Hoe:Kom je van een bloedneus af?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Wat is een bloedneusBewerken

We gaan ervan uit dat jij weet wat een bloedneus is, want anders zou je dit artikel niet lezen. Weet jij niet wat een bloedneus is? Denk dan maar: "Ach ja, wat geeft het eigenlijk?". Ben jij een zeurpiet die daar niet tevreden mee is? Ga hem dan maar lastigvallen vraag het dan even aan de bibliothecaris van het onwoordenboek.

Hoe herken je een bloedneusBewerken

Dat is erg gemakkelijk, mits je weet wat een bloedneus is. Weet je het niet? Ga hem dan maar stalken vraag het dan nogmaals aan de bibliothecaris van het onwoordenboek en zeg dat hij het deze keer wel duidelijk uitlegt. Dus inmiddels hoeven we alleen uit te leggen wanneer het geen bloedneus is. Het kan namelijk zijn dat het gewoon vingerverf of ketchup is. Laat je hierdoor niet voor de gek houden, anders denken de anderen dat jij een sukkel gek bent. Is het alleen maar wat nepbloed? Ga dan hard lachen om je hachje te redden en de ander voor gek te zetten! Wees echter wel zeker dat het echt nepbloed is, anders sta je alsnog voor gek.

Hoe kom je van een bloedneus afBewerken

Gelukkig is dat niet moeilijk, er zijn goede methodes maar ook minder goede methodes in overvloed.

Hoofd achterover houdenBewerken

De bekende optie is je hoofd zo ver mogelijk achterover te houden. Dit ben jij dus niet gewend en jij zult dus veel spierpijn gaan krijgen. Ook duurt het bijzonder lang voordat het werkt en dat is dus een bijzonder groot nadeel. Ook kun jij niet meer om je heen kijken en kun jij ook niet meer met doorgaan met waar jij mee bezig was. Daarom is deze methode af te raden.

KnikkerBewerken

Stop een knikker of zo iets in je neus zodat er een blokkade ontstaat en het bloed niet meer uit je neus kan. Gebruik daarom dus geen kraal want daar zitten gaatjes in. Kleuters doen dit ook zeer veel (helaas ook met kralen en Lego), ook drukken ze het voorwerp aan zodat ze het er niet meer uit krijgen en naar de dokter moeten waar ze zich voor gek zetten (en hun ouders erbij, maar wat geeft het?). Druk daarom het voorwerp niet aan, adem ook niet door de neus want dat gaat dus niet goed omdat het voorwerp dan vast kan komen te zitten met de bekende gevolgen of kan losschieten tijden het uitademen.

BetonBewerken

Je kunt je neus dichtstoppen door wat vloeibaar beton in je neus te laten lopen. Let erop dat het beton in je neus blijft, anders geeft het een grote troep en dat wil jij dus niet.

HuisartsBewerken

    
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
 
Dit soort figuren zijn dus niet te vertrouwen, mijdt ze dus!

Vraag je huisarts om de wond te hechten. Dit heeft een kleinere kans op infecties dan de andere methoden, omdat hij de wond zal ontsmetten. Het nadeel hiervan is dat de wond in de neus zo onbereikbaar is dat hij je halve neus zal moeten amputeren om erbij te komen (zie je wel dat het een kwakzalver is).

SecondelijmBewerken

Dit werkt eigenlijk hetzelfde als met beton, behalve dat het erg snel droogt en daarom gelijk effectief is. Helaas gaan mensen wel denken dat je een lijmsnuiver bent, maar maar wat geeft het eigenlijk, als jij maar van je bloedneus af bent!

Val flauwBewerken

Als je flauw valt kun je niet meer beseffen dat je een bloedneus hebt, en als je een tijdje buiten bewust blijft is je bloedneus gestold tegen de tijd dat je bijkomt. Het nadeel is dat mensen gelijk overbezorgd gaan doen, wat soms nogal irritant kan zijn. Gelukkig is dat nog altijd minder irritant als de bloedneus!.

Coma(zuipen)Bewerken

Op het flauwvallen is ook een parodie bedacht, namelijk het coma(zuipen). Het heeft echter een behoorlijke hoofdpijn tot gevolg en nog eens veel meer bezorgdheid. Tevens zal de maatschappij je met een lange nek gaan aankijken, dus doe dit maar niet.

Duct tapeBewerken

 
Een rol duck tape, dit is dus geen duct tape, let daarop!

Altijd handig, een rol duct tape, het is zelfs zo handig dat er maar liefst drie methoden zijn om je bloedneus te stoppen.

Duct tape 1Bewerken

Plak gewoon je hele neus af! Zo hoef je er niet meer naar om te kijken (de mensen in je omgeving doen dat waarschijnlijk wel, maar wat geeft het?).

Duct tape 2Bewerken

Plak de wond dicht met tape. Neem een groot stuk, zodat het niet loslaat. Het nadeel is dat als je de tape losmaakt, je waarschijnlijk weer een bloedneus krijgt, wat best lastig is. Doe daarom liever manier 1!

Duct tape 3Bewerken

Neem 4,6 cm duct tape en maak er een balletje van. Stop dit in je neus zoals beschreven bij de alinea over knikkers.

Writers blockBewerken

 
Niemand ziet de bloedneus meer.

Als je een writers block krijgt, ontstaat er vanzelf zoveel troep dat niemand het meer doorheeft, inclusief jij! Dit is dus een erg goede oplossing, vandaar dat we er ook een korte animatie van hebben gemaakt. Waarschuwing: Tracht tijdens of kort na het proberen en/of uitvoeren van deze methode niet om teksten te bedenken en/of op te schrijven, dat kan tot vervelende complicaties leiden.

Onderdompelen in StikstofBewerken

Door je neus onder te dompelen in vloeibare stokstof bevriest je neus, en de bloedneus dus ook! Al het bloed in de neus zelf bevriest gelijk mee dus daar heb je ook al geen last meer van. Een geweldige oplossing dus, maar er is helaas een groot nadeel. Het is namelijk erg lastig om aan de vloeibare stikstof te komen die veilig is. De vloeibare stikstof kom je namelijk vooral tegen in de praktijk van huisartsen, maar dat zijn gevaarlijke kwakzalvers, hun spullen zijn dus altijd spotgoedkoop en ondegelijk, daar steek je je edele neus toch niet in? Probeer daarom liever een goede methodes !

SterfBewerken

Het is heel simpel: als je dood bent heb je nergens last meer van, dus dit is een zeer goede oplossing. Het nadeel is dat je geen leuke dingen maar kunt doen, maar dat besef je niet, dus wat geeft het.

Onze favoriete methode!
~ Een literair begaafde Emo over je bloedneus verhelpen door te sterven

Wat geeft het eigenlijkBewerken

Je kunt je bloedneus ook negeren en gewoon niks doen. Dat gaat hij vanzelf wel een keer over of je bloedt dood wat bijzonder onwaarschijnlijk is. Het voordeel hiervan is dat je als je bij je opa en oma bent misschien een koekje krijgt, als troost. Het nadeel is dat het wel veel bloedvlekken geeft welke je moet opruimen negeren.

Tot slotBewerken

Het zal nu vast lukken met het oplossen van jouw bloedneus, dus alsnog veel succes ermee! En lees ook even onderstaande waarschuwing mededeling (waren we dat vergeten eerder te vertellen, nou, sorry daarvoor!) welke op het gehele artikel van toepassing is, maar toch vooral op een bepaalde alinea!

    
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!

En als het dan toch niet gelukt isBewerken

Heb je na alle bovenstaande, vele goede methodes maar ook de minder goede methodes nog steeds last van die irritante bloedneus? Dan rest er nog maar één enkele oplossing, die helaas wel wat drastisch en permanent is, dus geven we je ook garantie tot de voordeur, is dat niet fantastisch? Lees dus maar gauw verder (voor je scherm door de vele bloedvlekken echt onleesbaar geworden is).

AmputerenBewerken

Pak een kettingzaag en zaag je neus eraf. Pak nu de rol verband die je van te voren hebt gepakt (oeps, alweer vergeten op tijd te vertellen, nogmaals sorry voor dit gedoe!) en wikkel je gezicht, maar toch vooral de plek waar vroeger je neus zat goed in. Laat wel je mond vrij, anders zou je kunnen stikken (en dat is dus niet aan te bevelen).

Hoe kan het dat de aanhoudende bloedneuslijders de alinea over amputeren kunnen lezen? Ze hebben deze methode immers ook geprobeerd, laat staan dat ze dit ook overleefd hebben...
~ Kapitein Zeppos over een tegenstrijdigheid bij het stukje en als het dan toch niet gelukt is.

Ik zou het liever een onduidelijkheid noemen.
~ Kapitein Onduidelijk over de uitspraak van Kapitein Zeppos.

Dit soort gezeur is dus de reden dat Kapitein Zeppos er niet meer is, voor de sukkels die dat nog niet begrepen hebben!
~ Kapitein Oxymoron

Zemel toch niet zo, daar zijn wij kapiteins niet voor bedoeld!
~ Kapitein Overduidelijk over de discussie gevoerd door de kapiteins.

De citaten horen bovenaan, niet hier, de kapiteins die nuttige en kloppende uitspraken doen staan weer eens aan wal.
~ Kapitein Kees die vindt dat hij ook eens wat moet zeggen.

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
24 jul 2016 om 11:56
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.