Hoe:Moet je een meid versieren?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Dus omdat je deze website bezoekt zijn de kansen groot dat je een nerd bent zonder sociaal leven. Schaam je er maar niet om, iedereen weet het namelijk al. En natuurlijk ben je door je gebrek aan sociaal leven ook nog vrijgezel. Je weet bij jezelf dat je nooit zal ervaren hoe het is om een vriendin te hebben... arme jij. Nou huil maar lekker uit want daarna kunnen we beginnen aan het echte werk. Flirten, de manier om makkelijk aan een vriendin, of minstens een one-nightstand, te kunnen komen. En omdat ik weet dat jij dit niet kan heb ik samen met de players deze Hoe? geschreven. Aardig he? Nou, niet dus, nerd. Voordat je dit mag lezen moet je beloven mijn eindexamen te maken.

Eerste manierBewerken

Oke, de eerste stap is achterhalen welke meid je leuk vindt. Je weet toch wel wat een meid is hé? Je weet wel, je moeder is er een. Zo'n persoon maar dan jonger moet je hiervoor hebben. Je kan ze herkennen aan borsten. Euhm... een gebrek aan Y-chromosomen. Dat begrijp je wel toch? Mooi.

Oke, zodra je een meisje hebt gevonden die jij wel leuk vindt mag je terug komen.
...
...
...
...
zucht... je weet niet welke meid je leuk vindt he? Weet je überhaupt wel waar meiden leven? Nee? Oké, kijk uit het raam. Buiten zie je vreemde wezens lopen die op jouw lijken. Bekijk nu de wezens met twee ronde bobbels op hun borst. Dit zijn tieten. Bekijk haar lichaam. Dit is je slachtoffer gelukkige.

Eerste manier, dit keer echt..Bewerken

 
Als je er uitziet als hem maak je nog net een kans... alleen geen grote...

Nou, denk je dat je kans maakt bij haar? Natuurlijk niet, doe je eigenlijk ook niet, maar dat is niet het punt. Nou, loop achter haar aan. Als ze wegrent moet je maar een ander slachtoffer gelukkige vinden want met jouw conditie hou je haar toch nooit bij.

Mocht ze nou niet wegrennen, of je hebt een ander gevonden die niet wegrent, dan moet je rekening houden met het feit dat zij niet ook jou per sé leuk vindt. Sterker, hou er maar rekening mee dat dat zij je afstotelijk vindt als de hel.

Nou, zodra je haar aanvalt aandacht vraagt kan je het beste de volgende dingen laten:

  • Haar meteen knuffelen totdat ze blauw aanloopt en ze je in je nu al moeilijk te vinden ballen trapt.
  • Haar hond doodtrappen en om een kusje te vragen.
  • In een kippenkostuum haar om haar telefoonnummer vragen.
  • Beginnen over jouw hobby's.

Oke... je kon het niet laten he? Waarom nou het kippenkostuum? Nou ja, zoek maar een andere slachtoffer gelukkige uit.. er lopen helaas voor hen genoeg rond. Natuurlijk kan je ook gewoon via internet vrouwen versieren. Misschien dat beter is voor jou.

Tweede manier, chattenBewerken

Als er één ding is waar meiden gauw verliefd van kunnen worden zijn het wel lieve woordjes over de chat. Hoe dit komt weet niemand maar het heeft waarschijnlijk te maken met een overdosis aan X-chromosomen.

Oke, het maakt niets uit welke chat je gebruikt, zolang er maar meiden zijn is alles goed. Oké, zijn er meiden? Controleer dan hun leeftijd. Alles onder 14 is verboden, alles boven de 22 is onhaalbaar voor je. Dus je doelgroep zijn meiden wiens naam een 15, 16, 17, 18, 19, 20 of 21 bevat.

Nou, om de aandacht te krijgen kan je heel simpel dezelfde woorden herhalen. Deze zijn:

Wat het laatste betekent kom je ooit nog wel achter... nee, toch niet.

Nou, mocht je de woorden vaak genoeg hebben herhaald dan zal iemand je een adres geven. Ga erheen, maar vergeet je bescherming niet. Nee, niet je firewall, condooms. Je ouders hebben die vast wel liggen in hun slaapkamer, nadat jij ze hebt laten zien wat er kan gebeuren als je er geen gebruikt. Pak er maar vier mee (niet dat je ze nodig zou hebben). Mocht je zowaar binnenkomen bij haar ga dan direct naar bed. Doe je condoom om (heb je vaak genoeg gezien in modern porno) en begin de coïtus. Zoals je zou merken ligt zij onderop. Dit betekent dat jij boven haar moet. Oke, pak nu je "Wii-remote" en steek hem in een diepe schacht die kan vinden tussen haar benen. Ga nu voor de toetsencombinatie "Boven Boven A A B A Y Beneden". Je zal merken dat je Wii-remote nat wordt. Dit kan geen kwaad wat die zijn waterdicht. Ga nu voor de toetsencombinatie "links rechts links rechts A A B X Y Y Z" je zal nu beginnen te kreunen. Herhaal nu deze code totdat zei gillend klaarkomt en je bewusteloos trapt; boven boven beneden beneden links rechts links rechts b a start.

Derde manier, verkrachtingBewerken

De derde manier, en ook de makkelijkste manier, is verkrachting. Helaas voor jou is dit illegaal en zal deze data niet worden uitgelegd.

Vierde manier, MSNBewerken

 
Duidelijk fotoshop. Speedo's zijn niet opwindend dus draag die nooit bij je date

Aangezien jij natuurlijk meer verstand hebt van alles op het internet kan je waarschijnlijk naast het chatten ook op deze manier makkelijk meiden oppikken. MSN Messenger is de communicatiemethode van jongeren en daarom ideaal voor jouw om meiden op te pikken. Oké, ga naar het venster waar je mensen kan toevoegen. Typ daar een willekeurig Engelstalige geile tekst en sluit af het @hotmail.com. Zodra bent toegevoegd kan je eindelijk beginnen met waar je voor kwam. Begin het gesprek met een simpele "Hallo, hoe gaat ie?" waarop zei standaard reageert met "Goed, wie ben jij?". Oké, nu komt het moeilijke, liegen. Zeg haar dat jij via via hebt gehoord dat ze plezier is of zo, als ze hier in trapt heb je geluk. Anders blokkeert zij je. Ze zal hierop reageren met "Cam?". Dit betekend dat zij je op de webcam wilt zien. Zeg ja maar zorg ervoor dat de verlichting uit staat en dat je hoofd niet zichtbaar is. Zij zal dan ook haar webcam aanzetten en je zal merken dat ze naakt is. Doe meteen je broek uit en begin af te trekken. Laat dit zien aan haar en zij zal je willen ontmoeten. Spreek af voor over twee dagen bij haar thuis.

Mooi, je hebt een date. Er is echter nog een probleem. Je bent een nerd die iedere avond geilt op Mudkip. Dit houd in dat je je zal moeten vermommen. Gelukkig voor jouw is er net een nieuwe rage genaamd emo. En raad eens? Emo's lijken op nerds met zwart haar. Dus koop haarverf en verf je haar zwart. Dit is al genoeg om veilig naar je date te kunnen gaan.

Als alles goed gaat kom je uiteindelijk bij haar in bed te leggen. Wat je hier moet doen kan je lezen in het laatste deel van de tweede methode.

Laatste tipsBewerken

Er was ooit een wetenschapper genaamd Newton. Hij had een theorie verzonnen die iets ging als "Iedere actie heeft een gelijke dinges". Waar dit op neer komt is dat als je doet dan doet zij weer iets anders terug. Vrouwen zijn helaas zeer moeilijke wezens en om de reactie te weten op je actie moet je dus iets leren. Dat gaat natuurlijk makkelijk want je bent een nerd..

  • Glimlachen naar haar --> Zij zal je een blowjob geven, je zal dat wel lekker vinden ondanks dat je niet weet wat dat is.
  • Kus om de wang --> Nog steeds een blowjob..
  • Giechelen --> Blowjob...
  • Knuffelen --> Blowjob gevolgd door vriendschap..
  • Rollende ogen --> Seks! Nu meteen op de grond.

Zie ookBewerken