Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
Een eend die zijn voorkant laat zien.

Kwak!
~ Eend over eend

Kwoek!
~ Mislukte eend over eend

Kwik!
~ Fout artikel...

Kwek!
~ Een eend die niet weet waar dit over gaat

De eend is de op één na meest intelligente levensvorm op aarde. De eerste is natuurlijk de kakkerlak. De eend denkt al sinds mensenheugenis aan wereldoverheersing, het produceren van yoghurt, kruiswoordraadsels oplossen en lange strandwandelingen op zondagochtend. De eend is zeer gevaarlijk en kan met één simpele hap je hele kop los bijten.

UitzichtBewerken

 
De eend en zijn lichaamsdelen.

BovenlichaamBewerken

De eend zijn bovenlichaam bevat zijn ogen, oren, vleugels en dergelijke. Door deze vleugels is de eend in staat om een luchtaanval uit te voeren.

OnderlichaamBewerken

Dit deel bevat zijn veren, staart, kop, enkele veren, poten, en veren. De veren zijn kleine bommetjes die in nog ander veren zijn ingebouwd. Deze bommen waren de oorzaak van onder andere Tsjernobyl, Hiroshima en de ontploffing van de auto van Barack Obama in 2011.

BinneninBewerken

De eend heeft slechts één orgaan in zijn lichaam, namelijk de eierstokken. Met deze eierstokken loost de eend elke maand bloed over de wereld wat ervoor zorgt dat vrouwen humeurig worden en mannen niet meer aan hun trekken kunnen komen. Na ongeveer 50 levensjaren is de vrouw zodanig aangetast door de eend-aanvallen dat ze constant humeurig is en rondloopt met een kop als een rotte watermeloen.

De eendoorlog (Wereldoorlog Eend)Bewerken

 
Opgepast, poepende eend!

Vanaf 1914 verklaarde men wereldwijd de oorlog aan de eenden. Aangezien de Duitsers dachten dat de eend de oorzaak was van de rest van de wereld, begonnen ze iedereens land binnen te vallen. In 1918 werden ze verslagen en kwamen ze tot inkeer. Maar in 1940 dachten ze weer hetzelfde en herhaalden de feiten zich. Ze vielen dezelfde landen binnen, doden exact dezelfde mensen als in de eerste wereldoorlog en kwamen weeral tot inkeer in 1945. Na dat jaar begon de hele wereld in de plaats van Duitsland aan te vallen, de eenden aan te vallen. Wereldwijd begon men op eenden te schieten en veiligheidsborden te plaatsen. Jammer genoeg haalde dit niets uit en begon de eend stilaan binnen te dringen in wereldlijke organisaties als de VN, de EU, de vrijmetselaars en de Albert Heijn.

Eend-productenBewerken

Na de overname van elk bedrijf ter wereld begon de eend met het produceren van eend-producten. Zo maakten ze de badeend, de opblaasbare eend, de wegwerpeend, de eend en de Japanse eend. Vooral de functieloze badeend werd zeer populair in bad en op de bekende site Oncyclopedia.

Vogelvrijverklaarden

Aanvink · Adelaar · Badeend · Blinde vink · Buismus · Dodo · Duif · Eend · Gans · Grondmus · Kalkoen · Kiek · Kiwi · Kleiduif
Kolibrie · Meeuw (poëzie & proza) · Kraai · Parkiet · Pauw · Pingu · Roodborstje · Schieteend · Tepelaar · Twitter · Uil · Zeurkip · Zwaan

Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: eenden.