Heavy Metal

Kijkwijzer discriminatie.png
Dit artikel discrimineert Zombies!

Dit hoort natuurlijk niet!
Zombies zijn ook mensen! Alleen omdat ze rotten en kinderen eten zijn ze nog niet minder dan jij en ik!
Dit artikel is reeds aangekaart bij Meldpunt Discriminatie

Heavy Metal is zwaar metaal
~ Kapitein Overduidelijk over Heavy Metal

Heavy Metal, of "Zwaar Metaal", is een soort ijzer die veel gebruikt wordt door zombies in hun oorlog tegen de wereld. Dit artikel behandelt het gebruik van en vooral de oorlog MET Heavy Metal.

Zwaar MetaalBewerken

Dit is geen metaal. Het is ijzer. Laat je dus niet misleiden door de naam. Dit ijzer wordt door zombies (onder leiding van een ijzeren maagd) toegepast om het maken van wapens. Hiermee gaan ze oorlog voeren tegen alle levende wezens.

Het hoe en waarom.Bewerken

Na maanden van research is er de volgende conclusie getrokken. De zombies gebuiken de met dit ijzer verkregen wapentuig om De wereld en het grootste deel van de ruimte te veroveren. Dit gaat overigens erg traag, gezien het feit dat zombies, ondanks de voertuigen hopen schroot waar ze op rijden, niet snel bewegen strompelen. Daarbij zijn ze ook altijd stoned.

Het leger gebruikt Heavy Metal om de hersenen van hun vijanden te, nou ja, verbrijzelen. Deze simpele maar effectieve methode geeft wel veel rotzooi, maar dat neem de ijzeren maagd voor lief. Verder wordt Heavy Metal gebruikt om nieuwe gebouwen ter ere van de ijzeren maagd te maken, deze zijn meestal gebouwd door de slaaf gemaakte behulpzame bevolking. De gebouwen worden soms ook gebruikt als opslagplaats voor gepekelde kinderen, of als uitvalbasis voor een team schoonmakers.

De veroveringenBewerken

De zombies, zoals eerder gezegd onder leiding van de ijzeren maagd, hebben al vele veroveringen geboekt. (zij het in lange tijd) De veroveringen zijn nog steeds bezig, maar omdat het leger zich zo langzaam verplaatst, worden de meeste gebieden weer net zo snel teruggewonnen. Dit tot woede van de ijzeren maagd, die beveelt heeft snellere zombies te maken. (Wat overigens nog niet gelukt is)

De ijzeren maagd valt op dit moment Amerika binnen, dit tot groot genoegen van de gehele wereldbevolking. Helaas gaat dit net zo als alle andere aanvallen van het leger, langzaam en onstopbaar oprukken (nee viezerik, niet aftrekken!) en het land achter zicht weer veroverd zien worden. Omdat dit niet echt als iets 'belangrijks' wordt gezien, wordt hier niet veel aandacht van de media aan gegeven.

 
Alle zwarte delen zijn gebieden die het leger van ijzeren maagd heeft veroverd.


 
De vlag zoals de ijzeren maagd die twee weken terug introduceerde.

Het verzetBewerken

Over het algemeen verovert ijzeren maagd alleen het schorem van de maatschappij en de onderwereld hoort daar natuurlijk niet bij. De onderwereld is een leger van rebellen die een hekel hebben aan ijzeren maagd en hun macht waar dan ook proberen tegen te gaan. Zij hijsen de vlag van het leger van de ijzeren maagd. Zodat ze niet verdacht lijken. Dit leger heeft al vele kleine aanvallen tegen het regime van de ijzeren maagd uitgevoerd, en heeft veel geholpen met het herwinnen van het veroverde land.

Lijst van de belangrijkste aanvallen van het verzet:

  • Opslag bij Oslo, hier viel het verzet het eerst het leger aan, door een nogal chaotische organisatie ging het zo goed als fout, de stukjes schedel liggen nog steeds bij de voordeur.
  • Heel Luxemburg, het eerste (en enige) land wat het verzet alleen bevrijd heeft, was niet zo moeilijk met die grote.
  • Uitvalbasis bij Ethiopië, geslaagd omdat de zombies niet genoeg energie hadden om terug te vechten, veel vlees zit er niet aan de Ethiopische kinderen.
  • Het Colloseum dat bezet was door 1064,4 zombies, met een goedgegooide Aardappel viel de helft eraf, waarna Europa de rest ervan af gooide en met de eer ging strijken.


De bouw van het Heavy Metal ijzerBewerken

Heavy metal ijzer is opgebouwd uit verschillende compartimenten. Namelijk:

  • Fe3+ atomen
  • Se2+ atomen
  • Zn+ atomen
  • Pu3+ atomen
  • Koeienvlaai2
  • andere geheime dingen

Ionen, het zijn ionen en geen atomen uilskuiken!
~ Een wetenschapper over bovenstaande lijst