Eurokok

EurokokkieVrljk.png
Eurokok.gif
Dit recept artikel is goed-
gekeurd door de Eurokok


Dit artikel gaat namelijk over de Eurokok zelf!
Rot nou verdåmme eens op met die camera en ga lezen!
De eurokok, zoals hij te herkennen is.

Recept?? DIT?! Ga je me soms opeten ofzo?? Gloeiende gloeiende gloeiende.....
~ De Eurokok over het sjabloon hierboven.

ROT NOU EENS OP MET DIE CAMERA!!
~ De Eurokok over de camera.

Wat een køtklåterij hiero!
~ De Eurokok over deze pagina.

ZIT! Løl...nee, m'n hond dan.
~ De Eurokok over zijn hond.

De Eurokok was na Gordon Ramsay, Jamie Oliver en je moeder de beste kok ooit. De Eurokok stond bekend om zijn goedkope maaltijden die hij bereidde onder het toezicht van die Køtcamera die nu maar 'es moet oprotten. De Eurokok werd landelijk bekend door zijn gerechten blote billetjes in het gras en gehaktbal kiekeboe.

WerkBewerken

Dat stond værdåmmæ hierboven toch al vermeld, of ben ik zo dom? Of kijk jij gewoon geen tv?! Maar goed, het kan ook aan de lenzen liggen. De Eurokok is dus zoals de naam al zegt een kok. Dan wel een kok voor goedkope en simpele maaltijden.

KookkunstBewerken

 
Toen was ie nog vrolijk...

Over de Eurokok en zijn kookkunst kun je niet veel bijzonders halen. Wel is het zo dat hij altijd lekker loopt te nassen in de keuken. Simpele dingen, op een snelle maar toch aparte wijze maken. De cameraman helpt daar regelmatig bij. De Eurokok is er zwaar van overtuigt dat koken een kunst is en dat je het met liefde moet doen. De keuken moet goed behandeld worden, de afwas met zorg en attentie, maar het is vooral belangrijk om soms je fantasie de vrije loop te nemen en soms net even iets meer te doen dan wat de bedoeling is.

HoeveelhedenBewerken

Hoeveelheden, hoeveelheden...dat hangt er vanaf wáár hij kookt omdat hij voor mensen die hem bellen kookt, dus dan weet hij ook voor hoeveel mensen dat is. De camera echter niet meegeteld want deze is al tig duizend keer verteld dat deze moet oprotten. De cameraman loopt dan ook altijd in de weg. Bij het eten wordt het meestal ingeschat hoeveel men op kan. Bij de ingrediënten wordt het echter meestal wat meer en wordt er geen rekening gehouden met vetgehaltes en andere stoffen.

HygiëneBewerken

Hier word ik nou niet vrolijk van...
~ Rob Geus over de Eurokok

Over hygiëne valt niet tot nauwelijks te spreken. Tijdens het koken is roken een normaal iets en handen wassen is ook onbekend. De Eurokok heeft wel interesse in de handdoek, die Rob Geus liever mijdt. De Eurokok spot soms ook wel eens (de komediant die hij ook is!) over de hygiëne wat vaak tot grote commotie leidt bij het publiek en bij de mensen waar de Eurokok kookt.

 
 
Ik heb wel vuile nagels maar die worden vanzelf wel schoon in het gehakt.
 

 

—De Eurokok

Over de Eurokok wordt veel gepraat.
Daarom is er bij onze OnZinnen een pagina over de Eurokok!Zie ookBewerken