Coca-Cola

      Oeps! Bedoelde je soms Pepsi? Waarschijnlijk niet...
Wiet.gif De schrijver van dit artikel was tijdens het schrijven onder invloed van Drugs.
Relax en steek er ook een op.
Vergeet je niet hem door te geven?


Scheids, dit slaat nergens op!
~ Filip Cocu Cola

Coca Cola is een belangrijke stap in de Amerikaanse cultuur en een geweldige sprong voorwaarts in de evolutie van de mensheid. Het werd in 1963 uitgeroepen tot 's werelds ongezondste drank en maakte een hele generatie verslaafd aan cocaïne in de jaren 60 van de 20e eeuw.

GeschiedenisBewerken

 
Eerst was Coca-Cola een verdovend middel voor zebra's

Coca Cola werd midden 19e eeuw uitgevonden door een groep Wetenschappers die probeerde een middel uit te vinden om paarden te verdoven. Het project mislukte echter, want het omgekeerde gebeurde: door alle suiker werden de paarden hyperactief. Een generaal met niks beters te doen ontdekte echter dat het nog wel geschikt was om soldaten mee bezig te houden, en ze hun strijdlust terug te geven. Met een beetje morfine erbij was het ook een prima drinkbaar medicijn.

Naast dat het hun hyperactief en agressief maakte, vonden de soldaten het ook een erg lekker drankje. Omdat er meestal erg dure morfine inzat was het echter niet mogelijk om het in productie te nemen. Coca-Cola het toen dan ook nog Morfi-Cola. Het sloeg aan, dus wilden de kapitalistische Amerikaanse zwijnen het natuurlijk wel aansmeren aan kindertjes.

 
Nee hoor, ik drink lekkere gezonde Coca-Cola

Na jarenlang experimenteren met van alles en nog wat, kwamen ze op een goede morgen met Cocaïne aanzetten. Ze stopten de Coke in de Cola en dronken ervan. Het was zeker beter dan alles wat ze geprobeerd hadden, en ze hadden al bijna alles geprobeerd. De naam klonk ook perfect: Coca-Cola. Om de smaak te perfectioneren gooiden ze alle drugs die ze konden vinden zo het flesje in. De smaak was geweldig, en de bijverschijnselen waren niet eens dodelijk. Het drankje werd in productie genomen en kwam in 1962 op de markt.

Na 1962 nam het een vogelvlucht. Door alle propaganda en kindermanipulatie werd het al snel een van de grootste culturele bijdragen van Amerika, naast Atoombommen en McDonald's. Het drankje werd overal gedronken, en de slachtoffers bleven gelimiteerd. Daarmee kunnen we Coca-Cola toch één van de beste voorbeelden van succesvol Kapitalisme noemen.

BestanddelenBewerken

Het grootste deel van de Coca-Cola ingrediënten zijn nog steeds geheim, en dan heb ik het dus over de basis die bedoeld was om paarden te verdoven. We weten echter wel zeker dat er minimaal twaalf soorten drugs in zitten, waaronder:

Zie OokBewerken

Zonder drank geen klank!

Alcohol · Appelsap · Bier · Coca-Cola · Dr Pepper · Cocktail · Energiedrank · Jägermeister · Melk · Mountain Dew · Water · Whisky · Wijn