Correspondale itis

    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!

Correspondale itis is de Latijnse benaming voor een algehele ontsteking in het gehele menselijk lichaam, dat wordt veroorzaakt door het voeren van correspondentie met andere besmette personen. Het komt veel voor bij autisten die niet gewend zijn op een andere manier te corresponderen.

Bij correspondale itis komen veel enge chemische substanties vrij, zoals deze.

De symptomenBewerken

 • Het niet meer kunnen opnemen van informatie in brieven: de hersenen van de correspondale itis-patiënt raken door zijn ziekte dusdanig beschadigd, dat het opnemen van informatie steeds moeilijker wordt.
 • Sterke drang om te telefoneren: Een extreem hoge telefoonrekening is helaas een triest gevolg.
 • Extreme luiheid: omdat de patiënt nu niet meer (normaal) kan corresponderen, verzandt hij snel in extreme luiheid.
 • Een pijnlijk gevoel in de oorlellen. Door het vele telefoneren, waarop de patiënt is aangewezen, ontstaat een pijnlijk gevoel in de oorlellen.
 • Het niet meer kunnen corresponderen in één standaardtaal. Een correspondale itis-patiënt correspondeert vaak in één brief in vier verschillende talen, waardoor de brief voor veel mensen onleesbaar wordt.
 • Een sterke drang om alle correspondentie (brieven, mailtjes) te verscheuren. Het wordt aanbevolen geen administratie te laten rondslingeren bij een correspondale itis-patiënt. De kans bestaat dat deze binnen afzienbare tijd versnipperd is.
 • Een sterke drang om anderen te besmetten. Vanwege de frustrerende werking van correspondale itis, heeft de patiënt de neiging anderen hetzelfde leed te berokkenen: "Ikke pijn, jij ook pijn".

Als deze symptomen optreden in combinatie met hoge koorts en sterke paringsdrang, dan wordt geadviseerd meteen een priester te bellen voor exorcisme.

Bekende personen die leden of nog steeds lijden aan Correspondale itisBewerken

Van de volgende bekende personen weten we dat ze in het verleden aan correspondale itis hebben geleden:

 
Goed zo Silvio, blijf dat beeldje in je gezicht rammen!

Genezing van correspondale itisBewerken

Als u correspondale itis heeft met de volgende symptomen: "Au au paniek dokter dokter!", vraagt u zich natuurlijk af: wat nu te doen? Via de volgende methodes kunt u van correspondale itis genezen (Let op: Het gaat niet vanzelf over):

 • Bel je schoonmoeder en praat minstens elke dag een uur met haar. Als je geen schoonmoeder (meer) hebt, dan wordt het moeilijk... doe dan in ieder geval het volgende;
 • Sla jezelf met een beeldje in je gezicht;
 • Bid elke ochtend om 5.00 uur met je gezicht richting Urk;
 • Drink elke dag een hele fles jenever;
 • Eet elke dag drie hele tomaten en smeer met het sap van de vierde tomaat je gezicht in;

En als het dan nog niet over isBewerken

Er zit nu nog maar één ding op en dat is alle delen van Bassie en Adriaan non stop achter elkaar te kijken op tv. Pas op: Ga tussendoor niet naar de wc en loop niet weg bij de tv anders werkt het niet.

Hoe om te gaan met besmettingBewerken

Als u besmet bent met Correspondale itis, wordt u dringend verzocht al het berichtenverkeer te staken zodat u anderen niet kunt besmetten. Verder moet u gewoon binnenblijven, geen seks hebben en geen chips eten.

Het voordeel van correspondale itis is, eenmaal besmet, nooit meer besmet. Dus lotgenotengroepen zijn erg in trek voor de toch al geïsoleerde correspondale itis-patiënten.