Gorilla

Kolére, zo'n kort artikel is er nog niet eerder geweest! Misschien kan jij dit artikel nog wat uitbreiden!
Een centimeter of drie zou al een goed begin zijn...
De chimpansee is aan de gorilla verwant, zoals te zien aan het agressieve gedrag.

Gorilla's zijn aap-achtigen die voornamelijk in de noordelijke jungles van Zuid-Amerika leven. Deze beesten zijn ongeveer 1,60 meter hoog, lopen rechtop, hebben een donkere vacht en dragen meestal een machinegeweer en/of pistool met zich mee. Verder zijn ze dikwijls gekleed in camouflage kleding die ze van een slachtoffer hebben gestolen.

Gorilla's kunnen met een verkeerde benadering uiterst gewelddadig zijn. De beste benadering is ze aan te spreken met "Amigo" en ze het een of ander nutteloos westers elektronisch apparaatje te geven. Hiermee blijven ze uren rustig. Ook werkt het goed je uit te dorsen in niet erg trendy kleding, een verwarde bos rode krullen op je hoofd en een zeer trendy grote bril met jampotglazen op te zetten.

Indien vriendschap gesloten kan worden, is het mogelijk handel met ze te drijven. Deze gorilla's verkopen meestal poedersuiker waar je veel energie van krijgt. Ook wordt melding gemaakt van gorilla's die wapens verkopen.

Paargedrag van deze gorilla's houdt meestal niet veel meer in dan een verkrachting. In de meeste gevallen gaat het om een uit steden en dorpen weggetrokken knuppel, waarmee na paring soms een Gore Knuppel ontstaat. Ook het schaap, de hond en koe zijn vaak slachtoffer van deze apen.

Gorilla's zijn verre afstammelingen van de van nature minder agressieve orang-oetans. Toch zien ze elkaar niet zo veel. Hoe dit komt is een raadsel voor de wetenschap, maar er gaan geruchten dat het komt doordat er een oceaan tussen ligt en deze apen niet kunnen zwemmen.

Zie ookBewerken