Kattenmeisje

(Doorverwezen vanaf Catgirl)

Stelletje na-apers!
~ Yiffster over Kattenmeisjes

Meisjes zijn lief en katten zijn lief. Dus een combinatie van de twee zou het liefst mogelijke wezen moeten maken, toch? Dat dacht een Japanse wetenschapper toen hij besloot het DNA van een kat te combineren met dat van een onschuldig meisje. Het resultaat was een kattenmeisje, een meisje met kattenoortjes en een staart wat natuurlijk te lief is voor woorden en waarbij iedereen een hoog stemmetje geeft omdat ze het zo schattig vinden. Toch bleek al gauw dat niet ieder kattenmeisje lief zou zijn. Sommige begonnen zelfs mensen aan te vallen en anderen waren gewoon harig wat alles behalve lief is.

OorsprongBewerken

 
Zo lief \(^¸^)/

Zoals eerder vermeld werd de eerste catgirl gemaakt omdat een Japanse wetenschapper zo gek was om een kat te willen combineren met een meisje. dit zou hij hebben gedaan met een speciaal apparaat waarmee mensen kunnen worden gecombineerd met dieren. Hij zou een onschuldig 14 jarig meisje zover hebben gekregen om erin te gaan staan terwijl er aan de andere kant een lief bruinharig katje was geplaatst. Nadat de deuren dichtgingen en de twee waren gecombineerd kwam het eerste kattenmeisje ooit eruit (afgebeeld). De wetenschapper en het kattenmeisje zelf waren helemaal onder de indruk over hoe lief ze eruit zag. Pas na drie dagen lang te hebben gepraat met een hoog piepstemmetje en ogen die helemaal samengeknepen waren van de liefheid kon de wetenschapper nog een kattenmeisje maken. Dit proces bleef hij herhalen totdat hij dood ging en de kattenmeisjes met zijn allen het gebouw uit moesten. Het was toen dat de wereld voor het eerst in aanraking kwam met het ultieme liefheid.

De eerste aanraking met kattenmeisjesBewerken

Net als bij de Japanse wetenschapper konden alle mensen die een kattenmeisje zagen 3 dagen lang niets anders zeggen dat "Schattig" en "Lief" met een hoog piepstemmetje. De kattenmeisjes hadden dan wel geen geld, toch kregen ze gewoon voedsel omdat niemand nee kan zeggen tegen zoiets schattigs. Al gauw kwamen de media erachter dat er lievers was dan Maaike en vele reportages volgden. Hierdoor kwam er een wereldwijde driedaagse periode waarbij er alleen maar werd gepraat met een hoog piepstemmetje over hoe lief de kattenmeisjes er wel niet uit zagen. Mannen begonnen verliefd te raken op de kattenmeisjes waardoor vrouwen zich gingen kleden als kattenmeisjes. Vrouwen begonnen zich prettig te voelen als kattenmeisje en al gauw werden de straten gevuld met kattenmeisjes. Sommigen gingen zelfs zo ver dat zij zich ook lieten veranderen tot een kattenmeisje. Deze kattenmeisjes kregen verreweg het meeste aandacht omdat mannen zich afvroegen wat ze wel niet konden doen met hun staarten.

De tweede generatieBewerken

 
Perfect voorbeeld van iemand uit de tweede generatie kattenmeisjes die alles verziekten voor iedereen.

De kattenmeisjes, en vooral de eerste generatie kattenmeisjes, beleefden een groot succes. Diverse wereldtours volgden maar al gauw ging het mis. De eerste generatie kattenmeisjes begonnen een gezin te stichten en hun kinderen waren vaak zeer harig of hadden snorharen. Deze tweede generatie werd gepest door de normalen en zij veranderden in kleine criminelen. Uiteindelijk vormden zij zelfs bendes die allemaal kattenkwaad uithaalden op normale mensen. Men werd bang voor ze.

Veel politici konden de druk niet aan en verbanden de kattenmeisjes en hun gezin naar een eiland in de Stille Oceaan alwaar zij in ballingschap moesten leven.

De terugkeerBewerken

Na vele protesten van de mannen van diverse kattenmeisjes en aanhangers van kattenmeisjes werd er in Nederland en België besloten dat de kattenmeisjes weer het land in mochten. Een massale stroom van complete gezinnen volgde en het straatbeeld veranderde opnieuw. Dit keer werden de kattenmeisjes en hun gezin geaccepteerd door de maatschappij en kregen zij gelijke kansen op onder andere de arbeidsmarkt en in de loting voor een woning. De terugkeer van het kattenmeisje was compleet.

Andere soorten meidenBewerken

 
Konijnenmeisje

Uit een geheim document blijkt dat de anonieme Japanse wetenschapper nog meer soorten meiden heeft gemaakt. Deze verschilden zeer van "lief" tot "angstaanjagend".

KonijnenmeisjesBewerken

Dit was de eerste productie van de wetenschapper. Hij mengde een konijn met een meisje en als resultata kwam er een konijnenmeisje uit. Het bestaan van de konijnenmeisjes werd voor een lange tijd geheim gehouden maar het is duidelijk geworden dat zij tegenwoordig nog steeds bestaan en wonen in het Playboymansion.

HondenmeisjesBewerken

De hondenmeisjes waren het tweede experiment van de wetenschapper. Hij vroeg zich af hoe een meisje eruit zou zien als zij zou zijn gemengd met een hond. Het resultaat was schokkend, hondenmeisjes bleken er vreselijk uit te zien en de wetenschapper besloot zijn experiment meteen te elimineren.

 
Schildpadmeisje

SchildpadmeisjesBewerken

Het schildpadmeisje was het vierde experiment van de wetenschapper. Hij maakte deze na de tweede generatie kattenmeisjes. Naar verluids duurde het jaren voordat het schildpaddenmeisje uit de machine stapte en dit heeft de wetenschapper dit nooit mee kunnen maken. Of er tegenwoordig nog schilpadmeisjes bestaan is onduidelijk. Wel is het bekend dat er schilpadjongens bestaan.

Maaike's gedachtes over kattenmeisjesBewerken