Hoe:Bestuur je een vliegtuig?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Een vliegtuig besturen is één van de meest gewilde eigenschappen onder de mannen. Op die manier kan hij namelijk uren lang staren naar de kont van een geile stewardess om nog te zwijgen over hoeveel indruk het wekt bij een versierpoging. Zelfs enge dikke kale mannen kunnen op deze manier aan hun trekken komen en omdat Oncyclopedia vol zit met enge dikke kale mannen is er hier een hoe? te vinden over dit onderwerp.

BenodighedenBewerken

 • Een vliegtuig, hoe wil je anders vliegen in een vliegtuig ?
 • Een landingsbaan, dat is een lange strook gemaakt van asfalt.
 • Spul om een vliegveld te kunnen betreden, bijvoorbeeld een vliegveldinbreekset van Blamco.
 • Condooms, de kans is groot dat je een vrouw oppikt en aangezien wij tegen AIDS zijn...
 • TomTom of ander navigatiesysteem.

Stap 1, vinden van een vliegtuigBewerken

Zoek een vliegveld. Op vrijwel ieder navigatiesysteem staan deze aangegeven dus vergeet niet ernaar te kijken. Als je een vliegveld tegenkomt rij naar de parkeergarage. Vergeet niet het kaartje mee te betalen want anders wordt je auto weggesleept. Loop nu richting het mooie hek met een vliegtuig erachter. Meestal een van het merk Boeing of Airbus. Ieder vliegveld heeft dit. Als je bij voor het hek staat knip je het hek open en loop je rustig door. Als je iemand tegenkomt moet je gewoon doen alsof je een Happy Happyist bent. Eenmaal aangekomen bij het vliegtuig open je de deur (er zit geen slot op). Roep nu Samuel L. Jackson om te zoeken naar slangen. Slangen hebben namelijk een voorkeur om in vliegtuigen te overnachten. Nadat Samuel L. Jackson klaar is stap je in en doe je je gordel om.

Stap 2, opstijgen, vliegen en landenBewerken

 
Al die mooie knopjes..... AFBLIJVEN!

Vliegtuigen vliegen veel. Tijdens hun vluchten kan hij beschadigingen oplopen. Controleer of je vleugels eraan zitten, of de staart beweegt en de koffieautomaat koffie heeft. Als alles goed is start je de motoren. Dit doe je met behulp van het knopje rechts boven je hoofd. Zet de motor in zijn 1 en geef gas. Let op dat je geen toevallig passerende kinderen overrijd. Als je eenmaal bent aangekomen bij de landingsbaan ga je in de rij staan. Wacht geduldig op je beurt om op te stijgen. Als het jouw beurt is trap je je gas helemaal in. Vergeet niet te schakelen. Als je de motor in zijn 5 hebt staan trek je het stuur naar je toe. Je gaat nu langzaam ophoog. Blijf gas geven totdat je TomTom zegt dat je te hoog gaat. Op dit punt druk je op de knop van de Automatische Ploot (AP) die zich recht voor je bevindt. Geniet van het uitzicht, loop wat rond, speel voetbal, versier de stewardess, het maakt niet uit wat je doet want het vliegtuig vliegt zichzelf. Nadat je klaar bent met feesten zoek je een gebouw op om in te landen. Alle piloten doen dit om makkelijk te stoppen dus jij doet het ook!

Stap 3, landen op de overlevende manierBewerken

Oke, oke, je wilt je vlucht overleven. Had het eerder gezegd. Blijkbaar moet jij weer speciaal gaan doen. Maar oke, je kan ook landen zonder te sterven. Vlieg terug naar het vliegveld en probeer te landen. Doe dit door het stuur van je af te duwen. Vlak voordat je de grond raakt dien je het stuur naar je toe te trekken. Dit voorkomt dat je de grond in boort. Ow, en vergeet ook niet het landingsgestel uit te klappen voordat je gaat landen. Of.. ja, dit is nu te laat. Ach, wat geeft het ?

BesturingenBewerken

 
Deze besturing kan je ook tegenkomen. Zie hier voor uitleg erover.

Ja, dit zou je wel handig vinden om te weten. Je kan een vliegtuig besturen ! Maar omdat dit een heel erg ingewikkeld proces is kan je beter de Automatische Piloot aan laten staan. Wat ? Je bent anders ? God, waarom ik ? Oke, dit zijn de basisbesturingen:

 • Stuur, hiermee bestuur je het vliegtuig. hoe moeilijk kan dat zijn ?
 • Mooi rood knopje, hiermee vuur je de raketten af voor het geval dat de luchtmacht je om zeep probeert te helpen.
 • Mooi groen knopje, hiermee roep je de stewardess in haar sexy lingerie.
 • Mooi geel knopje, dit zorgt ervoor dat je drie kleuren naast elkaar hebt. De functie ? Bier uit de lucht laten vallen. Zei ik bier ? Ik bedoelde de brandstof lozen.
 • Radio, hiermee kan je praten met andere enge dikke kale mannen.
 • Durexautomaat, dit ding is er voor het geval dat je je condooms bent vergeten.
 • Parachute, sja.. echt vertrouwen hebben we niet in je dus hiermee kan je uit het vliegtuig springen voor het geval dat het mis gaat.
 • Samuel L Jackson, ach laat hem toch, hij vecht tegen de slangen die hij eerst niet kon vinden.

Verder zijn er nog zo'n duizend andere knopjes. Deze doen niets anders dan de cockpit er duur uit laten zien.

TipsBewerken

 • Drink geen alcohol tijdens turbulentie, je drankje zal overal op komen te zitten.
 • Als je moet plassen is er een raam naast je. Gebruik deze om op mensen te richten.
 • Mocht er AIDS in je vliegtuig zitten dan kan je het beste je vliegtuig verlaten.
 • Als je het vliegveld mist kan je het beste remmen en je vliegtuig in zijn achteruit zetten. Nu kan je het nog een keer proberen.