dat niet werkte, werden sommige buurtbewoners verplaatst naar een buurt waar ze beter zouden passen. Zo was er een speciale buurt voor mensen die graag in de tuin met hun gettoblaster naar hiphop-muziek luisterden. Deze buurten werden dan ook getto's genoemd, genoemd naar de versleepbare geluidsinstallaties. Alleen hield de Gestapo niet zo van hiphop en vermoordden ze iedereen in de getto's.

Zie ookBewerken