Hamster

25% van de hamsters is paars.

Nou, als je niet oppast bijten ze. Maar das logisch toch?
~ Johan Cruijff over Hamsters

Ze doen hetzelfde als Frans Bauer, ze laten je bloeden. Het enige verschil is dat Frans Bauer dit doet met je oren en hamsters met je vingers!
~ Iedereen over Hamsters

Hamsters zijn zoogdieren. Eerder bijtdieren.

OntstaanBewerken

Hamsters zijn van oorsprong mislukte cavia's, of de cavia's zijn mislukte hamsters... kan allemaal, maar in ieder geval is de hamster een creatie van de geniale professor Albert Heijnstein. Hij creëerde de hamsters door deze te kruizen met muizen en cavia's. Dit proces duurde jaren maar door gunstige omstandigheden wilde de mutatie een uitzondering maken voor het creëren van deze wezens. Zijn theorie (en reden tot creatie) was dat door middel van kleine schattige(?) diertjes de mensen meer te laten hamsteren. Vanuit deze term komt ook de naam van dit dier vandaan. Als de klant dan eenmaal in de zaak van Albert Heijnstein bevond (de welbekende Albert Heijn), kon Albert zijn creaties op het slachtoffer laten rennen en bijten, net zolang, tot deze minstens 1200 euro had uitgegeven aan boodschappen en zelf twee gratis hamsters kreeg als huisdier. Toen liet hij zijn hamster een scheet laten.

GevaarBewerken

Hamsters bijten en dat is gelijk al de eerste reden waarom ze gevaarlijk zijn. Ook vreten ze slachtoffers op. Schrikwekkend is dat ze over massamensen maar 1 dag doen! Ook maken ze bommen van de zonnebloempitten die veel te naïeve mensen ze geven. Als ze er één krijgen bewaren ze de pit in hun wang zodat de pit niet per ongeluk kapot gaat. Als ze drie hebben maken ze op onverklaarbare wijze een bom en knallen hiermee het slot op hun kooi kapot. Wij hebben u gewaarschuwd.

EliminerenBewerken

Het uitschakelen van de hamster lijkt simpel, maar in de meeste gevallen is dit niet. Bij de vrouwtjes zitten knopjes onder op de buik. Bij de mannetjes ook, maar hier moet je erg hard en snel slaan. Als dit niet snel genoeg gaat, zullen ze gaan bijten. Vrouwtjes geven echter geen tegenslag omdat het mannetje meestal de redder in nood is, mocht deze al niet geëlimineerd zijn.

Nationale hamstersportBewerken

De nationale hamstersport is om mensen zo vaak mogelijk te bijten. Te vaak naar de McDonald's gaan en in de wc-pot gaan zitten terwijl iemand een bruine trui breit. Ook is een onofficiële nationale sport bommen maken. Dit is niet officieel omdat de jury altijd wordt afgeschoten door de verliezers. Al deze sporten worden in Hamsterdam gehouden tijdens de zogeheten hamsterweken van de Albert Heijn. Tijdens deze weken wordt de traditie van Albert Heijnstein herhaald, om zijn creatie in ere te houden.

Zie ookBewerken