Hillary Clinton

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !Hillary Clinton, (20 april 1889 - 24 maart 2017) was een Satanische demoon bekend van onder andere Hotmail.com en haar steun aan de Islamitische Staat. Ze was het gevolg van een one night stand tussen Eva Braun en de Duivel.

Hillary Clinton
Hillary Clinton op een Satanische bijeenkomst in 1974.
Hillary Clinton op een Satanische bijeenkomst in 1974.
Algemene informatie
Geboren 20 april 1889
Geboorteplaats De hel
Overleden 24 maart 2017
Overlijdensplaats Antwerpen
Nationaliteit Satanisch
Bekend vanwege Hotmail.com, haar steun aan IS
Overige informatie
Religie Satanisme


Een vrouw naar mijn hart.
~ Adolf Hitler over Hillary Clinton

Grab her by the pussy!
~ Donald Trump over Hillary Clinton

Vote for me! I'm a woman!
~ Hillary Clinton over zichzelf

Wholla ik heb die bitch kaolo hard gepakt!
~ De door UWV niet-afgekeurde straatmarokkaan met een uitkering over Hillary Clinton

Persoonlijke levenBewerken

Hillary Clinton werd geboren in de hel. Haar eerste levensjaren waren niet zo bijzonder. Toen Hillary 6,66 jaar oud was, ging ze naar de basisschool. Hillary werd daar veel gepest. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze zichzelf afsloot van haar omgeving. Toen Hillary 14 jaar oud was, ging ze bij de Hitlerjugend. Hier werd ze eindelijk geaccepteerd om wie ze was. In 1914 ontmoette ze de Satanische priester Bill Clinton, waarmee ze twee jaar later trouwde. Samen verhuisden ze naar de Verenigde Staten.

Hotmail.comBewerken

In 1979 begon Hillary Clinton haar eigen mailprovider, genaamd Hotmail.com. De eerste 20 jaar liep dit bedrijf goed, totdat er in 1999 grote ophef ontstond. Hotmail.com maakte namelijk gebruik van Hillary haar privé mailserver, wat tegen de Amerikaanse wet inging. Omdat Hillary een Satanist was, was ze van mening dat de Amerikaanse wetten niet voor haar golden. Niets bleek echter minder waar. Op 11 september 2001 werd ze gearresteerd door de FBI en opgesloten in Guantanamo Bay. Begin 2015 ontsnapte ze, om haar vervolgens kandidaat te stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

Steun aan ISBewerken

Hillary Clinton was wereldwijd bekend vanwege haar steun aan de Islamitische Staat. Volgens de Telegraaf heeft ze in totaal 666 miljard gulden gedoneerd aan deze organisatie. Hillary zelf heeft dit altijd ontkend, ze stelde dat het om een veel groter bedrag ging.

SatanismeBewerken

Hillary Clinton was zoals bekend een Satanist. Elke woensdag leidde ze de mis in de plaatselijke Satanskerk. Hierin voerde ze verscheidene rituelen uit, zoals het levend verbranden van negers en het eten van geaborteerde baby's. Dit verklaart ook waarom Hillary Clinton achter de Ku Klux Klan stond en pro abortus was.

Verkiezingen 2016Bewerken

Hillary Clinton heeft zichzelf kandidaat gesteld voor de presidentsverkiezingen van Amerika in 2016. Toen ze deze verloor van Donald Trump, voerde ze een Satanisch ritueel uit waardoor Donald zijn handen klein werden. Als reactie hierop heeft Donald Trump Hillary Clinton op de trein naar Antwerpen gezet. Hier is ze op 24 maart 2017 overleden aan de gevolgen van hooikoorts.

Zie OokBewerken