Crelofilie

    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
Wat dit met de ziekte te maken heeft is onduidelijk. Het zou echter een crelofilievirus kunnen zijn.

Splinters zijn van hout
~ Kapitein Overduidelijk over Crelofilie

Dus zo gebeurde dat
~ Beroemde historicus over De dood van Abraham Lincoln

Crelofilie is een ernstig virus dat vernoemd is naar de persoon die het ontdekt heeft, en er uiteindelijk zelf aan is gestorven, dr. Crelofiel. Hij ontdekte deze vreselijke ziekte in 1956, en sindsdien is er nog steeds geen medicijn voor gevonden.

OntdekkingBewerken

Toen de ontdekking van het virus, dr. Crelofiel nog maar 4 jaar was, en dus nog geen docter was of de heer maar gewoon, Jan-Willem Crelofiel, werkte zijn vader als houthakker in de tieten van het Oosten Himalaya. Op een dag werd zijn vader ernstig ziek, en stierf kort daarna, maar niemand wist hoe dit kwam. Jan-Willem besloot zijn leven te wijden aan het uitzoeken van de oorzaak van deze ziekte. Hij boekte groten succes in zijn onderzoek, hij vond een medicijn voor de muisarm, autisme en het beruchte Alien-vrees, maar hij kon er maar niet achter komen hoe zijn vader was gestorven.

Op een mooie zonnige zomerdag, waar de zon mooi scheen, er geen wolkje aan de lucht was en een Harry Potter look-alike werd geboren, die later nog een mislukte politicus zou worden, gebeurde het onverwachte. Hij zat aan een picknick tafel, en kreeg een splinter in zijn vinger. Hij had dit alleen niet door, omdat hij nog high was van de spacecake van de dag daarvoor, waar hij tevens 36 vrouwen had ontmaagd. Hij werd ernstig ziek en stierf. Een maand later wist hij dat hij dood was gegaan aan hetzelfde als zijn vader, en hij was achter de oorzaak gekomen,een splinter.

De ziekteBewerken

Men kan deze ziekte krijgen door splinters. Dit komt doordat het lichaam een dodelijke stof maakt, genaamd crelofilie, die het hout wegbrandt door zijn PH-waarde van 14 en een beetje. Nadat dit hout is vernietigd, gaat het crelofilie echter niet weg, maar komt het in je bloed terecht waardoor er uitzaaiing komt waarna je uiteindelijk sterft.

Voordat een patiënt pas sterft aan crelofilie,. gaat deze eerst door een vreselijke pijn, alsof deze 24 uur lang in een kamer zit met muziek van Tokio Hotel. Hierna voelt het alsof het slachtoffer in een bak met karnemelk wordt geduwd, en daarna wordt opgedronken door Sonja Bakker. Na deze vreselijke pijn komt deze in een staat van rust en vrede. De patiënt voelt zich dan in balans met het lichaam, en valt in slaap om naar de hemel te gaan. Daar wordt hij of zij echter vaak afgewezen door Petrus, de waker van de hemel, waardoor hij/zij met een snelheid van het licht in de hel terecht komt. Hier gaat het slachtoffer wederom door een vreselijke pijn, omdat de hel op slot zit, en hij/zij dus tegen de aarde botst, voordat deze wordt binnengelaten. Daarna is het slachtoffer echt dood. Niets meer aan te doen.

Hoe te voorkomenBewerken

 
Een splinter verwijderaars unit

Blijf uit de buurt van hout, neem stenen meubels, stalen bomen, en vermijd ter aller tijden de IKEA. Draag altijd speciale handschoenen, gemaakt van Russisch beenhaar van een olga, want in deze beenharen zitten emo-luizen verstopt, die maar al te graag zich willen opofferen. Als u hieraan voldoet, en dus praktisch een neanderthaler wordt, blijft u lang en gelukkig in leven. Een andere manier is de splinter er binnen 24 uur van penetratie uit te halen, met een splinter verwijderingsunit, Ook wel bekend als de pincet.

Als de splinter verwijderd is, moet deze op zorgvuldige wijze vernietigd worden. Als u dit niet doet na de penetratie van een pincet, is de kans zeer groot dat het slachtoffer binnen 3 dagen dood is het licht zal zien.

Zie ookBewerken