Geheim van Nederland

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
Een kaart van Duitsland en buurlanden.

De Nederlandse bevolking denkt dat alles wat in het artikel Nederland staat waar is. Dat komt niet omdat het echt waar is, maar door een uitgekiende hersenspoelcampagne van het gerenommeerde propagandabureau Saachi en Saachi (gezondheid!). In werkelijkheid is Nederland een Duitse Deelstaat, dit is het Geheim van Nederland

Historische achtergrond van het GeheimBewerken

Na de Tweede Wereldoorlog vonden de geallieerde landen Amerika, Engeland en Frankrijk het inefficient en onoverzichtelijk om kleine Landjes als Nederland en Liechtenstein in stand te houden. Nederland is dan ook al sinds 1946 een Duitse Deelstaat. Vanwege het kwetsbare ego van de Nederlandse bevolking, wordt deze informatie angstvallig voor hen verborgen gehouden. Om de illusie in stand te houden, mag de Nederlandse bevolking eens in de vier jaar stemmen en wordt in studio's in Aalsmeer de soap "Den Haag Vandaag" opgenomen. De stembiljetten worden gerecycled tot WC-papier en de acteurs die de politici spelen krijgen dik betaald om niet uit de school te klappen. Één van de politiek-soapacteurs, die optrad onder de artiestennaam Pim Fortuyn, was ontevreden over zijn gage. Hij dreigde uit de school te klappen en is daarom vermoord.

 
In 2024 zal in het Nederlands de sch-uitgang terugkeren.

Het Geheim van de Nederlandse BelastingenBewerken

Een groot deel van het Nederlandse belastinggeld stroomt naar de centrale regering in Berlijn. De zogenaamde "Marshallhulp" werd eigenlijk door de Nederlandse belastingbetaler opgebracht. Het beroemde Duitse snelwegennetwerk is ook met dit geld gefinancierd. Sinds de smartlapocratische revolutie in Duitsland wordt het Nederlandse belastinggeld vooral gebruikt om de productie van smartlapCD's te financieren.

Het Geheim van de Nederlandse TaalBewerken

In zowel Duitsland als Nederland zijn er zogenaamde "spellingshervormers" aangesteld, die als doel hebben het Nederlands en Duits naar elkaar toe te laten groeien, zodat er een geleidelijke culturele assimilatie plaats kan vinden.

Het Geheim in het BuitenlandBewerken

In het buitenland is iedereen ervan op de hoogte dat Nederland een Duitse Deelstaat is. Daarom spreken the Engelsen ook over "the Dutch people" i.p.v. over de "Netherlands people". Omdat Nederlanders Nederland alleen maar verlaten om naar Frankrijk op vakantie te gaan, en Fransen totaal ongeïnteresseerd zijn in wat er buiten hun landsgrenzen gebeurt, blijven de Nederlanders onwetend.