Dinosaurus

Opgelet! Dit artikel gaat over tv-programma "Dinosaurus". Misschien zocht u naar dat verschrikkelijke monster dat door paleontologen onderzocht wordt.


Dinosaurus is een tv-programma, dat gaat over het kleine hagedisje Dinosaurus (ook wel Dino)dat 225 miljoen jaar v.C. geboren werd. Deze maakt allerlei avonturen mee in het Afrikaanse land Sauriër Jungle. Het is naast De Teletubbbies en Pokémon een van de populairste kindershows (de shows van Blacktoon Network niet meegerekend, omdat er zoveel negerkindjes zijn.)

PlotBewerken

De Dinosaurus is een klein hagedisje met een enorme grootheidswaanzin. Hij woont in een klein holletje op de Kilimanjaro, 318.24 meter onder de grond. De diaprojector is ook in die tijd uitgevonden (wat erg gelukkig is, anders had niemand nog van ene Mr. Dinosaurus gehoord) en het kleine hagedisje gebruikte dia's vanaf de Kilimanjaro om overal op de wereld plaatjes van zichzelf te laten zien. Alleen waren dit hele grote plaatjes.

 
Het kleine hagedisje met z'n dia's.

Laatste afleveringBewerken

Het doodgaan van Dinosaurus is een jammerlijk verhaal. In het jaar 65.000.000 v.C. valt er een steentje van 318,24 meter hoog op het hoofdje van de hagedis, die net een middagdutje deed(dit was de schuld van Satan). Hij was op slag bewusteloos. Gelukkig overleefde hij het wel, maar hij had een grote bult op z'n hoofdje dus hij schaamde zich zo, dat hij nooit meer naar buiten ging. Helaas brak er op dat moment een stuk van de punt van de Kilimanjaro af, en raakte de hagedis ingesloten. Nu was hij wel dood.

Zie ookBewerken

Kolére, zo'n kort artikel is er nog niet eerder geweest! Misschien kan jij dit artikel nog wat uitbreiden!
Een centimeter of drie zou al een goed begin zijn...