COVID-19

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !


Een coronavirus onder een microscoop nader bekeken.
      Oeps! Bedoelde je soms de Spaanse Griep? Waarschijnlijk niet...

COVID-19, ook wel het Wuhanese Vleermuis-syndroom of coronahoest genoemd is een seksueel overdraagbare aandoening die waarschijnlijk je hele familie, je buren, je huisdier(en) en vooral jou zal besmetten. Het is vermoedelijk afkomstig van iemand uit Wuhan in China die als hobby had om vleermuizen te eten, de poep incluus. COVID-19 is het vervolg op COVID-18, dat wereldwijd mislukte omdat het infectiegehalte te laag was en vleermuizen te snel doodgingen. De ziekte is 100% fataal in 100% van alle fatale gevallen en het is met grote waarschijnlijkheid te stellen dat het erger is dan de dood zelf, maar daar zal je op korte termijn zelf wel achter komen. Er is tot nog toe geen behandeling voor, tenzij je Donald Trump heet of Jaïr Bolsonaro. Sommige homeopatische bronnen suggereren het consumeren van bleek of mondwater; het opzoeken van grote hoeveelheden licht en het slikken van grote hoeveelheden aanvullende vitamines die onder meer hydrochloroquine bevatten. Besmetting vindt plaats door simpelweg iemand aan te staren die het virus onder de leden heeft. Mensen die over het algemeen het vaakst besmet raken zijn coronagekkies en mensen die geen masker dragen.

Op het moment (stand januari 2021) zijn er 93 MILJOEN griep-patiënten en een paar miljoen doden, waarvan zo'n 900.000 besmettingen / 12.700 doden in Nederland en zo'n 670.000 besmettingen / 20.200 doden in België. Het scheelt wel: de meeste doden zijn buitenlanders en waren meestal toch al doodziek.

OntstaanBewerken

COVID ontstaat door het coronavirus en het coronavirus is ontstaan in een laboratorium toen een professor aldaar een virus aantrof in een monster en prompt zei: "Da's een coronavirus". Zoiets kan alleen een labprofessor natuurlijk doen, want virussen zijn onzichtbaar en daarom op het eerste gezicht ook niet zo eng. Virussen zijn op zich ook niet gevaarlijk, maar vier Russen dan weer wel, net als coronavirussen. Coronavirussen zijn dan weer gevaarlijker dan vier Russen die Corona-bier drinken, vooral zodra zij over hun nek aan het gaan zijn. Het specifieke soort coronavirus dat leidt tot COVID is voor het eerst gespot in China, waar de deep state aan het nadenken was over wat nu te doen met al die Oeigoeren, Tibetanen, Hongkongers en Chinezen. Het zijn er veel te veel, een overbevolking aan mensen die niet de glorie van de Partij delen en daar moest wat aan gedaan worden, waar zou je anders zo'n overleg over voeren?

Intussen, in een niet bepaald bijzondere betonnen jungle met de naam Wuhan was er een bloeiende handel in vleermuizen aan de gang waarbij mensen de hoop hadden om, net als bij Spiderman het geval was, speciale superkrachten (m.n. vampier-achtige trekjes) te krijgen door een vleermuis op te peuzelen, want je laten bijten door zo'n beest (zoals wat met de spin wel gebruikelijk is), dat kan leiden tot allerlei rare, enge uitslagen en ellende. Een zo'n simpele ziel aldaar had hetzelfde doel, maar de vleermuis die deze simpele ziel kocht was over datum en daarom ernstig vervuild en door de ophokcultuur en de bioindustrie van die beesten was deze ook gaan muteren tot een coronavleermuis. De man consumeerde zijn snack, verslikte zich in een knapperig stukje vleugel en zo besmette hij zijn woonst, dan wel krot, waar hij samen met 22 andere mensen op 1 verdieping woonde in kooien. Deze mensen begonnen nu elkaar te eten, maar dat is niet waar we deze pandemie aan te wijten hebben. Nee, dat heeft zich kunnen verspreiden doordat mensen die daar aanwezig waren op tijd konden vluchten, die in de tussentijd iedereen zijn gaan aanraken en hun handen niet hebben gewassen voor weken. De tijd vliegt en zo deed dat virus dat ook en zo raakte heel de wereld in de ban van de Getver.

Hoe jezelf het beste te beschermen tegen het coronavirusBewerken

 
Hier wil je je echt niet in begeven.

Er zijn acht richtlijnen van het RIVM en de Belgische Federale Dienst Die Over Gezondheid Gaat Of Zoiets die bewezen effectief zijn om jezelf - en anderen - te beschermen tegen het coronavirus.

 1. Raak je gezicht zo veel mogelijk aan.
  Door je gezicht zo veel mogelijk aan te raken bouw je groepsimmuniteit op, dat wil zeggen dat mensen zo ver mogelijk van je vandaan blijven omdat het lijkt alsof je je als een volslagen debiel aan het gedragen bent, terwijl je in werkelijkheid verstandig bezig bent. Los daarvan zijn je handen de meest schone lichaamsdelen en door je schone handen af te vegen aan je gezicht maak je je gezicht nog schoner dan deze al is. Let wel goed op dat je je vingers goed aflikt om ze vochtig te houden, 't smaakt immers naar chocolade.
 2. Raak iedere trapleuning en ieder oppervlakte aan in publieke ruimtes waar je ook maar komt.
  Grijp, lik en masseer alles wat je tegen komt. Deurklinken, railings, handvaten in bussen, handrailings in de metro, stoelen en over het algemeen alles dat aangeraakt kan worden door andere mensen. Dit kan wat onwennig en lastig voor je zijn omdat je, na meer dan een jaar in quarantaine, intussen al niet meer weet hoe het is om aangeraakt te worden door iemand anders dan jezelf.
 3. Was je handen nooit.
  Mark Rutte zegt dan wel dat je je handen stuk moet wassen met kokend heet water, maar je hebt er niks aan als je handen stuk zijn. Heet water en zeep agiteert juist het virus wat leidt tot mutaties. Zo is de Britse mutatie ontstaan, omdat iemand uit Birmingham met een slecht werkend immuunsysteem die het virus opgelopen had terwijl hij z'n hond aan het uitlaten was twee weken lang zijn handen aan het wassen was. Zodra het virus in contact komt met de menselijke huid, veroorzaakt dit ook nog eens ernstige problemen, zoals een tak die in je gezicht slaat in het bos. Eigenlijk zouden we er niet over moeten beginnen, maar die alcoholsprays of andere ontsmettingsmiddelen met hoge hoeveelheden alcohol zijn ook funest voor het lichaam. Het lichaam wil alcohol, dat is waar, maar dat wil het lichaam oraal binnen krijgen, niet via de huid. Dat is ook nog eens een veganistische variant op Alcoholisme.
 4. Gebruik geen mondkapjes. Ze zijn zinloos.
  Dat zei het RIVM in het begin ook al, maar niemand op deze planeet wilde ze geloven. De enige reden waarom je zo'n mondkapje op zou moeten, is dat je dan als eenzame treinspotter je hobby anders niet meer kan uitoefenen en de kans kleiner te maken dat Veiligheid & Service op de stations je gaan lastigvallen. Bijkomend bij-effect is dat autoriteiten je gaan beschouwen als een terrorist die iets te verbergen heeft.
 5. Doe niet je hand voor je mond als je niest of hoest.
  Niezen met je hand voor je mond is voor mietjes. Iedereen krijgt de griep, dus maakt die hand ook geen fluit meer uit. Tegenwoordig schijnt niezen in je hand ook helemaal uit te zijn, men doet dat tegenwoordig in de holte van je elleboog, maar dat heeft ongeveer hetzelfde effect, alhoewel dat het leven nog moeilijker maakt, omdat je dan ook alles aan moet raken zoals geopperd in punt 1 en 2 met de holte van je elleboog.
 6. Ga hamsteren op al het toiletpapier.
  Een van de meest voorkomende symptomen van COVID is dat je vol met shit zit en die shit wil je kwijt. Zodoende, als je voor de komende 50 jaar aan toiletpapier gaat hamsteren zit je in ieder geval wel goed, want weet jij nou bijvoorbeeld of we over 50 jaar nog toiletpapier hebben? Het zou ook eens kunnen zijn met de nakende, gelijdelijke islamisering waar Geert Wilders altijd bol op gaat, dat we allemaal hurktoiletten hebben en we met onze handen onze reet moeten afvegen, alhoewel dat ook zou zijn omdat dat de stoelgang bevordert. Los hiervan is toiletpapier ook nuttig voor het mummificeren van coronaslachtoffers, Franse zombies en radioactieve Belgen als de pleuris uitbreekt in Tihange en/of Doel.
 7. Ga zo dicht mogelijk op anderen staan als mogelijk.
  Social distancing is niet sociaal en die persoonlijke bubbel waar je je in bevindt mag dan wel heilig voor je klinken, het zegt helemaal niks. Er is geen bubbel, los van bubbels die uit je neus komen als je moet proesten. Als je dichter bij anderen staat kun je met grotere man-en-vrouwkracht terugslaan tegen dat virus, want op een gegeven moment ben je met meerderen dan dat het virus is. Anderhalf meter bij elkaar uit de buurt blijven maakt je zwak en seksueel gefrustrerd. Als iemand over de WHO begint, 't staat voor de Wuhan Hoeren Orgienazatie.
 8. Laat je niet testen bij klachten.
  Als niemand zich laat testen hebben we 0 Coronabesmettingen. We hebben Corona onder controle. Er liggen ook geen Coronapatiënten in het ziekenhuis en er zijn geen Coronadoden meer. De griep is weer teruggekeerd en het nieuws bericht nu ook weer met dat de ziekenhuizen volliggen met mensen die griep hebben. Een zomers griepje.

In de lage landenBewerken

In Nederland kwam het virus aan land op Schiphol, waar het zonder moeite door de douane kwam. In België kwam het virus het land binnen door intussen tot zombies verworden Fransen, die de door de Belgen opgeworpen betonblokken en dranghekken aan de grenswegen hebben kunnen omzeilen of forceren. Wat er in Frankrijk gebeurde vond men in Nederland niet zo raar eigenlijk en zo ging het leven daar door alsof het normaal was, maar wat alvast niet normaal was, was dat men opeens geen handen meer mocht gaan schudden. Dit leidde het einde in van de Nederlandse cultuur 'zoals we die kennen'. In het kader daarvan vond hoeder van het volk, moreel leider en tussendoor minister-president Mark Rutte de anderhalfmetersamenleving uit: mensen moesten opeens anderhalf meter afstand gaan houden, zodat het onmogelijk werd om samen met vrienden aan hetzelfde gebakje te knagen, uit dezelfde kom dezelfde nootjes te eten en om een oranjegekte tussen deze huidige crisistoestand te voorkomen. Stiekem was het ook om te voorkomen dat mensen in groten getale geneigd zijn om Snollebollekes op te zetten, want dat is immers een Brabander en de eerste besmetting in Nederland kwam, jawel, uit Brabant vandaan en dan kun je maar niet voorzichtig genoeg zijn.

 
Ocharme toch.

De Belgen hadden in de tussentijd nog altijd veel Fransen in het land, maar op een gegeven moment dachten de Belgen even diep adem te kunnen halen nadat Frankrijk de boel in confinement gooide, een lockdown dus, maar dan op z'n Frans. Dat diep ademhalen was niet heel verstandig van de Belgen, want ze hadden in hun directe nabijheid van 1 meter afstand vergeten een mondkapje op te zetten en zo besloot België Franse toestanden maar de kop in te drukken door maar een Belgische lockdown in te voeren, waarbij iedereen binnen moest blijven, tenzij men eten moest halen, moest gaan werken, naar de kapper moest, naar de voetbal toe moest, naar 'n feest zou gaan en als men Vlaams was, want die Walen waren toch al niet meer te redden door de Franse besmetting. Pas ergens na de zomer begon in Nederland het idee te dagen dat iedereen ter wereld mondkapjes aan het dragen was, dat de grenzen dicht gingen en dat mensen zich opeens moesten gaan testen op SOA's door een wattenstaafje diep in de neus, mond en anus te stoppen en een paar keer goed te draaien, om vervolgens 10 dagen lang jezelf op te sluiten in een door de overheid Ernstig Aanbevolen rukbunker. In dat laatste hadden Nederlanders geen zin en zodoende zijn ze maar uit pure ellende mondkapjes gaan dragen, de zielepoten ook. Intussen was al het leven in België uitgeroeid met iedere Belg (die geen Waal is of Brusselaar uiteraard) die zichzelf opgesloten heeft in het eigen kot om te leven op maaltijden van delivery-diensten.

Enkele zwarte dagen in de recente ontwikkelingen:

 • 4 februari 2020: De eerste Belg loopt corona op. Het betreft een uit China gerepatrieerde West-Vlaming.
 • 27 februari 2020: De eerste Nederlander loopt corona op. Het betreft een Brabander. Brabanders waren op dat moment een bevolkingsgroep waar niemand rekening mee gehouden heeft en dat heeft zich ongezien kunnen verspreiden. Verschrikkelijk! De persoon in kwestie is uit voorzorgsmaatregel opgesloten in een zeecontainer die was ingericht als martelcel, om daar 14 dagen in quarantaine te blijven.
 • 4 mei 2020: Koning Willem-Alexander houdt een toespraak maar niemand komt kijken.
 • 1 juni 2020: Er vindt een een BLM-demonstratie (of beter gezegd BHM: Bek Houden Matters) op de Dam in Amsterdam plaats omdat één persoon doodging in Amerika en het was daarbij de burgemeester Amsterdam, Femke H., die het gewoon liet gebeuren. Femke H. wordt sindsdien verdacht voor een poging tot genocide. Gelukkig voor haar is er slechts 1 persoon besmet geraakt, dus de straf zal lager uitvallen.
 • 21 augustus 2020: Virus-waanzin demonstreert tegen de COVID-19 maatregelen, echter mogen ze niet demonstreren omdat er kans is op rellen, die rellen worden uitgelokt door de ME die onschuldige kindertjes en omaatjes (zonder die anderhalve meter, erg hypocriet) in elkaar meppen en nat maken met een groot waterpistooltje.
 • 5 oktober 2020: in België deelt de NMBS gratis railpassen uit om mensen de trein in te lokken zodat ze alle stoelen, palen en deurknoppen veilig kunnen aanraken.
 • 14 december 2020: Nederland gaat in lock-down vanwege de toestroom van biertjes. De ziekenhuizen zijn zo leeg geraakt dat de overheid niks meer had om de Samenleving Onder Controle Te Krijgen dus besloten ze gratis Corona-biertjes uit te delen zodat de ziekenhuizen weer volraakten
 • 6 januari 2021: de eerste persoon in Nederland wordt gevaccineerd. Het betreft een vrouw van middelbare leeftijd en een keertje niet iemand die hoogbejaard is. Intussen is dit wel een week te laat, want intussen heeft heel Europa zich al kunnen laten vaccineren.
 • 15 januari 2021: het kabinet Rutte III treedt af nadat de Belastingdienst zijn handen in onschuld gewassen had terwijl dat toch echt tegen de richtlijnen van het RIVM was, boe bah schande dit dat, kan niet natuurlijk en dus moet het hele zootje maar opstappen.

BehandelingBewerken

Er is geen behandeling tegen COVID-19 en je gaat er gewoon meteen hartstikke dood aan zodra je in aanraking komt met Aziaten of Britten. Gelukkig is de Brexit al gedaan, zodat hun gore, niet te verteren toastbroodjes met vaag roze smeervlees onze EU-binnengrenzen niet meer binnenkomen. Wees er zeker van dat je je altijd ziek meldt en vertelt dat je het virus hebt tijdens Zoom-meetings, zodat mensen genoeg afstand van je kunnen nemen. Zorg ervoor dat je je excessief en ongefundeerd racistisch uitlaat jegens Chinezen.

Het coronavirus heeft intussen geleidt tot miljonen doden en meer besmettingen dan je op je schone afgelikte handjes kunt tellen, maar de kans is waarlijk groter dat je dood gaat aan verveling. Mensen vervelen zich de klere in quarantaine; alles is immers toch dicht en met die verduivelde complottheorie van een klimaatverandering kom je toch al niet meer buiten omdat het ofwel min 20 koud of ofwel 40 graden heet buiten is. De Eerste Golf is ontstaan toen de servers van Fortnite eruit lagen en de Tweede Golf waar mensen in de herfst van 2020 in terecht kwamen is mede ontstaan doordat Whatsapp zijn voorwaarden m.b.t. het delen van gegevens met Facebook had bijgewerkt en doordat Cyberpunk 2077 spontane huilbuien veroorzaakte.

Er zijn berichten dat er intussen diverse vaccinaties zijn die in het begin van 2021 al worden ingezet, maar dit betreft geen behandeling, want mensen zijn op dat moment ook nog helemaal niet ziek. U moet niet alles geloven wat dat Fake News zegt!

Zie ookBewerken