Greenpies

      Oeps! Bedoelde je soms Groenlinks? Waarschijnlijk niet...
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !


Het zwaarste zoogdier ter wereld? Een walvis, die moet je op 180° braadstomen, garneren met Italiaanse tuinkruiden, en laten inwerken.
~ Sjef Kok over walvisjacht.

Greenpies is een organisatie die tegen alles is, vergelijkbaar met de SP en de PVV.

Standpunten van GreenpiesBewerken

 
Dat vindt Greenpies dus niet leuk. Behalve in Nederland.

Greenpies heeft veel standpunten. Zo willen zij ieder land, behalve Nederland, zijn rechten afnemen op het gebied van zeehonden neerknuppelen. Verder willen zij voor ieder land, behalve Nederland, een straf opleggen per gevangen walvis. Ook is Greenpies tegen alles, behalve Nederlandse stroopwafels.

Greenpies, de filmsBewerken

Greenpies probeert iedereen over te halen om tegen alles te zijn, behalve tegen Nederlandse stroopwafels. Na het succes van de film van Al Gore: I Didn’t Kill Teddy, It Was Global Warming besloot Greenpies zelf ook films uit te brengen over hoe ieder land, behalve Nederland, moet stoppen met vrijwel alles behalve stroopwafels bakken. Velen vinden deze films een soort van samenvatting van hoe Greenpies ontstond en verdween.

Greenpies IBewerken

Greenpies I vertelt het verhaal over hoe drie actievoerders plannen maken tegen alles, behalve tegen Nederlandse stroopwafels. Het begint met een het opstarten van Windows. Windows liep echter vast tijdens het inloggen met als gevolg dat de film prematuur eindigde.

Greenpies IIBewerken

Greenpies II is een triest verhaal dat gaat over hoe een jongetje genaamd Johan ontdekt dat hij een Brabander is. Uit puur verdriet over zijn afkomst wordt hij docent en gaat hij bij Greenpies. Hier ontdekt hij dat hij tegen alles, behalve Nederlandse stroopwafels moet zijn. Hij geeft les in een nieuw vak genaamd Nederland is oké!. Hierin maakt hij zijn leerlingen klaar voor de oorlog tegen alles, behalve Nederland.

Greenpies III, Greenpies vs. FrankrijkBewerken

 
We maken er gewoon een nucleaire dump van!

Frankrijk is Greenpies zat en verklaart ze de oorlog. Tijdens hun eerste slag sterven er ongeveer 3000 zeehonden, doodgeknuppeld voor de ogen van de actievoerders. Greenpies besluit om vanaf dat moment tegen alles te zijn, behalve Nederlandse stroopwafels en Frankrijk. Frankrijk is echter niet tevreden en zorgt ervoor dat de film langdradig wordt. De Franse regering besluit om nog eens 3000 zeehonden, dit keer allemaal puppies, dood te knuppelen voor de ogen van de actievoerders van Greenpies, terwijl zij popcorn zitten te kauwen. Greenpies trekt zich dan terug uit Frankrijk, dat de oorlog wint..

Greenpies IV, Dood aan Frankrijk !Bewerken

Greenpies heeft nieuwe rekruten bij elkaar gecollecteerd, met als doel om Frankrijk op te heffen. Frankrijk verzet zich hevig en verwoest de complete Franse tak van Greenpies met behulp van gesneden appels, verwelkte preien en dode, platgeknuppelde zeehondenbabyfoetussen. De Greenpies-milities komen op het laatste moment nog in de gelegenheid om te vluchten, maar doen dit niet. Zij vechten door tot het eind. Uiteindelijk plegen de laatste Greenpiesrekruten auto-genocide, waardor de oorlog wordt geëindigd en Frankrijk op Quatorze Juillet ongestoord nog een paar kernbommetjes kan laten knallen.

Greenpies V, Return of the Neo-GreenpiesBewerken

De geschiedenis herhaalt als er Neo-Greenpiesrekruten komen (vergelijkbaar met de Neo-Nazi's). De Neo-Greenpiesers hebben maar één doel: het uitschakelen van Frankrijk. Frankrijk heeft ondertussen echter een gehele anti-Greenpies divisie gesticht waardoor de Neo-Greenpies'ers geen partij zijn voor de Fransen.

Greenpies VI, Al GoreBewerken

De beroemde tovenaar uit Midden Aarde, Al Gore, komt met harde feiten over het een of andere broeikaseffect. Greenpies vindt dit de manier om te kunnen winnen van alles, behalve Nederland, en sluit zich aan bij Al Gore. Al Gore moet echter eerst president van Amerika worden voordat hij iets doen kan. De laatste paar levende Greenpiesleden, allemaal hippie, gaan dan iedere potentiële vijand van Al Gore uitschakelen, Bush vormt volgens Greenpies geen dreiging. Dit is een fatale fout omdat Greenpies vergeet dat alle Amerikanen gierig zijn en het uitstoten van schadelijke stoffen leuk vinden. Al Gore wilde dat afschaffen, met als gevolg dat Bush de verkiezingen wint.

Greenpies wannabeesBewerken

Sea Shepherd, een organisatie van radicale gekken, claimt beter te zijn dan Greenpies. Terwijl Greenpies zich vooral druk maakt om nieuwe leden te werven doet Sea Shepherd haar best om walvisvaarders te doen zinken. Inmiddels is de strijd ontaard in een echte maffiastrijd. Beide organisaties ontkennen dat de andere organisatie het milieu helpt. Sea Shepherd lijkt de strijd te winnen nadat één van Greenpies grootste olietankers in september 2007 zinkt en de grootste milieuramp uit de geschiedenis van de mensheid veroorzaakt. Het dumpen van chemisch afval in de zee, het financieel ondersteunen van de walvisindustrie en het vervoeren van grote aantallen wapens naar Afrika heeft het imago van Greenpies ook geen goed gedaan.

Greenpies ParkBewerken

Greenpies heeft bekend gemaakt een pretpark te gaan bouwen om meer inkomsten te genereren voor het behoud van de natuur. In het pretpark zal onder andere de grootste wildwaterbaan van de wereld huizen, hiervoor wordt vermoedelijk de amazone omgelegd. Ook zijn er plannen voor het bouwen van tenminste 19 achtbanen. Het complex wordt omgeven door enkele vierkante kilometer parkeerplaats voor maximaal plezier. Het park zal van stroom worden voorzien door een nog te bouwen kerncentrale en/of meerdere kolencentrales en zal worden gebouwd in een bosrijke omgeving in Brazilië.


Jongens en meisjes die aandacht zoeken

Ballenjongen · Boomknuffelaar · Bosjesjongen · Damschreeuwer · Dambrander · Discussiejongen · Mister Emmy · Grasmeisje · Kattenmeisje
Krantenjongen · Lavendeljongen · Maasmeisje · Mangelmannetje · Naaldenjongen · Pandaknuffelaartjes · Regelneven · Relnichtjes (Jut & Jul)
Richtingaanwijzers · Sjongejongen · Spekjongen · Sterrenmeisje · Peroxidejongetje · Zangaapjes · Zeilmeisje