Hoe:Irriteer je je docent?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

In 1972, vlak nadat men werd ver-onthippied, kwamen mensen met het idee om hun kinderen sterk te maken. Dit zouden ze doen door ze naar een plek genaamd school te sturen. Vroeger was dit leuk maar later besloot het CvPP om sadisten naar scholen te sturen. Deze mensen werden docenten genoemd. Hun doel was iedereen irriteren en vernederen en de kinderen werden uitgemoord door huiswerk en toetsen ze kregen niet eens meer vrije tijd.

Hoe docenten denken over leerlingenBewerken

Gek als het klinkt vinden docenten niemand aardig. Zelfs de andere docenten mogen ze niet. Tijdens de les stellen ze vervelende vragen over dingen die niemand kunnen boeien. Als je ook maar één teken geeft van dat je het saai vindt krijg jij de hele les lang beurten. Als je ook, maar één woord te veel zegt laat hij je voor de klas staan of nog erger, hij stuurt je naar de oppersadist genaamd het schoolhoofd. Het is dan wel duidelijk dat docenten alleen erg slecht over jou denken. Nou zijn er ook docenten die doen alsof ze jou aardig vinden. Dit is niet waar. Ze proberen je vertrouwen te winnen om daarmee waardevolle en beschamende informatie vrij te spelen. Later zullen ze dit tegen jou gaan gebruiken. Gelukkig ben je nu gewaarschuwd voor dit kwaad.

VoorbereidingenBewerken

Docenten zijn sterke duivelse wezens. Zo hebben ze meer dan 160.000 9000 HP (eigenlijk 9001) en gebruiken ze level 6 magic tegen iedereen. Hun kleineren resulteert vrijwel altijd tot de dood en een aanval is je dood, je revive, je tweede dood, je tweede revive, zombie status en een phoenix down op je waardoor je drie keer op een zeer pijnlijke manieren dood gaat. Om je docent echt goed te kunnen aanvallen moet je dingen te weten komen over je docent. als je een stopwoord hebt krijgen mensen docenten dit door dus gebruik ze dus niet! Ondanks dat men dit vaak vergeet is en blijft een docent een mens (of minstens een mensachtige). Hierdoor heeft hij ook zwaktes. Een hiervan is een algemene opstand. Sta op tijdens de les en gil de woorden "We don't need no education. We dont need no thought control. No dark Sarcasm in the Classroom. Teacher leave them kids alone!". Wees maar niet bang, je laffe klas zal gauw meedoen waarna jullie uiteindelijk in elkaar worden geslagen en geen pudding krijgen. Nou lijkt het alsof je bent verslagen ,maar docenten zijn bang als hun leerlignen (let op je spelling! D. Ocent) in opstand komen. Vaak beginnen ze dan voorzichtiger te doen en halen ze minder streken uit. Maar waar je vooral op moet letten tijdens dit is of de docent begon te zweten. Zo ja, dan heeft hij een zwakte. Zo nee, dan is hij zijn menselijkheid lang geleden kwijt geraakt om nog sterker te worden. Als je docent niet begon te zweten, heb je een probleem en zal je je school nooit kunnen afmaken zonder jeugdtrauma's.

De methode'sBewerken

Er zijn veel methode's om je docent klein te krijgen. Het probleem is echter dat je vaak zelf ook lijdt onder de actie. Dit kan resulteren tot slechte cijfers dus doe dit op eigen risico !

SplaakgeblekBewerken

  - Tip! -  

-- --- .-. ... . -.-. --- -.. . .. ... --. . . -. ...- . .-. ... .. . ...- .- -. ... .--. .-. .- .- -.- --. . -... .-. . -.- -- .- .- .-. .. ... --- --- -.- --.. . . .-. .. .-. .-. .. - .- -. - --- -- - . .-.. . --.. . -. .-.-.-

Docenten (met name van talen) kunnen er niet tegen als je dingen verkeerd uitspreekt. Hiermee kan je ze dus heel gemakkelijk irriteren. Verander gewoon een paar letters en hou vol dat je er niets aan kan doen. Je zult zien dat ze langzaam maar zeker overspannen beginnen te raken. Een voorbeeld kan zijn: "Zolly manaar, maal ik kan hial niats aan doan."

SchriftenBewerken

Docenten van talen kunnen af en toe opscheppen over hoe goed ze hun taal kunnenkennen. Wat je kan doen is hun taal in een ander geschrift te schrijven. Chinees, Japans en spijkerschrift zijn hier zeer verstandig. Ook kan je gewoon Russisch, Grieks, Sanskriet of Hindoestaans schrijven.

SpelingBewerken

Propeer zofeel mocheluk vaud te sgrijfen. De Dosenten sullen zig hierdor gaan avvragen of dit door hun kont waardor ze een sgultgefoel kreigen. Verder moeden ze volchens de wed al jauw spelvouten verbeeteren waardor hun inkd opraakd. asl ed inkd po si agan ez dodo

EmoBewerken

Je zou ook kunnen doen alsof een willekeurig veelgebruikt woord je zwaar beledigd. Als je je hierbij ook nog erg emo kleed zal je worden geloofd. De docent zal op den duur niets meer durven te zeggen waardoor de les eindigt.

MuziekBewerken

Muziek is een van de beste manieren om docenten gek te maken. Docenten hebben namelijk een hekel aan muziek dat niet uit hun tijd komt. Om hier misbruik van te maken moet je in een Yellow Submarine naar school gaan. Vervolgens Kiss je the Sky en geef als antwoord op iedere vraag Tomorrow Maybe Knows. Naar de tweede verdieping loop je op de Stairway To Heaven. Als er iets veranderd, dan kunnen we in ieder geval zeggen dat The Song Remains The Same. Als het stinkt, dan zeg jij natuurlijk dat het Smells Like Teen Spirit. The Wind Cries Mary, en je houdt natuurlijk van Thrillers, en Music Was My First Love And It Will Be My Last. Uiteindelijk moet je gewoon zoveel mogelijk kreten gebruiken die uit de muziekindustrie komen.

GedragBewerken

Docenten hebben voor iedereen een ander plan. Om dit te kunnen verpesten kan je je spontaan anders gaan gedragen. Gedraag je bijvoorbeeld als een brugger om een docent van de bovenbouw te irriteren. Wat natuurlijk ook is lachen om flauwe dingen als poep en pies. Dit is echter zo flauw dat niet alleen je docent, maar ook je klasgenoten zich gaan irriteren aan je.

DiefstalBewerken

Docenten kunnen er slecht tegen als ze hun pen kwijt raken. Wat je zou kunnen doen is hun pen stelen of ergens neerleggen waar hij echt nooit zal horen te liggen. Een pen verbergen is echter een misdaad en kan zwaar worden bestraft! Doe dit op eigen risico.

1337Bewerken

1375 h33| m0d3rn5 1d |337. |337 15 33n 744| d13 u17|5u173nd 8357447 u17 73k3n5 3n 5ym80|3n 3n k4n n137 603d w0rd3n 63|3z3n d00r d0(3n73n. |)17 m44k7 1337 z0 5p3(144|. |)3 d0(3n7 z0u v3rv0|63n5 vr463n 44n 33n 4nd3r 0f d13 h37 k4n |3z3n. ()md47 4||3 j0n63r3n 1337 kunn3n |3z3n zu||3n 4||3 ju1573 4n7w00rd3n w0rd3n v00r63|3z3n. |)3 d0(3n7 z4| z1(h d4n 0ud 3n 0v3r80d16 644n v03|3n.

StinkbommenBewerken

Docenten kunnen slecht tegen de geur van stinkbommen(rotte eieren). Daarom kan je het ding het beste onder de deur door gooien, de docent zou zo pissig worden en automatisch een ander lokaal kiezen (tijdwinst en docentirritatie).

VragenBewerken

Docenten stellen veel vragen. Dit wordt door velen als irirtant beschouwd. Wat je zou kunnen doen is al die irritante vragen met een vraag te beantwoorden. De vragen worden steeds irritanter en de docent zal zich dood gaan ergeren aan je.

Datum veranderenBewerken

Een harde maar onopvallende methode is door de datum te veranderen. Iedere keer als de docent de klas verlaat moet je de datum op het bord veranderen, haar agenda verder slaan en doen alsof er niets is gebeurd. Op deze manier zou je je docent kunnen wijsmaken dat het vrijdag is waardoor je een extra lang weekend hebt !

..

Tot slot: de eenvoudigste wegBewerken

 
Dit is hopelijk het resultaat

Bij wijze van toetje, en vooral bedoeld voor de voorstanders van de gemakkelijkste weg, is er nog de ultieme manier om een docent te irriteren: schrijf je in (of laat je inschrijven) in een school. Het maakt niet uit wélke school: succes gegarandeerd! Jouw loutere aanwezigheid zal eender welke docent doen aftellen naar zijn of haar pensioen. En dat is natuurlijk waar wij op doelen.

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
31 aug 2007
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.