Hoe:Moet je op hippies jagen?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Dus jij denkt dat je de ballen hebt om op hippies te jagen ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met deze Hoe? leer je namelijk in no-time hoe je het beste op hippies kan jagen.

Wat je nodig hebtBewerken

 
Je prooi.

Oké, hippies zijn gevaarlijke beesten die zonder moeite protesteren tegen alles. Daarom moet je een paar sterke wapens hebben die ook nog hun munitie kunnen verspreiden over minimaal 90 graden. Dit en de rest staat daarom in een handig lijstje. Print het uit en ga winkelen, vergeet niet om je deur op slot te doen.

WapensBewerken

 
Goedgekeurde CD om hippies mee te doden.

Oke, dit heb je nodig:

 • Wapens met een radius van minimaal 90 graden die niet gevaarlijk zijn voor jou. Een shotgun zal wel handig zijn als je maar één hippie wil afschieten.
 • Waterkanonnen om hun natuurlijke tegenaanval, slechte lichaamsgeur, te kunnen bestrijden.
 • Kapmes. Hippies verbergen zich vaak in dichtbegroeide gebieden als ze niet aan het protesteren zijn.
 • Een CD-speler met een daarin een CD van een Hard-Rock of Black Metal artiest.

Verder kan je natuurlijk gebruik maken van alles wat je tegenkomt. Zolang het de hippies maar verdooft of vermoordt kan het geen kwaad. Sterker nog, dit maakt deze sport legaal!

LokaasBewerken

Hippies kan je doden met je mooie wapens, maar hippies komen niet zomaar tevoorschijn. Hierom moet je wat aas hebben. Net als met vissen heeft ieder soort aas een andere werking op de hippies. Met wiet kan je bijvoorbeeld Chronische Stoner Hippies lokken terwijl je met wierook de jonge hippies bij je kan krijgen. Wat je allemaal kan gebruiken om hippies te lokken is:

 • Wiet, voor de Chronische Stoner Hippies.
 • Wierook, voor de Jonkies.
 • Tofu en andere vleesvervangers, voor de Vegatarische Hippies
 • Hippiemuziek, voor de Musicaal Ingerichte Hippies.
 • T-shirts waar de tekst "Red de Wereld" op staat Pro-Life Hippies..
 • Een bijl om de geliefde bomen om te hakken. En om jezelf te verdedigen als ze je uit die boom aanvallen.

Natuurlijk zijn er nog meer dingen om hippies te lokken zoals een hippiefluit, vergelijkbaar met een eendenfluit. Deze middelen werken echter niet goed meer omdat de hippies intussen geëvolueerd zijn.

AanvalsplannenBewerken

Alle soorten hippies hebben een specialiteit. Deze moet je uitschakelen of misbruiken. Hierdoor bestaat er geen vast aanvalsplan om hippies te vangen, en werden diverse aanvalsplannen ontwikkeld. Deze vind je hier terug, dus waar wacht je nog op? Scroll verder en lees het, want hippies slapen nooit !

Aanvalsplan voor Chronische Stoner HippiesBewerken

Deze vreemde soort van hippies heeft de gewoonte om stoned te zijn. Hierdoor kan je ze makkelijk manipuleren. Wacht totdat zij hun 3e joint hebben opgestoken en begin muziek te draaien. Neem hiervoor het nummer The End van The Doors. De hippies zullen gaan meebewegen op het ritme. Zodra ze helemaal verzonken zijn in de muziek begin je met een diepe stem tegen de hippies te praten. Leg een paar messen neer en commandeer ze zichzelf te doden. De hippies zullen naar je luisteren en al het werk voor jou doen.

Aanvalsplan voor Pro-Life HippiesBewerken

 
Een goedgekeurde honkbalknuppel is ideaal om hippies neer te knuppelen. Let op! Deze knuppels zijn niet voor zeehondenpuppies.

Deze gevaarlijke soort van hippies wil nooit dood. Dit omdat ze Pro-Life zijn. De Pro-Life Hippies slapen nooit en houden hun aandacht altijd gericht op diegenen die ze niet vertrouwen. Hierom moet je hun vertrouwen winnen. Geef ze een paar shirts waar de tekst "Save the Planet" op staat. In no-time geeft één van de Pro-Life Hippies je een demonstreerbord. Op dat punt moet je een Hard-Rock CD of een Metal CD aanzetten. Alle hippies zullen dood neervallen. Je zal echter merken dat er nog een paar Pro-Life Hippies staan. Dood deze NIET ! Dit zijn andere hippiejagers die te lang hebben gewacht met het afspelen van hun muziek.

Aanvalsplan voor Vegetarische HippiesBewerken

Vertrek je huis met een grote zak Tofu. Dit spul stinkt vreselijk dus doe dit alleen als je niets kan ruiken. Ga naar een verzamelplek van Vegetarische Hippies (zoals natuurwinkels) en ga een gesprek aan. Alles gaat goed zolang je maar vaak genoeg begint over dat je dieren levend wilt houden. Uiteindelijk zullen er meer Vegetarische Hippies naar je toe komen door de geur van je Tofu. Zodra er vier of meer om je heen staan val je ze aan met je kapmes. Ondanks dat er lijken van Vegetarische Hippies op de grond liggen zullen er continu nieuwe Vegetarische Hippies op je af komen. Ga door totdat de winkel sluit. Uiteindelijk zal je merken dat het een goede dag was voor het jagen van hippies.

Aanvalsplan voor Muzikaal Ingerichte HippiesBewerken

Voor het jagen van Muzikaal Ingerichte Hippies wordt er ieder jaar een evenement georganiseerd. Dit doet men al sinds dat hippies ontstonden in de jaren 60. Dit evenement heet Woodstock. Jaarlijks komen er honderdduizenden Muzikaal Ingerichte Hippies op af waarvan er geen één levend vertrekt. Het enige wat je moet doen om toegang te krijgen is een kaartje te kopen. Neem hier de volgende wapens mee:

 • Heavy Black Death Doomed Metal9,
 • Katana from Hell3,
 • Anti-HippieHarnas Professional Edition,
 • Luchtverfrisser met een Anti-Hippiegeur.

Verder kan je het beste ook veel voedsel en water meenemen omdat dit evenement 4 dagen duurt. Vanaf dit punt wordt het plan per dag beschreven.

 
Goedgekeurde Heilige Handgranaat om hippies mee te doden. Ideaal voor groepen hippies als op woodstock het geval is.

Dag 1: Je eerste dag op dit evenement zal rustig verlopen. Wacht af totdat alle hippies binnen zijn. Dit kan duren tot dag 2 dus geniet van de muziek van het Jagerspodium. Hier zullen diverse Metalbands optreden vermomd als hippiebands. Ze zullen goede muziek maken om de sfeer goed te houden en om geen argwaan te wekken bij de hippies. Praat met wat andere hippiejagers en versier een paar mooie vrouwen. Gek als het klinkt zijn zelfs hippievrouwtjes aantrekkelijk. Zolang je maar veilig seks hebt kan het geen kwaad om het met hen te doen. Zodra je moe bent ga je naar bed om laat in de middag wakker te worden.

Dag 2: Sta op en kleed je aan. Bid tot je favoriete god en bereid je voor. Om 4 uur precies zal de hel losbreken. Op alle podia staan dan Metalbands klaar om hun ding te doen. Zodra ze beginnen zul je merken dat de hippies vechten tegen de muziek. Dit geeft niets want nu kunnen ze zich niet verdedigen. Gebruik je favoriete wapens, vecht tegen een paar hippies met je vuisten of drink wat bier. Let wel op dat je geen hippiejagers dood. Sommige hippies worden normaal als ze het Metal horen dus laat ze eerst naar het muziek luisteren. Wie weet zit je aanstaande er wel bij !

Dag 3 en 4: De laatste hippies staan nog. Zij hebben zich lang genoeg sterk gehouden en wachten op hun dood. Deze geef je ze niet. In plaats daarvan zet je de muziek harder en laat je hen lijden. Langzaam zullen ze kracht verliezen en uiteindelijk vallen ze op de grond. Ze leven nog, dus speel wat balsporten tussen de lichamen. Trap tegen een arm aan en sta op een hoofd, het kan allemaal geen kwaad. Zodra je je verveelt ga je naar huis en neem je een lekker warm bad.

het uitroeien van alle hippiesBewerken

Deze hippies val je aan, die spaar je niet. Laat ze niet uitgroeien tot volwassen hippies. Waarom? Omdat er anders weer genoeg nieuwe hippies bijkomen en ze dan niet uitsterven. Dit wil je niet, want dan moet je blijven jagen op deze hippies.

Regels voor hippiejagenBewerken

 
Het logo van het keurmerk voor wapens.

Iedere sport heeft regels, zelfs hippiejagen. Gelukkig zijn er niet al te veel regels en zijn de straffen licht. Toch moet het een leuke sport blijven en dien je je te houden aan de volgende regels:

 1. Jaag alleen op hippies als er kinderen kijken. Hippiejonkies tellen ook mee.
 2. Alle hippies die jonger zijn dan 16 en geen kinderen hebben moeten worden aangevallen.
 3. Alleen objecten met het Anti Hippie Keurmerk mogen worden gebruikt om hippies te doden.
 4. Doe het altijd veilig. Dus gebruik handschoenen!
 5. In Pink Floyd zitten geen hippies en zij mogen dus niet worden aangevallen.
 6. Je mag alleen op hippies jagen als ze zich zelf hebben uitgekleed!

Dit is alles wat je moet weten over Hippiejagen. Nu naar buiten en val die hippies aan !