Cyaankali

Een hoopje cyaankali. Let vooral op de typische cyaankleur.

Kaliumcyanide is een sterk en snelwerkend vergif dat inwerkt op de celademhaling. Het is extreem dodelijk doordat het de celademhaling verstoort. Blijf dus van die gevaarlijke rotzooi af!
~ kwakzalvers over cyaankali.

Probeer dit eens! Van die blessures zal je in ieder geval af zijn.
~ Eufemiano Fuentes tegen Marco Pantani.

Zo heb ik Donkey Kong verslagen.
~ Mario over cyaankali

Cyaankali is een van de best bewaarde geheimen van de farmaceutische industrie. Het is een wondermiddel dat aan ieder kwaaltje een abrupt einde maakt. Hoe ziek iemand ook is, na minder dan een theelepeltje cyaankali zijn alle klachten verdwenen. Men zou denken dat een dergelijk middel op grote schaal verkrijgbaar zou moeten zijn omdat zoveel mensen er van zouden profiteren, maar niets is minder waar. De productie en distributie van pure cyaankali buiten door het leger gerunde laboratoria is zo illegaal als moord en doodslag door anderen dan de politie. De overheid wil er namelijk alles aan doen om ons zo afhankelijk mogelijk te maken en gruwelt van de gedachte van vrije handel in cyaankali die hun verplichte zorgverzekeringen overbodig zou maken. Paradoxaal genoeg is de overheid wel de grootste verstrekker van cyaankali, het goedje wordt namelijk in kleine hoeveelheden opgelost in ons drinkwater.

Maar wat is het?Bewerken

 
Als de cyaankali zoals op dit plaatje op klonterige poedersuiker lijkt, is er bij de bereiding iets misgegaan

Cyaankali wordt gemaakt van sinaasappels en kalium. Nu is het zo dat er in iedere 100 gram sinaasappel 170 milligram kalium zit. Betekent dit dat iedere sinaasappel cyaankali bevat? In potentie wel. Het probleem is alleen dat men voor het maken van cyaankali evenveel puur kalium nodig heeft als het gewicht van de sinaasappel minus de hoeveelheid kalium in de sinaasappel. Dit betekent dus ook dat men geen puur kalium nodig heeft als men geen sinaasappel gebruikt.

Cyaankali is dus niet alleen het krachtigste en snelst werkende medicijn, maar ook het makkelijkste medicijn om te produceren. Wie voor de moeilijke weg kiest en dus wel een sinaasappel en kalium gebruikt heeft ook bleek en een keukenmachine nodig. In de keukenmachine dienen de ingrediënten tot een pap vermalen te worden. Dit papje moet vervolgens enkele uren drogen tot een witte massa die glasachtig aanvoelt. Vervolgens dient de cyaankali uit deze masse geëxtraheerd te worden, dit doet men te door op de substantie te kauwen tot deze aanvoelt als suiker die maar niet smelt. Deze suikerachtige stof is cyaankali. Wie op deze manier cyaankali maakt zal het wondermiddel waarschijnlijk niet eens nodig hebben, de geneeskrachtige werking van bleek zal tegen die tijd namelijk reeds alle pijntjes van de kauwer verholpen hebben.

Wikipedo's beweren dat cyaankali geen geur heeft, behalve voor mensen die daar genetische aanleg voor hebben. Deze aanleg zou een erfenis van de Anunakki zijn. Van dergelijke beweringen klopt echter helemaal niets aangezien de sociale constructivisten ons leren dat rassen niet bestaan en genen die mensen van aanleg en talenten voorzien dus ook niet.


AKTIEGROEP/CyaankaliBewerken

 
Het morbide logo van de AKTIEGROEP/Cyaankali.

Omdat zo weinig mensen weten van het bestaan van cyaankali, zijn klachten over de strenge regulering van het middel schaars. Helaas voor de overheid wordt deze regulering gehandhaafd door mensen en wordt er dus wel eens een foutje gemaakt. In het Brabantse Deurne, niet ver van de deprimerende Sovjetstad Eindhoven, vlogen een keer een aantal documenten uit het raam van een kantoor waar men zich bezig hield met cyaankaliregulering. Geen van de aanwezige ambtenaren vond het nodig om de geheime documenten op te zoeken omdat zij niet verwachtten dat de tandeloze boeren in Deurne de documenten ook maar zouden kunnen lezen. Jammer genoeg voor hen werd Deurne op dat moment toevallig bezocht door de Komsomol jeugdafdeling van de Partij voor de Arabieren. De rode jongeren hoopten in Deurne wat zieltjes te winnen voor de multiculturele zaak. In de lucht van mest en uitlaatgassen van tractoren hoopten zij betrokkenheid te verwerven bij een deel van Nederland dat zo anders was dan het voor hun bekende Jodenbuurtje ergens in het zuiden van 020. Dit inzicht verworven zij niet, in Deurne woonden namelijk alleen maar landarbeiders van Nederlandse afkomst. Deze mensen waren dus niet crimineel, hoogopgeleid of moslim en waren volgens de PvdA dus geen Nederlanders die meededen met de maatschappij. Gelukkig voor onze jonge linkse vrienden vonden zij wel een aantal documenten waarin zij konden lezen wat cyaankali is, hoe het gereguleerd werd en wat voor effect vrije distributie van cyaankali op de samenleving zou hebben. De jongeren waren verbijsterd over de strenge regulering van cyaankalidistributie en richtten een actiegroep op om de in hun ogen belachelijke wetgeving rond cyaankali te versoepelen. Deze groep noemde zichzelf AKTIEGROEP/Cyaankali en vestigde zich in Deurne. Leden van AKTIEGROEP/Cyaankali propageerden hun ideaal met de stelling dat Nederland een land is waarin burgers keuzevrijheid hebben, en cyaankalitherapie dus minstens even legaal moest worden als abortus. De Bilderbergers die de leiding hadden over de PvdA konden dit initiatief echter niet waarderen. De leden van AKTIEGROEP/Cyaankali werden uit de PvdA gezet en kregen allen cyaankali toegediend om hen van geestesziekte symptomatische ideeën te genezen.

CyaankaliverstrekkingBewerken

Eigenlijk waren de aksies van AKTIEGROEP/Cyaankali nergens voor nodig. De overheid is namelijk al een grootschalige verstrekker van cyaankali. Cyaankali wordt namelijk in zogenaamde zuiveringsinstallaties gemengd met leidingwater. Iedereen die wel eens kraanwater drinkt, krijgt zo dus cyaankali binnen. Waarom de overheid dit medicijn dat zij zo rigoureus probeert te verbieden op deze wijze toch aan de man brengt is niet bekend. Minderwaardige en domme aluhoedjes beweren dat de cyaankali in ons water zit om het volk resistent tegen het middel te maken. Dit is natuurlijk niet waar. De overheid doet alleen maar goede dingen en stoffen in ons kraanwater zijn alleen schadelijk voor wasmachines. Recentelijk zijn er overigens plannen gemaakt om voor bepaalde mensen met geestelijke kwalen extra cyaankali te geven om hen te genezen. De geestelijke kwalen in kwestie zijn het hebben van een voorkeur voor gezond eten, het niet steunen van grote politieke partijen, nationalisme, libertarisme en geloof in God.