het Bestuur


Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !Let Op! Het lezen van deze pagina kan resulteren in je dood !


Het Bestuur is een geheime organisatie die alles en iedereen probeert te beheersen. Gelukkig zijn er ook mensen die weten van het bestaan van het Bestuur en bereid zijn te sterven voor een eerlijke wereld. Deze groep mensen noemt men "Het Tegenbestuur". Zij zijn tegen de geheimen van het Bestuur.

Ontstaan van het BestuurBewerken

 
Het hoofd van het Bestuur (foto vervangen vanwege privacyrecht)

Het Bestuur is waarschijnlijk ontstaan rondom 1960 om het volk te onderdrukken en de rijken rijker te krijgen. Het Bestuur probeert zich echter geheim te houden koste wat het kost. Vandaar dat vijanden van het Bestuur zonder pardon worden vermoord.

Het Bestuur werd opgericht door een select groepje bedrijven om mensen zo ver te krijgen om alleen hun spullen te kopen. Hiervoor werd veel geld geschonken aan het Bestuur zodat zij apparaten konden ontwikkelen die gedachten kunnen besturen. Het Bestuur sloeg hierin en al gauw werden de bedrijven groot. Sindsdien is het Bestuur blijven groeien en heeft het diverse grote bedrijven en overheden aan zijn kant staan. Volgens geruchten bestuurd het Bestuur de wereld en zal het contact hebben met buitenaards leven. Dit ontkennen ze zelf echter. Sterker nog, het Bestuur ontkend zichzelf en dat terwijl ze dit deden in hun eigen hoofdkwartier.

Wat het Bestuur vandaag de dag doetBewerken

Vandaag de dag speelt het Bestuur met het volk. Bijna alle inwoners van onze planeet hebben chips in hun nek die het Bestuur in staat stelt tot het besturen van de onschuldigen. Op scholen hersenspoelen ze leerlingen met hun propaganda tegen het communisme. Het Bestuur heeft namelijk geen intresse in in het communisme. Alleen Chinezen zijn slachtoffer van het Bestuur. Het Bestuur dwingt namelijk de Chinezen om hard te werken voor weinig geld. Hierdoor kunnen zij nog meer mensen besturen met hoge kledingprijzen. Naast dit is het Bestuur ook bezig met een paar andere dingen. Deze worden vaak vermomd als onschuldige dingen:

  • Oorlog voeren in het Midden-Oosten, het Bestuur probeert hiermee de olieprijzen in hun handen te krijgen.
  • AIDS verspreiden, het Bestuur is al enkele decennia bezig met het fokken van AIDS. Hiermee proberen ze Afrika leeg te halen om er uiteindelijk een megastad te bouwen voorde rijken.
  • Zeehondenpuppies doodknuppelen, of dit slecht of goed is kan over worden gediscussieerd op de overlegpagina.
  • Haat verspreiden onder etnische volkeren, hiermee probeert het Bestuur volken tegen elkaar op te zetten. Een reden kan zijn om wapens te kunnen verkopen (veel rijken hebben aandelen in wapens).
  • Ventielen losdraaien van fietsen, dit onschuldig ogende kattenkwaad zorgt er voor dat scholieren vaak te laat komen op school. Volgens insiders is dit in samenwerking met het Comité voor Puberplagen.

Bedrijven en personen die aandelen hebben in Het Bestuur of lid zijn van het BestuurBewerken

 
Zelfs Leonardo da Vinci (bekend van zijn code) schijnt lid te zijn geworden na zijn dood.

Er zijn diverse bedrijven lid van het Bestuur. Veel van deze bedrijven doen het voor geld, anderen weer uit verveling. De grote bedrijven die lid zijn van het Bestuur zijn:

  • McDonald's, Fast-foodketen dat hun smaakloze troep wilt aansmeren aan de nietsvermoedende bevolking.
  • The Coca-Cola Company, 's werelds bekendste sofdrinkmaatschappij probeert hiermee nog meer te verkopen van hun vieze drankje.
  • The Microsoft Corporation, een bedrijf dat alle PC's ter wereld wilt laten draaien op slechte software.
  • Jamba, met hun reclames proberen ze hersens te spoelen. Hiervoor krijgen zij veel geld.
  • Wikipedia, een Wikia waar niets te vinden is over het Bedrijf omdat ze dit censureren.

Verder zijn er ook diverse grote mensen betrokken bij het Bestuur. O.a. Al Gore en Jezus zijn onderdeel van het Bestuur ondanks dat zij dit ontkennen terwijl is er genoeg bewijs tegen ze is.

Het TegenbestuurBewerken

Naast het bestuur bestaat ook een organisatie genaamd het Tegenbestuur. Dit bestuur is tegen het Bestuur dat mensen probeert te besturen. Zij doen dan ook alles om het bestuur te stoppen en het volk veilig te houden van de manipulatiepraktijken van het Bestuur. Dit doen zij door chips uit de nek van de mensen te halen, scholieren veilig te houden van het Bestuur en met diverse protesten.

Ondanks dat het Tegenbestuur een zeer moderne organisatie met veel geld is lijken veel mensen te denken dat alleen hippies lid zijn van het Tegenbestuur. Hier is echter niets van waar. Hippies zijn slechts drugsverslaafden die denken dat ze lid zijn van het Tegenbestuur.