Hoe:Word je autist?

Blijkbaar wil jij een autist worden. Nou, dan heb je geluk, want deze 'hoe?' gaat over hoe je een telefoon begraaft.
Kon jouw brein hier niet tegen ? Gefeliciteerd, dan ben je al een autist!

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Voorbereidingen:

Nou, voordat je een autist kunt worden moet je een paar dingen weten/doen/halen/geloven. Hieronder een lijstje:

  • Je moet weten wat een autist is. Dit kon ooit via Oncyclopedia, maar een gemene admin die niet kan dansen vond het artikel beledigend omdat autisten zichzelf niet kunnen verdedigen en had het daarom verwijderd. Gelukkig voor jou heeft uw favoriete Oncyclopedist een korte beschrijving geplaatst op deze pagina.
  • Je moet goed kunnen acteren (lessen aanbevolen).
  • Je moet in het bezit zijn van een Nintendo DS.
  • Je moet minstens twaalf keer per dag jezelf knuffelen.
  • Je moet het proces starten tijdens het lezen van deze 'hoe?'.

Wat is een autist?

Een autist is een geniaal meesterbrein. Hedendaags zijn 90% van de autisten lid van de Oncyclopedia en schrijven zij vaak de beste artikelen. Een betere beschrijving van een autist is dat een autist een mensetende koebel is. Verder kan men onder een autist lilliputter van Velzen verstaan.

Stap 1, kleden als een autist

De gemiddelde autist kleed zichzelf niet aan. Hiervoor gebruikt een autist zijn Poolse werkster of zijn moeder (let op, zijn ! Er schijnen namelijk maar twee autistische vrouwen te zijn). Waar je vooral op moet letten tijdens het aangekleden worden is dat je veel kwijlt en stomme bekken trekt naar een spiegel. Hierdoor kan je beter in je rol komen voor de rest van de dag. Overigens is het ook belangrijk om te zeggen dat je papa je slaat waardoor hij TBS krijgt. Hierdoor word je moeder depressief en zal zij je rol makkelijker geloven waardoor je echt als een autist wordt gekleed.

Stap 2, gedragen als een autist

Dit is het makkelijkst. Je moet gewoon heel slim doen terwijl je op de nintendo DS aan het spelen bent. Je moet ervoor zorgen dat je sociale leven bestaat uit MSN-contacten die je niet kent en mensachtigen uit je directe omgeving die je nooit spreekt, alleen verslaat via het Wi-Fi netwerk. Als je dit kan ben je al heel ver op weg naar een echte autist. Tevens moet je in elke conversatie het woord kaas 5 tot 90 keer gebruiken.

Stap 3, uiterlijk krijgen van een echte autist

Er is maar één woord dat deze stap kan beschrijven: cosmetische chirurgie. … Is je brein nu ontploft ? Zo ja, dan zijn je voorgaande stappen geslaagd. Cosmetische chirurgie zijn namelijk twee woorden, niet één. Enfin, je zal onder het mes moeten om op een echte autist te lijken.

Controle

Je bent bijna zover, want nu volgt de test om te weten hoe autistisch je echt bent. De bedoelig is dat je hersenen auw gaan zeggen van de onderstaande logica (vernieuwen voor een nieuwe test):


Het woord hieronder is 'koekje'.

Taco


Geel is niet…

Roze met strikjes en vlechtjes en batterijen.


De afkorting Dr. betekend alleen maar

Sinaasappelschilmesjeslijper


Paul is

Sam


lees de volgende tekst:

 

Hier staat geschreven:

Vissen dien je te voeren in kokend water van 200°C met een lichte paarsgroene tint in de ogen van je hond die je niet hebt.

Heb je nu hoofdpijn ? Zo ja, gefeliciteerd, je bent autist. Je kan je Autipas afhalen bij het gemeentehuis voor €5,00!