Gebruiker:Roye7777777/OnZinnenR7av22.png

Macmail.png

Maccal.png

Macaa.png

Mactalk.png

Macroot.png

Macglobe.png

Macspk.png

Macster.png

Mactrash.png


SuperService-Service van SuperService-Service! - Twincle twincle lil' star tell me where the F**K u are


Ach ja...laat ik ook maar eens een OnZinnenpagina aanmaken over mijzelf! Ik ben tenslotte de projectleider ervan...

Dit hier vind ik zelf: "Keihard, doch rechtvaardig!"
~ Roye7777777 over deze pagina.

LijfspreukenBewerken

Brok tekst!
~ Roye7777777 over hoe hij een artikel noemt.

Of heb ik dat weer fout?
~ Roye7777777 over dingen waarvan 'ie niet zeker is.

Weet ik veel.
~ Roye7777777 over vragen waar hij geen zin heeft om over na te denken.

Who cares? Het rode kruis.
~ Roye7777777 over dingen die hem niets interesseren.

Alles kan. Staatsloterij.
~ Roye7777777 over dingen die kunnen.

Ik weet meer over jullie dan jullie denken...
~ Roye7777777 over de gebruikers hier met controleursrechten en admins...maarja, het kan ook bluf zijn.

Een ding heeft de vorm van een ding.
~ Roye7777777 over dingen.

As simple as that!
~ Roye7777777 over simpele dingen.

Iets is geen ding.
~ Roye7777777 over ietsen.

Niets is niet iets en zeker geen ding.
~ Roye7777777 over zekerheden.

Badeenden zijn uiterst gevaarlijke dieren. Dat weet ik nu zelf ook wel...
~ Roye7777777 over zijn twee badeenden.

Jaaaaaaa...eh, nee. Nee, ik snap 'm niet.
~ Roye7777777 over een stomme grap.

Ik ben gezegend, maar ook verdoemd.
~ Roye7777777 over zijn bijgeloof.


~ Roye7777777 en zijn vaak gebruike smiley.

Blabal.
~ Roye7777777 over zijn meest gebruikte 'blabla' vorm dat in feite een foutje is, maar later een vaak gebruikt iets is geworden!

Ofzo.
~ Bij een persoonlijk gedicht schrijft Roye7777777 altijd dit woord aan het eind.

Dûeï!
~ Roye7777777's uitspraak van "doei".

Gezellig!
~ Roye7777777 ... een willekeurige uitspraak die vaak genoemd wordt.

Tripje naar EngelandBewerken

Wat een armoedige en zielige zooi is het hier zeg...
~ Roye7777777 over een van Manchesters buitenwijken.

Dit lijkt net Las Vegas wel! Al die versieringen en lampjes met een toren, maar dan aan de kust met pieren, kermissen en een pretpark!
~ Roye7777777 over Blackpool.

Zijn we in de omgekeerde wereld ofzo?!
~ Roye7777777 over Engeland.

Cars 'r driving on the wrong side of the road eh?
~ Roye7777777 over diezelfde 'omgekeerde wereld'.

Eh? Wachtrijen voor de taxi en kaartverkooppunten?? WAT IS DIT ALLEMAAL??!!
~ Roye7777777 over Manchester Piccadilly station.

Jup, we zitten in een trein, maar dit lijkt toch verdomd weel op een bus!
~ Roye7777777 over een Engelse stoptrein

Hee, de conducteur komt bij elke trein meerdere keren langs! Dat zie ik ze niet zomaar bij de NS doen!
~ Roye7777777 over de Britse conducteurs

Melk in de thee...uh, dan wordt het volgens mij eerder melk dan thee...en zo smaakt het ook!
~ Roye7777777 over melk dat de Britten in hun thee gieten.

Bier! Bier! Heel veel bier zie ik allemaal maar hier!
~ Roye7777777 over een Brit in een Engels café.

Azijn bij je patat? Hmm...'t smaakt net naar bier! Geen wonder dat ze dat allemaal doen joh!
~ Roye7777777 over azijn bij de patat.

Die mayonaise hier is niet te vreten...geef mij dan maar de Hollandse mayo!
~ Roye7777777 over de Engelse mayonaise

Uh? Gratis internetverbinding? En op Schiphol moest je ervoor betalen!
~ Roye7777777 over internet op Manchester Intl. Airport.

Ja...flesjes water. Je komt wel wat duurder uit, maar ach.
~ Roye7777777 die maatregelen moest nemen nadat hij ontdekte dat je uit de kraan geen water kan drinken omdat het niet 'schoon' is.

Kom je eindelijk thuis, krijg je in plaats van vakantiekaartjes alleen maar belastingbrieven!
~ Roye7777777 over de thuiskomst.

Technisch gezeverBewerken

't Is nog een wonder dat ik uit die codebrijen kom! Nee, ik ben gewoon uit de baarmoeder geslingerd.
~ Roye7777777 over wikicodes.

Programma's/Install/4373248%44/UIebe&8T87gyu3rw7gyuHJKGBybky3ruuyu/Shut%67_Down_S%87stem/32842308/php?3428032??? Zeg, kun je die troep óók opruimen?!
~ Roye7777777 die wanhopig wordt.

Hee, da's toevallig, daar staat font! Dat betekent volgens mij vinden in de verleden tijd, al is dat fout geschreven! Die Engelsen kunnen ook écht geen Nederlands he?!
~ Roye7777777 over het woord font.

Oh, het is een Engels woord voor een lettertype! Arial, kleine rotlettertjes, Times New Roman, nee die gasten zijn allang uitgestorven, die Romeinen.
~ Roye7777777 over lettertypes.

Fatal error: MessageCache::require() [function.require]: Failed opening required '/var/www/virtual/oncyclopedia.net/htdocs/w/extensions/Minify/Minify.i18n.php' (include_path='/var/www/virtual/oncyclopedia.net/htdocs/w:/var/www/virtual/oncyclopedia.net/htdocs/w/includes:/var/www/virtual/oncyclopedia.net/htdocs/w/languages:.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/virtual/oncyclopedia.net/htdocs/w/includes/MessageCache.php is geen echte error...dit is bedrog, al staat daar error geschreven. Er staat gewoon ergens een foutje, dat kun je toch niet zomaar meteen uit paniek een error noemen? Ooh, nu weet ik ook al meteen waarom die computer toch steeds zo snel een blue screen of death krijgt he, uit paniek! ZEG! BLIJF 'ES RUSTIG! KAP 'ES MET DAT LAWAAI UIT DIE PROCESSOR OF WAAR DAN OOK!! UIT DE COMPUTER!!
~ Roye7777777 over iets waar hij geen beschrijving voor kon verzinnen.

#. Een hekje. Niets bijzonders hoor. Alleen een hekje, maar dat 'ie zoveel macht uitoefent in codes blijf ik toch bijzonder vinden! Vast en zeker omdat 'ie scheef staat, net als de toren van Pisa he, als díé namelijk niet scheef stond, vond geen hond er wat aan!
~ Roye7777777 over een hekje.

'De computer heeft een CPU van 100% wat af te lezen is in het taakbeheer bij eigenschappen én op de taakbalk.' Waarom zeggen die computerexperts toch niet gewoon dat de computer 'vastloopt'?!
~ Roye7777777 vindt het ook allemaal maar ingewikkeld.

I do drippin', droppin' 'n croppin'.
~ Roye7777777 over Photoshop

Beweringen en andere wijshedenBewerken

Vroeger dacht men dat de aarde plat was he, maar nu denkt men dat de aarde rond is omdat iemand maar niet van die zogenaamde rand af kon donderen. Onzin! Men was te lui toentertijd! Nemen geen moeite en gaan ook niet moeilijk lopen doen over één stomme vraag of die aarde nou plat is of niet! "De aarde is niet plat, dus de aarde rond" werd toen klakkeloos gezegd. Nu moet men echter over alles uitgebreid kijken, berekenen, en zo ook geld verspillen over één bizarre vraag die daarna door een stel leeghoofdige 'geleerden' gesteld is: "Is die aarde nou rond of ovaal?" Zo ken ik er nog wel 10! Maar goed, sinds kort beweren er een aantal wetenschappers volgens nauwkeurige berekeningen, dat die ene aardbol waar wij op gegooid zijn door God, dat die ene aardbol die we met z'n allen mishandelen door al die CO2 uitlaatgassen en ons uit-geadem waardoor er een gat in de ozonlaag is gekomen en wij allemaal paniek uitslaan vanwege een filmpje van Al Gore, gewoon hartstikke ovaal is!!! Nou, straks komt er een een of andere geschifte 'geleerde' met zijn zotte kop op het idee dat de aarde gewoonweg een kubus is! Nou, ik weet wel beter. Deze zelfde aardbol heeft bergen, heuvels, kuilen, canyons, kliffen, rotsen, zeebodems, mensen en gebouwen en daardoor heeft de aarde alláng zijn rond- en ovaalheid verloren! Dat brengt mij op 1 conclusie, zo legendarisch als 'ie is, als éérste wijze man, dat deze aarde een DING is!!!! Een ding in de vorm van een ding!! Het is zeker geen prisma, daarover mag GEEN verwarring ontstaan, met de simpele reden dat als je deze aardbol in plakjes snijdt met een reuzenmes die gehuurd is van onze buitenaardse vrienden van Zen, dat er niet alleen een grote rotzooi door komt, maar ook dat je dan geen gelijke plakjes krijgt!! De aarde was toch tenslotte zogenaamd rond en ovaal tegelijk? De aarde is een ding!! Onthoud dat!! Ik heb er anders niet voor niets een studie Dingkunde gevolgd op de Oncycloversiteit en daar mijn diploma gehaald waar ik zeker trots op ben!
~ Roye7777777 over de vorm van de aarde.

Wat mij nog stééds verbaast is het geval om al die muggen he! Die irritante krengen die toch al nergens voor dienen, behalve dat ze je leksteken en daarmee ook nog eens kapot irriteren! Maar, als je alle muggen laat uitsterven, besta IK én heel Haarlem ook opeens niet meer!!! Helemaal van de kaart geveegd!! Haarlemmers als bijnaam 'muggen' geven hadden ze nóóit mogen doen!! Nu zitten we namelijk nog stééds met die pestdieren opgescheept!!! Die krengen met die twee vleugels, een scherpe neus die in de huid steekt en die nog eens een irritant bromgeluid maken! Toch zijn er twee oplossingen voor de mensen die er allemaal een pesthekel aan hebben. Ten eerste, om ze langzamerhand weg te jagen of om te brengen, desnoods die dierenbescherming negeren met hun zotte teksten van "we moeten ook om de kleinsten denken hoor!", allemaal de vliegenmepper muggenmepper pakken of desnoods een shotgun, en ze allemaal afmaken en ten tweede, om van álle muggen een olifant te maken! Dat is dan nog eens een voordeel erbij, want dan sterven zij óók weer niet uit door de jacht! Dat is toch slimmer dan die nutteloze krengen hun gang laten gaan of niet soms?!
~ Roye7777777 over muggen.

Sinds dat we weten dat God niet de mensheid heeft geschapen, maar dat Hij zogenaamd ons heeft gescheiden van de hemel is het duidelijk dat er een aantal dingen niet helemaal goed zijn. Ten eerste maakt men nogal veel vertaalfouten, hetzelfde met de datum met het vergaan van de Aarde, en ten tweede: God blijkt een rotzak! Hij heeft ons van de hemel gescheiden, huh? Nou... dan zitten we nu in de HEL!! En aangezien HEL "Het Echte Leven" inhoudt, weten we allemaal nu waar al die ellende zoals natuurrampen, crisissen, oorlogen etc. vandaan komen! We zijn in het territorium van de Duivel! Als we doodgaan, gaan we echter wél naar de hemel omdat er in de HEL geen plaats is omdat je dood bent. Het is de REALITEIT, en alle Atheïsten moeten nu doorhebben dat het inderdaad onzin is. Dat we in een soort van hel leefden wisten we al, maar nu is het zeker!! We zijn verdoemd...AAAAAAAAA!
~ Roye7777777 over religies en de scheppingstheorie...of scheidingstheorie?

Het kabinet Balkenende IV buigt zich over Afghanistan, verliest het evenwicht en valt. De verwondingen van de PvdA die kwamen door de rozendoornen blijken dermate erg, dat zij niet meer verder konden met waarmee ze bezig waren.
~ Roye7777777 over de val van het kabinet.

De modderschuit is gezonken, het autootje wilde niet meer starten: De PvdA is gevlucht en het kabinet is voor de vierde keer gevallen.
~ Roye7777777 wederom over de val van het kabinet.

SchoolgezooiBewerken

Als je Nederlands mocht laten vallen, denk ik dat een hele hoop kinderen dat gedaan zouden hebben!
~ Roye7777777 over Nederlands.

Oh, ik ben een tumor?
~ Roye7777777 als hij wordt uitgescholden voor iets met het kk woord erin.

Stelletje draken!
~ Roye7777777 over een stelltje draken drukke klassen.

Het is een zielige, smerige, gemene, vuile ondankbare wereld!!
~ Roye7777777 over het ontbreken van de Napoleons.

Met schermen doe ik het meestal gewoon rustig aan. Ik doe het liever gewoon goed, danwel wat langzamer dan dat ik als een gek ga rondslaan met die floret, zoals de rest doet.
~ Roye7777777 over schermen, toen 'ie dat nog deed.

Jakkie bah et poepoe a Pays-Bas.
~ Roye7777777 over stront in de gymzaal.

Deze sport is echt slecht voor je rug...
~ Roye7777777 over hockey.

Ik ben niet voor samenspel geboren, ik ram die bal gewoon naar voren en zie wel waar 'ie terecht komt...
~ Roye7777777 over samenspelen.

SCHEISSE!! Of was het nou scheiße? Nu weet ik het niet meer...
~ Roye7777777 over Duitse scheldwoorden.

Driehoekies!!! Jaaaaaaaa!!! DAAR ZITTEN WE DUS OP TE WACHTEN!!!!
~ Roye7777777 in een verveelde bui tijdens een wiskundeles.

Ow, we gaan van een ziekte een bijvoeglijk naamwoord maken!
~ Roye7777777 tijdens de Nederlandse les.

Overige uitsprakenBewerken

Kort maar krachtig! Krachtig maar kort en andersom!
~ Roye7777777 over iets kansloos.

Deze pagina kan níét apart op OnZinnen. Waarom niet? Vanwege ene meneer "IJdelheid". Nou, als ik een BN'er was, zo beroemd als de neten, stond 'ie er ALLANG op...
~ Roye7777777 over deze pagina of het op OnZinnen moet als aparte pagina of niet.

Alle mensen die een sokpop hebben lijden volgens mij aan een hele vreemde doch rare vorm van schizofrenie...
~ Roye7777777 over sokpoppen.

Al die jaren trouwe dienst, maar nu kan 'ie niet eens meer gewoon afsluiten zonder dat ik die aan en uit knop moet aanraken...
~ Roye7777777 over zijn oude computer.

So... why should I care?
~ Roye7777777 over iets dat hem geen bal interesseerd nadat hij er toch om gevraagd werd met een ontkenning. Ofzo.

Het gaat slecht met de economie. Als de daling wat minder wordt, wil dat niet zeggen dat het dan al beter gaat, maar alleen minder slecht.
~ Roye7777777 over de economie van nu en de personen die er verstand van hebben.

De rode duivel gromt!
~ Roye7777777 toen de Ferrari Testarossa waar hij in zat ging rijden.

De definitie van Pi: Een waardeloze opeenhoping van cijfers en nummers, dat 3 komma nogwat nogwat nogwat nogwat nogwat en ga zo nog oneindig door, in het kwadraat inhoudt.
~ Roye7777777 over nonsens.

Onvoorspelbaarheid onvoorspelbaar.
~ Roye7777777 over onvoorspelbaarheid.

Alles gaat goed, totdat je ergens over na gaat denken.
~ Roye7777777 over nadenken.

Met muntjes voel ik me rijk, met flappen, machtig!
~ Roye7777777 over rijkdom.

"Het interesseert mij geen drol" slaat ook nergens op omdat die drol gewoon daar stil ligt te stinken!
~ Roye7777777 over nutteloze logica.

Zonder jou, was jij er niet geweest.
~ Roye7777777 over jou.

Leugens zijn waarheden en waarheden zijn leugens, want wie zegt dat de waarheid ook echt de waarheid is?
~ Roye7777777 over nutteloos gezever omtrent de waarheid.

Фaк ю, аы'м дуин' ма джaб!
~ Roye7777777 over ма джaб.

IP-adressen zijn naar mijn zeggen net gevangenisnummers. Ze worden bijna allemaal geblokkeerd en allemaal streng in de gaten gehouden.
~ Roye7777777 over IP-adressen.

"Daar werd echt een hert opgeblazen! Echt zo'n Bambi!" Tsja...nogal logisch. In Bambi de film kwam ook geen happy end voor.
~ Roye7777777 over een hert.

Wat rijmt er op "huwelijk"? Nou, "gruwelijk" en "afschuwelijk". Nou... toeval...?
~ Roye7777777 over het huwelijk.

Proberen is de eerste stap tot mislukking.
~ Roye7777777 over proberen.

Optimisme: Willen is moeten terwijl de mens helemaal niets moet, tenzij deze wil.
~ Roye7777777 over moeten.

Mensen die hopen zijn op de een of andere manier wanhopig.
~ Roye7777777 over hoop.

Humor is een glijmiddel.
~ Roye7777777 over het leren van dingen.

"Aardrijkskunde is de leer die zich bezighoudt met het onderzoeken van geografische bezigheden op het aardoppervlak." Jaja. En nu dit: "Aardrijkskunde is de leer dat de aardrijkskundige verschijnselen bestudeert." Ja duh!!
~ Roye7777777 over aardrijkskunde.

Kamp Holland is nabij, maar het is bloedheet en het pad is bezaaid met bernbommen.
~ Roye7777777 over de missie in Afghanistan.

Hoe meer je leert, hoe meer je weet. Hoe meer je weet, hoe meer je vergeet. Hoe meer je vergeet, hoe minder je weet - dus waarom nog leren?
~ Roye7777777 over leren.

Wat nou leerschool? Geef mij maar een snapschool!
~ Roye7777777 over leerscholen.

Een kat zegt mauw, een hond zegt woef en een mens zegt dit.
~ Roye7777777 over dit.

"Dank je wel" moet oprecht zijn: anders gelooft niemand het en is het waardeloos.
~ Roye7777777 over dank.

Verraders horen gestraft te worden. Gerechtigheid zal geschieden bij de kleine fout: Zij zullen gestraft worden met het idee dat het verraad op iemand niet gelukt is.
~ Roye7777777 over een gebeurtenis.

Snel soep maken, geen zin om te wachten. Waterkoker duurt anderhalve min. om op te warmen, de kraan 10 sec. Tja, koppie koppie!
~ Roye7777777 over een snellere manier om soep klaar te maken.