Lachend kut kind.jpg Jullie hebben geen leven! 
Op dit artikel is door literair begaafde Emo's commentaar gegeven.

Bekijk het commentaar


Een zeldzame roze Gothic

Ik zal in geen 80,000 jaar zo een misselijk lelijk wit gedrocht worden.
~ Tammo over Gothics

Jullie doen ons na! Sterf!.
~ Emo's over Gothics

Dat zijn allemaal vooroordelen!
~ Gothic's over Tammo en die emo's

Gothics zijn zulke sneue mensen!
~ Aldus de Gabber-bond

Een Gothic is iemand die zijn pigment en kledingssmaak heeft omgeruild voor het eeuwige leven en het vermogen witlof niet vies te vinden.


Typisch Gothic (overdag)Bewerken

 
Johannes Heesters, 's werelds eerste gothic

Des daags gelijken Gothics enigszins op menschen. Het verschil is dat zij ontkennen menschelijk te zijn, daar ze hoegenaamd ene hogere, bovennatuurlijke vorm van Zichzelf hebben gevonden. Gothics zijn herkenbaar aan hun bleekwitte teint en zwarte Quasi-emokapsels . Gothics dragen ook gaarne bruiloftsjaponnen, ook wanneer niet van ene huwelijksplechtigheid kan worden gesproken. Dit is omdat gothics nooit een partner kunnen vinden en daarom dus ook nooit kunnen huwen. Gothics zeggen ook gaarne dat ze boven de mainstream staan. Helaas zijn Engelsche woorden in de Nederlandsche taal bij den wet verboden en betekenen deze woorden niets. Gothics zeggen overdag ook altijd tegen normale mensen dat Satan ze op gaat eten en dat ze meer over Gothics moeten leren.

Typisch Gothic ('s nachts)Bewerken

Gothics zien er 's nachts totaal anders uit dan overdag, de meeste mensen denken dat gothics 's nachts als vleermuizen door de lucht vliegen maar dat is een lulverhaal. De waarheid is dat als het nacht wordt alle gothics naar een gehaktfabriek in Canada worden geteleporteerd. In deze fabriek voeren ze onder leiding van hun meester, Eddy Murphy hun duivelse rituelen uit. Een van de rituelen is het aan reepjes hakken van elkaar. Ze pakken dan een zoot bijlen en hakken elkaar aan reepjes. Als dit gebeurt is propt de enige overgebleven gothic de overblijfselen van de rest in de gehaktmolen, 70% procent van al het gehakt in de wereld wordt op deze manier geproduceerd. De gothics overleven deze rituelen helaas omdat ze onsterfelijk zijn, maar om een of andere reden doen gothics nooit iets nuttigs met hun eindeloze leven.

Vooroordelen over GothicsBewerken

 
Nog een paar bekende Gothic's

Er bestaat geen volk op deze planeet waar zo veel vooroordelen over bestaan als Gothic's, althans dat zeggen ze zelf. Hier volgt een lijstje met leuke vooroordelen over Gothic's.

Zie ookBewerken