Hoe:Verlies je al je vrienden?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Ik heb geen vrienden...
~ Emo Koos Vriendloos over vrienden.

Dus, jij hebt genoeg van je vrienden? En je wilt de komende drie jaar geen vrienden meer maken? Dan ben je hier aan het goede adres!

BenodigdhedenBewerken

  • Een bovengemiddelde computer.
  • Veel geld, een abonnement kost geld.
  • Veel vrienden.
  • Een jaar voorraad blikvoer.
  • Een mobiel toilet.

Een paar simpele manieren om je vrienden kwijt te rakenBewerken

De makkelijkste manier om al je vrienden kwijt te raken, maar om toch niet helemaal alleen te zijn is om een profiel te maken op sites als Myspace, Hyves, en voor onze altovriendjes; Vampirefreaks. Deze manier is heel goedkoop, niet moeilijk uit te voeren en zeer sociaal. Zeer handig als je een watje bent en toch nog wat contact wilt hebben met de buitenwereld.

Een van de meest geteste methodes is het vertrouwen op een spel, zoals WoW en/of Second Life, om je vrienden kwijt te raken. Vele mensen hebben veel gelul, plezier en geluk gehad met het spelen van WoW. Ook zeer goed voor als je niet zoveel van school houdt, want je schoolprestaties lijden er sterk onder. Second life, echter, is de duurste methode tot nu toe voor het kwijtraken van je vrienden. Je kunt credits kopen, opdat je iets kan doen in de virtuele wereld van Second Life.

Een gedetailleerder aanvalsplanBewerken

 
Een perfecte WoWlair.

Zorg, eerst, dat je alle rekeningen hebt betaald zodat je dat niet tussendoor hoeft te doen. Zet dan je PC op een goede plek, met zo min mogelijk last van de zon, opdat je daar geen last van hebt. Daarna zet je de verwarming goed, eten bij de hand en je doet de PC aan. En nu, dames en heren, wordt het moeilijk. Ik neem hier als voorbeeld WoW. Start het spel op en log in. Maak een karakter en zorg dat hij/zij zo sexy mogelijk is opdat je meer nieuwe matties maakt. Doe quests, grind, verdien geld en wordt lid van een guild. Een goede guild is NERD in een Nederlandse guild. Omdat je zo weinig beweging krijgt zul je waarschijnlijk een dikker buikje krijgen en zeer gespierde polsen/vingers. Als je dan, als je voedsel op is, weer naar buiten gaat om eten te kopen, zul je waarschijnlijk raar aangekeken worden. Dit is niet raar, want, je haar is lang, je baard nog langer en, je bent dik. Voel je hier niet slecht om, maar juist blij. Als je eenmaal in dit stadium zit, duur het nog minstens 2jaar voordat je weer dun en afgekickt bent, je bent officieel vriendloos. Gefeliciteerd.

Een andere benadering voor WoW vriendlozenBewerken

Sommige mensen hebben behoefte aan andere mensen om met hen vriendloos te worden, een goede manier om dat te doen is om een WoW lair te beginnen. Meestal bestaat deze uit 4 pc's, 4 toiletten, 4 koelkasten, en 4 nerds. Om je te laten zien hoe je je huis dan moet inrichten en hoe je je moet gedragen, is er een goede South Park aflevering gemaakt, genaamd Make Love Not Warcraft. Deze benadering werkt echter 4x zo snel. Dus kijk uit.