Defibrillatie

Defibrillatie is een medische behandeling die mensen die zich op het snijvlak van dood en leven bevinden, tot leven kan wekken. Om de pijn die de elektrische schok veroorzaakt te verzachten moet daarna tonggezoend worden met de dode, wat overigens onfris kan smaken/proeven als de dode zijn/haar tanden niet heeft gepoetst. Deze tongzoen is van cruciaal belang omdat, als alleen de schok wordt gegeven op de borst het de overledene dan niet aantrekkelijker wordt gemaakt om uit de welbekende tunnel, met aan het eind een dodelijk verblindend licht terug te keren naar het eigen lichaam. Waarom zou je terugkeren naar de pijn die sowieso in het dagelijkse aardse leven aanwezig is, waarbij dan ook nog meedogenloos en pijnlijk je borst wordt geëlektrocuteerd! De tongzoen die verleend wordt door een aantrekkelijk persoon van de andere sekse compenseert de bijbehorende pijn van de klap en kan de dode laten twijfelen. Dit is ook de reden waarom het soms wel uren kan duren voordat een dode eventueel weer levend wordt, de eenvoudige verklaring is gewoon: de overledene zit gewoon te wikken en te wegen. Als men de tongzoen geeft aan een wat voor langere tijd geleden overleden persoon, dan kunnen maden in de mond overkruipen naar de behandelaar, wat over het algemeen niet als prettig wordt ervaren, behalve dan in Thailand waar het eten van insecten heel normaal wordt gevonden.

Aan regels gebondenBewerken

 
Persoon in fase van lijkontbinding
 
Persoon in skelettoestand
 
Persoon in as-toestand (althans, zo heeft hij zich al ingebeeld)

Zoals in de eerste zin van dit artikel vermeld kunnen alleen mensen die net dood zijn tot leven worden gewekt. Dit moet gecorrigeerd worden: het kan echter wel, maar het mag niet. Mocht de behandelaar de behandeling toch geven als de ziel het lichaam definitief en onherroepelijk heeft verlaten, dan kan dit consequenties hebben voor de behandelaar omdat hij de wet van Meden en Perzen overtreedt die voorschrijft dat: "defibrillatie is uitdrukkelijk verboden tijdens het ontbindingsproces, na het ontbindingsproces, en in as-toestand" Mocht de wet worden overtreden dan kunnen insectensamenlevingen maar tevens de Nederlandse samenleving de behandelaar tot as-legging veroordelen. De verdachte wordt schuldig bevonden aan ILLEGALE LEVENSOPWEKKING. Zie hieronder meer uitleg.

Gevolgen van defibrillatie tijdens ontbindingBewerken

De bacteriën en insecten zien de ziel uit het lichaam verdwijnen. De goede bacteriën zien dit als verraad en uit opgekropte woede gaan ze het lichaam die zij eerst behulpzaam waren, aanvallen. De insecten zijn gewoon rasechte opportunisten die al niks om het lichaam gaven, maar nu ze de kans krijgen happen ze graag een tussendoortje mee om vervolgens er hun eigen woonhuis van te maken en een familie aan te leggen. Het schattige kroost wordt verplicht om tunnels door het ganse lichaam te graven om een compleet gangenstelsel aan te leggen. Als dit is gebeurd wordt een samenleving van insecten ingericht en bedreven met alle stank en overlast van dien. In dit stadium is defibrillatie ILLEGAAL en doe je het toch, dan pleeg je hoogverraad naar de insectensamenleving en kun je gedagvaardigd worden voor het facetogen-tribunaal, waar verschillende hoogedelachtbaren met hun facetogen naar de verschillende facetten van de zaak gaan kijken..

Gevolgen van defibrillatie na ontbinding: skeletBewerken

Samenlevingen komen en gaan. Ook de hierboven omschreven insectensamenleving is geen oneindig leven beschoren. Op een gegeven moment wordt het lichaam dermate verwaarloosd door de insecten dat er een extreem effect van GLOBAL WARMING optreedt in het lichaam. Het lijk gaat immens opzetten en het heeft grote gelijkenissen met een opblaaspop. Uiteindelijk stort het lichaam als een kaartenhuis (hetzelfde lot is de aarde beschoren) in elkaar. Chaos en paniek ontstaat er onder de insecten en als de meeste insecten al dan niet levend het gewraakte lichaam hebben verlaten, dan komt het lichaam in de macht van een andere soort, namelijk: De goede bacteriën uit een bekend reclamespotje die U eigenlijk nooit binnen zou moeten laten. Zoals al eerder gezegd keren de goede bacteriën zich tegen het lichaam. Na repressieve onderdrukking door de insecten is er tijd voor revenge. De bacteriën nemen het lichaam over als er niet minder is overgebleven dan het skelet. De bacteriën doordringen zonder moeite de poreuze beenderen en vestigen zich in een bacteriën-kolonie. Als het skelet ILLEGAAL gepoogd wordt tot leven te wekken, middels toediening van elektrische shock dan zal het lot van de behandelaar niet in handen van God vallen, maar in handen van de bacteriën. Bacteriën zullen het lichaam van de misdadige behandelaar binnendringen om het daarna te doden.

Gevolgen van defibrillatie in as-toestandBewerken

Al staat dit verbod in de wet van Meden en Perzen vermeldt; dit is niet mogelijk, as heeft geen borst dus kan geen schok op de borst worden gegeven. Ook kan er geen microsamenleving gevonden worden in as, aangezien deze samen met de verbrande persoon tot as is getransformeerd. Het as van de bacteriën is overigens onzichtbaar, maar dat doet er eigenlijk niet toe...

Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Defibrillatie.