Dr Pepper

(Doorverwezen vanaf Dr. Pepper)

Die kan wel een opPepper gebruiken! (Ha-ha)
~ Coca Cola over Dr. Pepper.

Momenteel zijn er vier theorieën over wie Dr. Pepper was;

Dr Pepper (lid van het rapduo Salt-N-Pepa)Bewerken

 
Hier zijn Salt-N-Pepa tijdens een concert

De eerste theorie beweerd dat Dr Pepper lid was van Salt-N-Pepa. Hij zou met Salt-N-Pepa diverse hits hebben gescoort zoals "Salt", "Peppah", "Kerrie", "Paprika", "Basilicum" en "Kip-kruiden (kan sporen van pinda’s bevatten)".

Pepa (Dr. Pepper) zou na een slechte jeugd in "Da Hood" alles op alles hebben gezet om arts te worden en een remedie tegen AIDS en appeltaart zonder slagroom te vinden. Hij zou hierin zijn geslaagd en later op de praktijk een rapper genaamd Salt hebben geholpen. Hier hadden zij volgens getuigen een gesprek met als gevolg Salt-N-Pepa.

Pepa zou in zijn latere leven veel drugs hebben gebruikt en zelfmoord hebben gepleegd op 22 mei 1994 na het uitbrengen van een mislukt album.

Dr Pepper (wonderdokter uit Brabant)Bewerken

Dr Pepper zou volgens de tweede theorie een wonderarts uit Brabant zijn geweest. Hij zou een praktijk hebben in Oss alwaar hij het communisme behandelde. Tot aan zijn eenzame dood zou hij hebben gevochten tegen het communistische meesterbrein Jan Marijnissen. Hij sloeg er echter nooit in om Jan te doden en de SP te stoppen voordat Nederland communistisch zou worden. Hij kwam er achter dat hete pepers een prima aminutie zijn en wilde daarmee het Communisme stoppen. Nadat hij het appeltaart kanon en het aardappel-in-je-uitlaat wapen had uitgevonden werd hij als een waar genie bevonden. Ook de letter > is uitgevonden door hem.

De SP is tot op de dag van vandaag bezig met het voorbereiden van een tijd gevuld met totale communisme.

Dr Pepper (gekke geleerde)Bewerken

Dr Pepper was een bekend wetenschapper, die bekend staat om zijn dodelijke uitvindingen.

Dr Pepper (Drankje)Bewerken

De vierde en laatste bekende theorie meld dat Dr Pepper een drankje zou zijn en nooit een levend persoon zou zijn geweest. Het drankje Dr Pepper is een frisdrank die wereldwijd wordt verkocht voor een gemiddelde prijs van €0.39 per blikje (à 33 cl)

Smaak van Dr PepperBewerken

De smaak van Dr Pepper valt moeilijk te beschrijven. Het verschilt namelijk van smaak als je bepaalde gerechten hebt gegeten.

Gerecht Smaak
Geen Rubberachtig kers met een vleugje cola
Macaroni Nikkel en uranium met een vleugje cola
Noodles (kip) Kip met een vleugje cola
Alle stoofgerechten van AH Natte hond en batterij met een vleugje cola
Cocabladeren Sauerkraut mitz strudel und bratwurst
YUI-ei Bloederig
Appeltaart Cola


Zie ookBewerken

Zonder drank geen klank!

Alcohol · Appelsap · Bier · Coca-Cola · Dr Pepper · Cocktail · Energiedrank · Jägermeister · Melk · Mountain Dew · Water · Whisky · Wijn