Ongelofelijk! Zo'n hihi-larisch artikel, maar niemand kan het vinden... Voeg snel wat links toe op andere artikelen die verwijzen naar deze pagina, en laat de wereld lachen!Nayvadius DeMunchies Wilburn, beter bekend als Future is een ontspoorde zwarte piet die zich nu bezich houd met Pastafarianisme en politieke hiphop muziek. Hij noemt zichzelf een wrapper, als verwijzing naar zijn verleden als inpakpiet.

Future
Futurerapper.jpg
Algemene informatie
Geboren 20 november 1983
Geboorteplaats Da Hood
Nationaliteit Spaans
Overige informatie
Religie Pastafarianisme


Percocets, molly, percocets.
~ Future over de handelingen van de Amerikaanse overheid aangaande racisme anno 2017

K-k-k-krrrrrrrrrah
~ Designer over mensen die hem een copycat noemen

Verleden als Zwarte PietBewerken

Future is geboren in het zwarte pietenhuis in Spanje waar hij meteen werdt opgeleid tot zwarte piet. Hij werd sinds zijn geboorte elke dag pepernoten gevoerd, waardoor het arme kind op een leeftijd van 3 maanden al een ernstige verslaving aan deze gevaarlijke harddrug had opgebouwd. Hierdoor werd hij door Sinterklaas gezien als onhandelbaar, storend en een verspilling van goede pepernoten. Het was daarom ook geen verrassing dat toen Toekomstpiet een keer verdwaalde in Amsterdam Sinterklaas de pieten niet naar hem heeft laten zoeken.

DrugsBewerken

In Amsterdam kwam Future in contact met andere drugs zoals wiet, lean, molly (niet te verwarren met Molly de Deen en Aandacht en is sindsdien niet meer nuchter geweest. In zijn constante staat van verdoving en hallucinatie is hij op een of andere manier op een vliegtuig naar Amerika terecht gekomen. In Amerika kwam hij in een regio van Atlanta, die "the hood" wordt genoemd vanwege de complexiteit van het woord "neighbour", een groep mensen tegen met vergelijkbare interesses, namelijk drugs. Samen met bekende rappers Gucci Mane en Barack Obama heeft hij daar zijn eerste hiphop album gemaakt.

PastafarianismeBewerken

 
Jezus: het idool van alcoholisten over de hele wereld

Toen na een paar maanden in Atlanta Nayvadius' pepernotenvoorraad opraakte was hij gedwongen om af te kicken. Zoals iedereen weet is de tweede stap van afkicken het accepteren van Jezus in je leven. Dit lijkt een enigszins onlogisch, aangezien deze alcoholist zo veel van wijn hield dat hij water in wijn veranderde zodat hij kon blijven feesten. Een keer was hij zelfs zo dronken geworden dat hij een blackout kreeg en drie dagen later wakker werd in een grot met een steen ervoor. Niet bepaald een rolmodel op dat gebied dus. Dit vond Future ook, en bovendien heeft Jezus een hekel aan vrijwel elke vorm van seks en het eten van garnalen, twee van Futures favoriete dingen, dus besloot Future maar steun in een andere hogere kracht te vinden.

Dit vond hij in Pastafarianisme, de religie van het Vliegend Spaghettimonster. Deze religie leek veel realistischer en sloot veel beter aan bij zijn levensstijl en leerde hem dat hij zijn pepernootverslaving makkelijk kon substitueren met andere drugs.

 
Future die het Vliegend Spaghettimonster eert met zijn haar

Nu Future volledig was afgekickt van zijn pepernotenverslaving besloot hij zich volledig op zijn geloof te storten. Hij liet zijn haar doen naar het beeld van zijn Noedelige Meester en verving de pepernoten in zijn dieet voor pasta met een snufje crack. Hij probeerde eerst ook veel van zijn vrienden in Hollywood te bekeren tot het Pastafarianisme, maar dit gaf hij snel op nadat de kerk van scientology hem met de dood bedreigde en zijn hond ontvoerde. Ook wilde hij een piraat worden om zijn geloof te helpen en de wereld te redden van het broeikaseffect, maar ook deze fase was al snel afgelopen nadat hij de film Pirates of the Caribbean had gezien tijdens een LSD trip en 2 weken lang niet meer kon slapen.

DesiignerBewerken

Toen Sinterklaas en de andere pieten achter het succes van Future kwamen wilden ze hun graantje meepikken van zijn succes. Ze namen contact met hem op, maar hij wilde ze geen geld geven omdat hij nog steeds boos was over zijn jeugd. Daarom besloot Sinterklaas hem te klonen. Om zijn DNA te verkrijgen ging chloroformpiet verkleed als een basketballer naar Atlanta waar hij tijdens een feest in de VIP ruimte van een club Future probeerde te drogeren om zijn bloed te stelen. Voor dat eerste deel had Future zelf gelukkig al gezorgd, dus het enige wat deze piet nog moest doen was het stelen van zijn bloed.

Terug in Spanje maakten ze de kloon en voedde hem op om net zo'n succesvolle rapper te worden als Future. Hij was echter zo drugsverslaafd dat hij niet in staat was om hele zinnen te maken en alleen geluiden maakte op zijn nummers. De drugs hadden zijn hersenen zo aangetast dat hij ook extreem slecht was in lezen en schrijven en zijn rapnaam 'designer' verkeerd spelde met dubbel 'i'. Na zijn single over een panda heeft niemand ooit nog iets van Designer gehoord, wat mensen doet vermoeden dat Sinterklaas hem heeft laten inslapen vanwege gebrek aan talent.

DiscografieBewerken

  • De zak van Sinterklaas
  • Low Life (over hoe zijn pepernoten bijna op zijn)
  • You da Baddest (over het Vliegend Spaghettimonster)
  • Mask Off

Zie OokBewerken