Frikandel

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
Een lekkere CENSUUR met CENSUUR bij je frietjes. Nu is ie opeens niet meer zo net zo lekker hè?

De frikandel is zeker gemaakt van CENSUUR DOOR AIVD
~ Kapitein Overduidelijk over de frikandel

Een frikandel, frikadel of koeienlul is een stukje "vlees" dat bij de friet wordt gegeten. Wat er in zit is al sinds de uitvinding ervan in 1945 een van de grootste zaadgeheimen staatsgeheimen.

AIVDBewerken

 
Logo van de FBI

De enige personen die de ingrediënten weten zijn de hoogste werknemers bij de AIVD, Koning Willem-Alexander, en president Mark Rutte. De ingrediënten worden strikt geheim vervoerd. Als een normale burger achter de ingrediënten komt gaat er een speciale eenheid op pad om de desbetreffende persoon te vermoorden. Volgens statistieken van de Vrijheid voor de Ingrediënten van de Frikandel (VIF) zijn er sinds 1945 CENSUUR DOOR AIVD mensen omgekomen door de Frikandelingrediënten Beveiligings Instantie (FBI).

WikipediaBewerken

Onlangs heeft de AIVD een pagina op Wikipedia aangemaakt met de volgende ingrediënten:

In de moderne frikandel in Europa vindt men kippenvlees dat achterbleef op het karkas na het fileren (40%), ook wel separatorvlees genoemd, 25% is varkensvlees; sommige producenten voegen nog circa 5% paardenvlees toe. De rest is water, paneermeel, bindmiddel, kruiden, uien en smaakversterkers.
~ AIVD over de frikandel

De VIF beweert dat dit leugens zijn.

Er staat in die beschrijving helemaal niks over de CENSUUR en de CENSUUR
~ De VIF over de fikandel

Er kan dus gesteld worden dat de bewering van de AIVD leugens waarheden zijn.

ProducentenBewerken

De producenten weten eveneens niet wat er nou werkelijk in de frikandel zit. De ingrediënten komen al gemalen in de fabriek en moeten alleen nog worden afgewerkt. Toch proberen producenten erachter te komen wat erin zit. Hierdoor heeft de AIVD alle directeurs van de familiebedrijven zoals Beckers vervangen door robots. Hierdoor blijft het geheim een geheim.


Ingrediënten LeugensBewerken

Nu ga ik wat schrijven liegen over de waarschijnlijke ingrediënten van de frikandel. Waarschijnlijk bestaat het stukje vlees uit kweekvlees met nanotechnologie waarmee de AIVD de burgers van Nederland in de gaten mee kan houden. Dit wordt onder andere gebruikt voor...

Op het moment van schrijven hoor ik mensen de deur in trappen, waarschijnlijk heb ik niet lang meer. Jullie weten nu een stukje van het geheim. Er staat nu een gewapende man in de ruetmdhndrhfndfcgh

Zie ookBewerken