Hoe:Moet je een prinses redden?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

in Sovjet Rusland, Prinses redt JOU!
~ De situatie in Sovjet Rusland over Prinses Redden.

Thanks for saving me, but your princes is in another castle.
~ Toad over een prinses

Prinsessen hebben de verkeerde gewoonte om te worden ontvoerd. Hierdoor moeten ze vaak worden gered en de redder krijgt volgens een ongeschreven wet de hand van de geredde prinses. Daarom is het zo leuk om prinsessen te redden. Want naast een beeldschone vrouw krijg je ook nog eens een land cadeau! Er is echter wel een nadeel aan een prinses als vrouw. Ze hebben veel aandacht nodig en worden vaak ontvoerd. Hierdoor moet je haar keer op keer redden van het kwaad of je jaloerse vrienden

Wat je nodig hebtBewerken

 
Dit is zo'n beetje de lelijkste prinses. Kun je nagaan hoe knap de mooiste zal zijn...
  • Een wapen. Zwaarden zijn lief en schattig maar voor echte schade kun je het beste gaan voor een machinegeweer of een puddingbuks.
  • Een schild en/of wat andere bescherming. Kidnappers houden ervan om helden te verwonden. Om schade te voorkomen aan je lichaam heb je dus een schild of andere vormen van bescherming nodig.
  • Vervoer. Paarden zijn sterk maar je doet er hooguit een week mee. Ga voor een amfibisch voertuig. Zo kun je letterlijk elk kasteel binnenrijden.
  • Een landkaart of een TomTom.
  • Een rugzak voor potions, paddestoelen, appeltaart en andere etenswaren.
  • Mensen met te veel vrije tijd, dit maakt het reizen wel wat gezelliger en als ze kunnen meevechten is het helemaal mooi meegenomen. Vergeet hen echter niet te dumpen op de terugweg want dan zijn er meer redders en zul je de prinses en je nieuwe land moeten delen.

RondvragenBewerken

 
Oude mensen weten vaak waar prinsessen zijn

Loop wat rond in een stad en praat wat met de inwoners. Om de een of andere reden weten zij altijd waar een prinses in nood is. Als je echt geluk hebt weten ze zelfs het telefoonnummer van de prinses.

InternetBewerken

Op internet staan genoeg prinsessen op de lijst van vermiste personen. Google vervolgens de naam van een van de prinsessen en je zult vanzelf uitvinden waar ze is.

Opsporing VerzochtBewerken

Kijk gewoon naar Opsporing Verzocht op Nederland 2 en wacht totdat er een zaak wordt behandeld over een vermiste prinses.

Het BosBewerken

Om de een of andere reden krijg je altijd een missie om een prinses te redden als je verdwaalt in een bos. Let wel op dat het bos niet vol zit met slangen. Deze zijn namelijk giftig. Ook is het handig om een beer mee te nemen om je tegenstander aan te vallen. Let wel op dat de beer niet JOU aanvalt, dan is je puddingbuks of machinegeweer redelijk handig.

Het redden van de prinsesBewerken

Het redden is natuurlijk wat je wilt doen. Daarvoor lees je natuurlijk dit artikel. Hoe je dat moet doen? Gewoon de onderstaande stappen volgen.

Een route plannenBewerken

Voor kaartgebruikers
Zeg eerst hardop "Kaart". Je kaart zal vervolgens uit je rugzak komen en je vertellen hoe bij de prinses kan komen in drie stappen. Vaak zijn dit wel vreemde stappen maar wat dan nog. Je prinses wacht op je.
Voor TomTomgebruikers
Tik het adres in op je TomTom en de TomTom zal je vanzelf de weg wijzen. Dat is alles wat je hoeft te weten.

De reisBewerken

  - Tip! -  

Let op dat je de kwade tovenaar niet vrolijk maakt. Hij zal je dan kunnen gaan stalken en aan je ondergoed gaan ruiken!

Volg de route die de kaart je heeft gegeven of luister naar je TomTom. Zoals je zal merken moet je altijd door een griezelig donker bos met een kwade tovenaar. Dood de tovenaar en maak je geen zorgen over andere wezens. Zij vallen je niet aan tenzij ze jouw aanvallen.

GevarenBewerken

  • Vallende stenen: Ondanks dat je een mooi schild hebt zal het weinig uitmaken. Deze stenen zullen je namelijk doden in een klap.
  • Lava: Let op, heet!
  • Oneindig diepe willekeurig opduikende kuilen: deze oneindige kuilen duiken vaak willekeurig op en zullen je net zo lang laten vallen totdat je dood gaat. Vermeid deze dus.
  • Oude gammele bruggen: Deze hebben de neiging om in te storten met de dood als gevolg.
 
Het plaatje zegt al genoeg... ze was een bedrieger

Het gevechtBewerken

Zoals altijd wordt de prinses bewaakt door een gemeen persoon en laat hij je prinses pas vrij na een lang gevecht. Ga de uitdaging aan want iedere schurk heeft een zwakke punt afhankelijk van wat voor een schurk het is.

Grote hagedisBewerken

Ontwijk de vuurballen en spring over hem heen. Grijp naar de bijl aan het eind van de brug zodat de brug instort. Gefeliciteerd, je hebt je prinses gered!

Machtige tovenaarBewerken

Als Al Gore je vijand is hoef je alleen maar de CO2 uitstoot te verhogen (dit kan je het beste doen door een scheet te laten). Al gore kan hier niet tegen en zal meteen sterven.

De Ridders die Ni zeggenBewerken

Hier is geen ontkomen aan tenzij je doof bent. De Ridders die Ni zeggen zullen herhaaldelijk hetzelfde vervelende woord zeggen, Ni. Zij zijn niet te verslaan dus ga naar huis en zoek een andere prinses om te redden.

De reddingBewerken

Je hebt nu de slechterik verslagen. Wat nu nog rest is het openen van de celdeur waarin je prinses zit. Hiervoor moet je een sleutel hebben. Deze hangt meestal aan de nek van de (nu dode) slechterik. Als de sleutel hier niet is dan zal de deur moeten forceren. Pak een groot stuk hout en sla de deur kapot. Als dit niet werkt kun je ook proberen of de deur al open was. Anders heb je pech.