Enschede

Cooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaah.
~ Tukker over cola

genoeg mensen om te vermoorden!
~ riduan taghi over Enschede

o goddegoddegod
~ tukkers over Vuurwerkramp

Een kaart van Enschede anno 1970.

Enschede is een woongemeenschap van honderduizend mensen in de regio Twente in de provincie Overdrijfsel. Enschede wordt een stad genoemd, echter bevat de klaarblijkelijke stad maar één toren. In de woongemeenschap wonen vooral mensen die zichzelf Tukkers noemen en zijn opgenomen voor spraaktherapie, afkicken of onagressieveren, maar de aanpak is belabberd. Gaan mensen echt te ver, worden ze opgesloten in de Grolsch Veste.

EivormigBewerken

het midden van Enschede is eivormig. hierop is de theorie dat alle tukkers eierhoofden zijn gebaseerd. misschien de rede dat tukkers zo goed in eierkoekenbakken zijn?

GeschiedenisBewerken

Vroegah!
~ student over geschiedenis

Alhoewel men beweert dat Enschede in de middeleeuwen is gesticht rond een kasteel, is er in heel Enschede geen kasteel te zien. De twee vierkante meter woninkjes spreken dit verhaal dan ook wonderwel tegen. Meest waarschijnlijk is er duizend jaar geleden begonnen een kliniek op te zetten. Later hebben er de kinderen kleren zitten naaien. Toen dat verboden werd, hebben Chinezen vuurwerk zitten plakken. De Enschedeërs dachten de explosieve groei van de textielindustrie nogmaals door te kunnen maken, maar dat bleek lastig.

LiggingBewerken

Enschede ligt tussen Mofrika en Deventer in. Daartussen liggen nog enkele nietszeggende gehuchten met mensen die nog niet in de woongemeenschap Enschede zijn opgenomen door plaatsgebrek of wanbeleid. Vaak wordt dan ook gedacht dat na Deventer het niemandsland begint. Enschede heeft een kanaal welke wellicht onder de grond doorloopt naar Mofrika. Niemand heeft echter de ingang kunnen vinden. Tot op heden loopt het dus dood in Enschede.

 
De verkiezing van een nieuwe paus in Enschede.

CentrumBewerken

Enschede heeft een centrum met groot leeg plein waar geen mens komt, en een plein waar wel mensen komen. Op dat tweede plein staat dan juist weer een kerk in het midden van de weg. Het lege plein wordt gekenmerkt door de Bijenkorf en V&D om de patiënten blij te houden. Er werken mensen die zelf ook in de gemeenschap zijn opgenomen waardoor een neerwaartse oneindige spiraal naar de Hel onvermijdelijk is. Ook is er een casino om daarvoor vast te oefenen. Er is ook een station waar treinen niet doorheen kunnen rijden naar Mofrika want dat zou eng zijn. Er rijdt dus een speciale Duitse trein om mensen die kant op te vervoeren. Sinds het beging van het jaar 2014 is de Bijenkorf verplaats naar de Grolschveste, om daar het beter te kunnen ontwikkelen. Op de plek van de Bijenkorf zit nu een Primark. Dit zul je herkennen aan de aan One Direction verslaafde gillende jeugd. Dit is een heropvoedkamp voor deze jonge kinderen, om ze fan te maken van Justin Bieber.

UniversiteitBewerken

Ondanks dit alles is er aan de rand van de woongemeenschap een Universiteit begonnen op een landgoed zonder landhuis. Dit is een soort tweede kliniek waar mensen studenten ook op het eigen terrein wonen, hun bezigheden doen en universiteiten. Ook hier kun je opgenomen worden door jezelf aan te melden bij een praatgroep waar je mee samen gaat wonen. Na 10 jaar kun je dan weer weg. Je kunt er mensen studeren of machines. Eerst was het een hogeschool, maar als je studenten opleidt worden ze slimmer en al snel was het een universiteit. De ballenvereniging mag zichzelf geen core noemen.


De skriever van deze artikel kömp uut 't oosten van 't laand!

}