Daar doen we dus niet moeilijk over

Verloedering van waarden zal leiden tot het einde van de wereld.
~ Nietzsche over Daar doen we dus niet moeilijk over

Doe niet zo moeilijk man!
~ Een andere filosoof over Nietzsche

Dit leest toch niemand, daar doen we dus niet moeilijk over.

ik doe niet moeilijk
~ Nietzsche over bovenstaande

Hé maar IK lees het TOCH!!
~ Ik over dit artikel

Geen probleem joh!Bewerken

U heeft op dit moment waarschijnlijk niks beters te doen dan het lezen van dit artikel. Wat u helaas niet weet is dat er op de Oncyclopedia veel leukere artikelen staan. Het lezen van dit artikel kan echter geen kwaad, dus we doen er niet moeilijk over. Het is ook belangrijk om te weten dat u als een atheïst bent, u geen respect toont voor de palen waar onze beschaving op gebouwd is. Wij respecteren deze overigens ook niet, dus we doen er niet moeilijk over. Mocht u daarentegen gelovig zijn, dan toont u geen respect voor waar de huidige maatschappij op gebouwd is.... in ieder geval doen we daar dus ook niet moeilijk over.

Bent u homo? Dan doen we daar niet moeilijk over.
Bent u geel, groen, rood, zwart, of paars? Dan doen we daar niet moeilijk over. Mocht u evenwel geen tijd hebben om verder te lezen? Dan doen we daar toch niet moeilijk over?! Leest u wel verder? Dan doen we ook niet moeilijk.

Als u op dit moment moeilijk doet, vragen we u om dit artikel te lezen. Mocht dit alles niet baten lees dan dit artikel (en dit en dit ook). Wij doen in ieder geval niet moeilijk.

Daar wordt onze pis niet lauw vanBewerken

 
Al Gore. Een dode Afrikaan die poept en piest.

U pist wel eens in de sloot en u poept op straat, maar poep en pies is een hype dus we doen daar niet moeilijk over. Ook bent u samen met alle andere mensen ter wereld verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde, maar die wordt toch wel aangepakt door Al Gore, dus we doen daar niet moeilijk over. Er sterven dagelijks honderden Afrikanen als gevolg van de westerse uitbuiting, maar daar hebben we persoonlijk niets mee te maken dus doen we er niet moeilijk over.

Ga je gang maarBewerken

Het maakt ons echt niet uit dat u van yiffy houdt en dagen niet naar buiten komt en uw tijd loopt te verspillen met Encyclopedia Dramatica en 4chan. Zolang je maar naar Talpa kijkt doen we daar niet moeilijk over. Het kan ook geen worst schelen dat u intellectueel bent en elk weekend naar de kuip gaat om Feyenoord te zien discussiëren, dat is heel normaal; daar doen we niet moeilijk over.

Maaike's filosofische gedachten over Daar doen we dus niet moeilijk overBewerken