Carl is de Wubboïstische god van de oorlog en het meest wrede en geweldadige wezen wat de aarde ooit gekend heeft. Hij heeft bovendien last van voetschimmel.

De reden voor CarlBewerken

 
Carl wil jou in het leger hebben!

Maar wat is nou het nut van een geweldadige gemene god die mensen dood wil maken? Nou, dat is simpel. Okke wilde niet alleen zijn in de onderwereld en had daarom iemand nodig om hem van doden te voorzien. Bovendien is oorlog goed voor de economie en gaat het de overbevolking tegen. Maar de voornaamste reden is natuurlijk dat Groningen de wereld moest veroveren en dat gaat helaas niet zonder oorlog. Kortom: Carl is heel erg nuttig. Als u het hier niet mee eens bent dan bent u een Hippie en moet u zo snel mogelijk om het leven worden gebracht.

De persoonlijkheid van CarlBewerken

Carl heeft een gespleten persoonlijkheid, tevens is Carl een redder in nood. Hij is over het algemeen niet erg sociaal, maar staat altijd voor de mensen klaar als zij hem nodig hebben. Eigenlijk is Carl een soort superheld. In tegenstelling tot Balkenendeman redt Carl meer dan alleen puppies en blonde dames, maar lost hij ook conflicten tussen landen en volkeren op. Dit doet hij altijd met gebruik van geweld, maar men weet dat het noodzakelijk is en laat het daarom maar gebeuren. De mensen die tegen Carl in opstand komen worden Hippies of linkse rakkers genoemd. Als u een van dit soort personen tegenkomt kunt u maar beter wegrennen, zij eten namelijk mensenvlees.

De persoonlijkheid van CarlBewerken

Carl heeft een gespleten persoonlijkheid, tevens is Carl een nare moordenaar die de wereld allemaal nare dingen aandoet. Carl lost de problemen in de wereld helemaal niet op, hij maakt ze juist erger! Hij is een gemene corrupte zakkenwasser die de media misbruikt om zijn kwaadaardige plannetjes uit te voeren. Ga maar eens na, heeft een daad van Carl ooit iets opgelost? Alle oorlogen die ooit zijn geweest werden immers veroorzaakt door de vorige. Carl is slecht, zie dat nou in!

De persoonlijkheid van CarlBewerken

Carl heeft een gespleten persoonlijkheid. Tevens is Carl een man van eer, een jongensdroom en een antwoord op de zin van het leven. Carl is naast een god ook nog een belangrijk personage in vele films en videogames. Er zijn mensen die klagen over het feit dat Carl te commercieel zou zijn geworden of alleen op olie uit is. Deze mensen roepen dat de Groningse economie niet zonder Carl kan functioneren en dat hij daarom tegen willekeurige andere landen wordt ingezet in een nep oorlog zonder olie. De mensen die dit soort dingen roepen... — nou, riepen kan ik beter zeggen — zijn onderhand al allemaal om het leven gebracht door de Groningse regering. Dus voor uw nachtrust hoeft u ook niet meer te vrezen.