Dingen die Kapitein Overduidelijk onduidelijk vindt

Huh?
~ Kapitein Overduidelijk over iets onduidelijks

Wat? Sorry, ik versta je niet.... WAT?!
~ Kapitein Overduidelijk over iets wat onduidelijk wordt uitgesproken

Ik ontken mijn onduidelijkheid.
~ Kapitein Overduidelijk over dit onderwerp

Soms droom ik dat een groep onbekenden mijn naam op het internet gebruikt om domme citaten aan op te hangen.
~ Kapitein Overduidelijk over iets onduidelijks

De functie van deze afbeelding binnen dit artikel is onduidelijk. Klachten kunnen met het groene formulier worden ingeleverd bij Balie 8.

Goedendag! U bent hier waarschijnlijk aanbeland om te weten te komen wat Kapitein Overduidelijk onduidelijk vindt. U zult niet de enige zijn, maar er zijn wel enkele dingen van belang voordat u doorleest. Kapitein Overduidelijk heeft geen weet van dit artikel en dat willen we graag zo houden. Hij is namelijk nogal onzeker, soms zelfs een beetje bang dat mensen hem maar dom vinden. Als hij hoort dat ik hier een héél artikel heb gewijd aan het feit dat hij sommige dingen onduidelijk vind kan dat tot wanhoop en verdriet leiden, misschien zelfs angst of onderwaterdammen. Hoe dan ook: houdt het stil alstublieft, hij is een gevoelig type, echt een fijne jongen. Het is niet zijn schuld, en als hij zelf had kunnen kiezen had hij deze dingen ook niet onduidelijk gevonden. Dat u misschien iets op deze pagina wél duidelijk vindt betekent niet dat Kapitein Overduidelijk dan meteen stom is, dus gedraag je een beetje, flapdrol!

Grafiek: Dingen die Kapitein Overduidelijk onduidelijk vindt op de Oncyclopedia. Per 1 januari 2014 vond hij gemiddeld -30 onduidelijk.

VoorvertoningBewerken

 
Johan Cruijff terwijl hij een omelet bakt - Onduidelijk is hier waar de omelet in kwestie zich bevind. Klachten kunnen worden ingeleverd bij balie 5 op het Paarse formulier B. tussen half 2 en 2 uur op de derde dinsdag van de maand.

U kunt zich nu misschien afvragen, en rechtmatig zo, wat geeft het? Wat kan het mij schelen wat die open-deuren-intrapper niet snapt? Wat maakt het nou uit wat die paljas van een Kapitein Overduidelijk onduidelijk vind? Waarom maakt het mij uit dat het type mens dat zegt dat dihydrogeen monoxide uit twee delen waterstof en een deel zuurstof bestaat de politiek niet begrijpt? Sta mij toe dit in een kort betoog uiteen te zetten. Mensen die níet geven om mijn zorgvuldig onderbouwde mening wordt aangeraden om snel naar de lijst van dingen die Kapitein Overduidelijk onduidelijk vind. Klachten kunnen worden ingeleverd bij balie 5 in het Paarse formulier B: afspraken kunnen worden gemaakt bij de receptie tussen half 2 en vijf over half 2 snachts.

Waarom het belangrijk is wat Kapitein Overduidelijk onduidelijk vindtBewerken

 
Hier gegeven een grafiek ter illustratie van het concept grafiek.

Sta mij toe te beginnnen met een citaat van Philippus II Augustus: "Phillipe Auguste est le septième roi de la dynastie dite des Capétiens directs." Wijze woorden, van een wijs man zeker, die mij wijzen op de wijze waarop wij naar Kapitein Overduidelijk wijzen. Ongeweten door velen is het een doodzonde om bananen open te maken zoals wij dat geleerd hebben van onze ouders. De aap, onze nobele en wijze broer in het dierenrijk, doet het alwetend andersom. Niet omdat hij al allitererend apen absoluut almachtig aanschouwt; eerder eerlijk, eer hij eens eerlijk eerde. Voor deze aap was het niet onduidelijk. Dit wetende rust ik niet in vrede en draag ik geen lauweren. Als de aap niet hoger staat dan wij, zou hij dan niet overduidelijk moet zijn? Kapitein Overduidelijk?

Kennis is daarmee dan ook los zand in het hoofd van de lezer; niets is duidelijk of overduidelijk, alles is afhankelijk van uw persoonlijke referentiekader. Wat overduidelijk is voor een rechtschapen Oncyclopedist is voor een zelfingenomen 'geleerde' Wikipediaan een mysterie, en vice versa. Wat voor de Wikipediaan een basaal feitje is, draagt voor een Oncyclopedist verborgen wijsheden. Laat mij nogmaals Philippus Augustus aanhalen, zoals hij sprak: "Philippe Auguste reste l'un des monarques les plus admirés et étudiés de la France médiévale, en raison non seulement de la longueur de son règne, mais aussi de ses importantes victoires militaires et des progrès essentiels accomplis pour affermir le pouvoir royal et mettre fin à l'époque féodale." En daarom vrees ik niet voor de overduidelijkheid! Welke kapitein kan ons nog door de zee sturen, als alles onduidelijk is?

Géén zeg ik u! Omdat Kapitein Overduidelijk onze maatstaf is, de wederkerende grondtoon van onze samenleving. Een Kapitein Overduidelijk is het fundament waarop wij onze samenleving moeten oprichten, daar álles ooit overduidelijk mag zijn. Als wij, met onze Kapitein in het achterhoofd, alles richten op zijn niveau zal de wereld eindelijk begrijpelijk zijn. Want zegt u nou zelf waarde lezer, als u kon kiezen, zou u dan niet in Overduidelijkheid zweven? Een eindeloze zee van overduidelijkheid die u zachtjes over de bol aait? Sluit uw ogen dan maar voor het onderstaande.

Dingen die Kapitein Overduidelijk onduidelijk vindtBewerken

 
Hier een grafiek over het aantal grafieken over grafieken in dit artikel.


Dingen die Kapitein Overduidelijk wél begrijpt, maar om principiële redenen afkeurt, terwijl hij vol blijft houden dat hij het alleen maar niet begrijpt en vervolgens zijn kop in het zand steekt bij de ethische bezwaren die dit soort meningen met zich mee brengen.Bewerken

Zie ookBewerken

Moeilijk doen

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
21 april 2014
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.