cAPS lOCK

(Doorverwezen vanaf Caps Lock)
111capsno9sv.jpg

Sja, ik doe dus nooit mee aan dit soort flauwekul
~ jOHAN cRUIJFF OVER DE cAPS lOCK


dE cAPSlOCK WAS UITGEVONDEN DOOR aRTHUR jAMES cAPPINGTON IN 1924 OM DE SCHATTEN VAN DE dREAD pIRATE rOBERTS TE BESCHERMEN. dANKZIJ HET GENIALE ONTWERP VAN DE cAPS lOCK WEET HET HET MENSELIJK BREIN VOLLEDIG OVERHOOP TE GOOIEN EN OP DIE MANIER POTENTIËLE ROVERS VOLLEDIG IN DE WAR TE STUREN, WAT ER UITEINDELIJK TOE MOEST LEIDEN DAT ZE HET MAAR GEWOON OPGAVEN.

oM DE KRACHT VAN cAPS lOCK TE LATEN ZIEN:

OMG ROTFL WIST JE DAT IK DIE SCHAT GEWOON IN DE RIJN HEB GEDUMPT OMDAT IK WIST DAT NIEMAND DAAR ZOU GAAN ZOEKEN GODVERDOMME ER ZWEMMEN DAAR HAAIEN!! wAT, HAAIEN!? jEZUS!!

oM TE BESLUITEN OF cAPPINGTONS UITVINDING, rOBERTS CREW EN MUITENIJ-IN-SPÉ ZOUDEN INGEWIKKELDE TEKST MOEOETEN HEBBEN GELEZEN, ALS ZE HET TENMINSTE ZOU LUKKEN OM DOOR DE KORTE PARAGRAFEN MET BELABBERDE GRAMMATICA, OPZET EN SPELLING. dE BEROEMDE PIRAAT VERKLAARDE cAPPINGTON TOT GENIE, EN VERMOORDDE HEM METEEN ZODAT SLECHTS ÉÉN MENS DE KENNIS VAN HET GEBRUIK VAN cAPS lOCK ZOU HEBBEN.

wAARSCHUWINGBewerken

 
cAPS lOCK IS NIET ALTIJD NODIG.

gEBRUIK VAN cAPS lOCK ZONDER DEGELIJKE TRAINING KAN DE TAALKENNIS ERNSTIG SCHADEN!

vOORBEELD:

 SODEMIETER OP!

iNTERNATIONALE cAPS lOCK dAGBewerken

oP !& JULI VAN ELK JAAR IS HET iNTERNATIONALE cAPS lOCK dAG. oP DIE DAG MOET JE ALLES WAT JE TYPT, TYPEN MET cAPS lOCK AAN. aLS JE DAT NIET DOET, ZAL dEUS JE OGENBLIKKELIJK STRAFFEN DOOR JE COMPUTER OP TE BLAZEN! aLS VOORGENOEMDE DATUM JE NIET GOED UIT KOMT, KUN JE HET ALTIJD LATER NOG EENS OVER DOEN. sOMMIGE INTERNETGEBRUIKERS ZIJN NAMELIJK VAN MENING DAT iNTERNATIONALE cAPS lOCK dAG EIGENLIJK OP @^ OKTOBER ZOU MOETEN VALLEN, EN VIEREN HET DAAROM OP DIE DAG.

zIE OOKBewerken