Hoe:Word je een normale vrouw?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Vrouwen zijn niet normaal.
~ Kapitein Overduidelijk over vrouwen.

Huub Huub, barbatruc!
~ Barbapapa over hoe hij een normale vrouw wordt.

In Sovjet Rusland, Normale vrouw wordt JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over vrouwen.

De vraag Hoe: word je een normale vrouw? is een veelgestelde vraag door vrouwen die niet normaal zijn. Waarschijnlijk ben jij niet normaal, anders zou je deze handleiding niet bekijken. Het maakt niets uit hoor, De meeste mensen zijn niet normaal. Maar ach, Wat geeft het?

BenodigdhedenBewerken

Als je normaal wilt worden heb je nodig:

  • Een Televisie (Niet te groot, zoals je buurman, niet te klein, zoals je oma, gewoon een normale grootte.)
  • Een bank (Niet te lekker, zoals je buurman, niet te hard, zoals je oma, gewoon een IKEA bank)
  • Een huiskamer met witte muren, bruine lakvloer en een openhaardje. (Niet te groot, zoals de villa van je buurman, niet te klein, zoals het appartementje van je oma, gewoon normale grootte.)
  • Een computer (Niet met de nieuwste Mac zoals je buurman, geen Windows 95 plus zoals je oma, GEWOON Windows XP Home Edition)
  • Een Huisdier (Geen rashond zoals je buurman, geen parkiet zoals je oma, gewoon een NORMALE luie kater.)
  • Een baan (Geen Tuininterieurverwerkingsproducent zoals je buurman, geen breiclublidmaatschap zoals je oma, GEWOON een winkelmedewerker bij de lokale C&A ofzo
  • Een porseleinen vaas (Niet een peperdure zoals je buurman, niet één gewonnen bij bingo, GEWOON eentje van de lokale souvenierswinkel.)
  • Een huwelijk (Geen perfect kakhuwelijk zoals dat van je buurman, geen schaak-en-bingo-huwelijk zoals dat van je oma, GEWOON een bank en bed huwelijk.
  • Een Flair-abbonement

De maandagBewerken

 
As the world turns. Een dag niet gekeken is een dag niet geleefd!

Hopla! Eerste dag van de week, je schiet uit je bed, in je pantoffels. Je loopt naar de badkamer en bekijkt jezelf in de spiegel. Je komt erachter dat je jezelf niet mooi vindt zonder make-up. Maakt je ook niet uit. Je doet je IKEA-pyjama uit, doet de thermostaat-douche aan (ook van de IKEA), en wacht tot hij warm wordt. Ondertussen pak je je handdoek en leg je je pas herontdekte C&A kleren op een hoopje. Nu stap je onder de douche. Je wast je haar met Citroenshampoo (met toegevoegde vitaminen, PH-huidneutraal, extra schuimend), en iets te dikke lichaam met Lavendelshampoo (DA huismerk, je vindt hem erg lekker ruiken). Als je vindt dat je klaar bent, stap je onder de douche weg. Op het moment dat je je handdoek pakt, kom je erachter dat je haar nog vol shampoo zit. Het was echter al te laat. Je stapt dus weer onder de douche, gilt het uit omdat hij te koud is, doet hem warmer, gilt nog eens omdat hij te heet is, en spoelt daarna je haar uit. Als je er van bent verzekerd dat alles weg is, stap je onder de douche weg en begin je jezelf af te drogen. Als je helemaal droog bent doe je je kleren aan. Je komt erachter dat ze iets te klein zijn, en besluit dat het niets uitmaakt. Je doet je haar (Met een style-tang, Mousse, Haarlak, Wax en een Föhn.), make-up (te veel om op te noemen, resultaat blijft echter 0) en doet andere kleren aan, omdat ze tóch niet lekker zitten. Je doet je Sieraden om, (Losse onderdelen van je IKEA meubelen aan een touwtje) en gaat naar beneden. Daar doe je je hakschoentjes aan, en ga je 6 boterhammen met kaas en jam smeren. 3 ervan eet je op, de rest doe je keurig in boterhamzakjes en alluminimilinuliniumm-folie, om mee naar je werk te nemen. Nadat je je vaas hebt bewonderd, je kat eten hebt gegeven en hebt geknuffeld, ga je een paar minuten Yoga doen. Hierop pak je je fiets. Je komt er echter achter dat je 2 verschillende schoenen aan hebt, dus ga je weer naar binnen. Als het eenmaal klaar is pak je je fiets weer en ga je er vandoor.
Je werkdag verloopt goed, en eenmaal thuis knuffel je je man even en ga je op de bank zitten. Je kater springt bij je op schoot, en je gaat met je man tv kijken. Hij moet zo nodig Studio Ssport kijken, maar het is niet anders. Je pakt de Flair en je begint te lezen. Zodra het 5 uur is gris je de afstandsbediening uit je mans hand, en drukt op '4'. Want, natuurlijk, AS THE WORLD TURNS begint! Dat moet je niet missen! Je dwingt je man om koffie voor je te zetten, en begint spontaan te huilen als er een echtscheiding komt op televisie. Als ATWT afgelopen is, ga je eten koken. Aardappels-groente-vlees. Je man zegt dat hij het lekker vindt, meent dit niet, en gaat weer tv kijken. Dit keer kijkt hij CSI. Jij besluit de computer aan te doen en gaat naar sites als "flair.nl" en "Neckerman.nl" en "Oncyclopedia.org" om even weg van de werkelijk heid te gaan, en jezelf volledig op te laten gaan in problemen, online shopping en humor. Je man gaat zeuren dat hij op bed wil en je gehoorzaamd. Je poetst je tanden met SENSODINE 153 IN 1 tandpasta, en gaat naast je man in jullie 2-persoons-bed liggen. Midden in de nacht komt de kater er ook bij liggen.

De dinsdagBewerken

Hopla! Tweede dag dag van de week, je schiet uit je bed, in je pantoffels. Je loopt naar de badkamer en bekijkt jezelf in de spiegel. Je komt erachter dat je jezelf niet mooi vindt zonder make-up. Maakt je ook niet uit. Je doet je IKEA-pyama uit, doet de thermostaat-douche aan (ook van de IKEA), en wacht tot hij warm wordt. Ondertussen pak je je handdoek en leg je je pas herontdekte C&A kleren op een hoopje. Nu stap je onder de douche. Je wast je haar met Citroenshampoo (met toegevoegde vitaminen, PH-huidneutraal, extra schuimend), en iets te dikke lichaam met Lavendelshampoo (DA huismerk, je vindt hem erg lekker ruiken). Als je vindt dat je klaar bent, stap je onder de douche weg. Op het moment dat je je handdoek pakt, kom je erachter dat je haar nog vol shampoo zit. Het was echter al te laat. Je stapt dus weer onder de douche, gilt het uit omdat hij te koud is, doet hem warmer, gilt nog eens omdat hij te heet is, en spoelt daarna je haar uit. Als je er van bent verzekerd dat alles weg is, stap je onder de douche weg en begin je jezelf af te drogen. Als je helemaal droog bent doe je je kleren aan. Je komt erachter dat ze iets te klein zijn, en besluit dat het niets uitmaakt. Je doet je haar (Met een style-tang, Mousse, Haarlak, Wax en een Föhn.), make-up (te veel om op te noemen, resultaat blijft echter 0) en doet andere kleren aan, omdat ze tóch niet lekker zitten. Je doet je Sieraden om, (Losse onderdelen van je IKEA meubelen aan een touwtje) en gaat naar beneden. Daar doe je je hakschoentjes aan, en ga je 6 boterhammen met kaas en jam smeren. 3 ervan eet je op, de rest doe je keurig in boterhamzakjes en alluminimilinuliniumm-folie, om mee naar je werk te nemen. Nadat je je vaas hebt bewonderd, je kat eten hebt gegeven en hebt geknuffeld, ga je een paar minuten Yoga doen. Hierop pak je je fiets. Je komt er echter achter dat je 2 verschillende schoenen aan hebt, dus ga je weer naar binnen. Als het eenmaal klaar is pak je je fiets weer en ga je er vandoor.
Je werkdag verloopt goed, en eenmaal thuis knuffel je je man even en ga je op de bank zitten. Je kater springt bij je op schoot, en je gaat met je man tv kijken. Hij moet zo nodig Studio Sport kijken, maar het is niet anders. Je pakt de Flair en je begint te lezen. Zodra het 5 uur is gris je de afstandsbediening uit je mans hand, en drukt op '4'. Want, natuurlijk, AS THE WORLD TURNS begint! Dat moet je niet missen! Je dwingt je man om koffie voor je te zetten, en begint spontaan te huilen als er een echtscheiding komt op televisie. Als ATWT afgelopen is, ga je eten koken. Aardappels-groente-vlees. Je man zegt dat hij het lekker vindt, meent dit niet, en gaat weer tv kijken. Dit mag echter NIET! want het is SERIE-TIJD! Je lievelings series komen op tv! UGLY BETTY!, MEN IN TREE'S!. Je man gaat achter de computer zitten om porno te kijken. Als je series afgelopen zijn, besluit je dat het bedtijd is, en gaat naast je man liggen die al 3 uur slaapt.


De woensdagBewerken

Woensdag, je vrije dag. Je blijft tot 13.00 in je bed met je kater, en als je opstaat schiet je in je pantoffels en IKEA-badjas, want het is tijd om Koffie-tijd te kijken op tv. Als het afgelopen is, ga je de was doen, strijken, droger aan doen, vaatwasser doen, magnetronbroodjes met kaas maken, de kat eten geven, magnetronbroodjes opeten, het eten van de kat opeten, je man knuffelen die thuis komt, je man beledigen: "Ik heb weer alles gedaan in huis, je doet ook nooit wat!", en AS THE WORLD TURNS kijken, aardappels-groente-vlees maken, eten, slapen.

De donderdagBewerken

Hopla! Vierde dag van de week, je schiet uit je bed, in je pantoffels. Je loopt naar de badkamer en bekijkt jezelf in de spiegel. Je komt erachter dat je jezelf niet mooi vindt zonder make-up. Maakt je ook niet uit. Je doet je IKEA-pyama uit, doet de thermostaat-douche aan (ook van de IKEA), en wacht tot hij warm wordt. Ondertussen pak je je handdoek en leg je je pas herontdekte C&A kleren op een hoopje. Nu stap je onder de douche. Je wast je haar met Citroenshampoo (met toegevoegde vitaminen, PH-huidneutraal, extra schuimend), en iets te dikke lichaam met Lavendelshampoo (DA huismerk, je vindt hem erg lekker ruiken). Als je vindt dat je klaar bent, stap je onder de douche weg. Op het moment dat je je handdoek pakt, kom je erachter dat je haar nog vol shampoo zit. Het was echter al te laat. Je stapt dus weer onder de douche, gilt het uit omdat hij te koud is, doet hem warmer, gilt nog eens omdat hij te heet is, en spoelt daarna je haar uit. Als je er van bent verzekerd dat alles weg is, stap je onder de douche weg en begin je jezelf af te drogen. Als je helemaal droog bent doe je je kleren aan. Je komt erachter dat ze iets te klein zijn, en besluit dat het niets uitmaakt. Je doet je haar (Met een style-tang, Mousse, Haarlak, Wax en een Föhn.), make-up (te veel om op te noemen, resultaat blijft echter 0) en doet andere kleren aan, omdat ze tóch niet lekker zitten. Je doet je Sieraden om, (Losse onderdelen van je IKEA meubelen aan een touwtje) en gaat naar beneden. Daar doe je je hakschoentjes aan, en ga je 6 boterhammen met kaas en jam smeren. 3 ervan eet je op, de rest doe je keurig in boterhamzakjes en alluminimilinuliniumm-folie, om mee naar je werk te nemen. Nadat je je vaas hebt bewonderd, je kat eten hebt gegeven en hebt geknuffeld, ga je een paar minuten Yoga doen. Hierop pak je je fiets. Je komt er echter achter dat je 2 verschillende schoenen aan hebt, dus ga je weer naar binnen. Als het eenmaal klaar is pak je je fiets weer en ga je er vandoor.
Je werkdag verloopt goed, en eenmaal thuis knuffel je je man even en ga je op de bank zitten. Je kater springt bij je op schoot, en je gaat met je man tv kijken. Hij moet zo nodig Studio Sport kijken, maar het is niet anders. Je pakt de Flair en je begint te lezen. Zodra het 5 uur is gris je de afstandsbediening uit je mans hand, en drukt op '4'. Want, natuurlijk, AS THE WORLD TURNS begint! Dat moet je niet missen! Je dwingt je man om koffie voor je te zetten, en begint spontaan te huilen als er een echtscheiding komt op televisie. Als ATWT afgelopen is, ga je eten koken. Aardappels-groente-vlees. Je man zegt dat hij het lekker vindt, meent dit niet, en gaat weer tv kijken. Dit keer kijkt hij CSI. Jij besluit de Computer aan te doen en gaat naar sites als "flair.nl" en "Neckerman.nl" en "Oncyclopedia.org" om even weg van de werkelijk heid te gaan, en jezelf volledig op te laten gaan in problemen, online shopping en humor. Je man gaat zeuren dat hij op bed wil en je gehoorzaamt. Je poetst je tanden met SENSODINE 153 IN 1 tandpasta, en gaat naast je man in jullie 2-persoons-bed liggen. Midden in de nacht komt de kater er ook bij liggen.

De vrijdagBewerken

Hopla! Vijfde dag van de week, je schiet uit je bed, in je pantoffels. Je loopt naar de badkamer en bekijkt jezelf in de spiegel. Je komt erachter dat je jezelf niet mooi vindt zonder make-up. Maakt je ook niet uit. Je doet je IKEA-pyjama uit, doet de thermostaat-douche aan (ook van de IKEA), en wacht tot hij warm wordt. Ondertussen pak je je handdoek en leg je je pas herontdekte C&A kleren op een hoopje. Nu stap je onder de douche. Je wast je haar met Citroenshampoo (met toegevoegde vitaminen, PH-huidneutraal, extra schuimend), en iets te dikke lichaam met Lavendelshampoo (DA huismerk, je vindt hem erg lekker ruiken). Als je vindt dat je klaar bent, stap je onder de douche weg. Op het moment dat je je handdoek pakt, kom je erachter dat je haar nog vol shampoo zit. Het was echter al te laat. Je stapt dus weer onder de douche, gilt het uit omdat hij te koud is, doet hem warmer, gilt nog eens omdat hij te heet is, en spoelt daarna je haar uit. Als je er van bent verzekerd dat alles weg is, stap je onder de douche weg en begin je jezelf af te drogen. Als je helemaal droog bent doe je je kleren aan. Je komt erachter dat ze iets te klein zijn, en besluit dat het niets uitmaakt. Je doet je haar (Met een style-tang, Mousse, Haarlak, Wax en een Föhn.), make-up (te veel om op te noemen, resultaat blijft echter 0) en doet andere kleren aan, omdat ze tóch niet lekker zitten. Je doet je Sieraden om, (Losse onderdelen van je IKEA meubelen aan een touwtje) en gaat naar beneden. Daar doe je je hakschoentjes aan, en ga je 6 boterhammen met kaas en jam smeren. 3 ervan eet je op, de rest doe je keurig in boterhamzakjes en alluminimilinuliniumm-folie, om mee naar je werk te nemen. Nadat je je vaas hebt bewonderd, je kat eten hebt gegeven en hebt geknuffeld, ga je een paar minuten Yoga doen. Hierop pak je je fiets. Je komt er echter achter dat je 2 verschillende schoenen aan hebt, dus ga je weer naar binnen. Als het eenmaal klaar is pak je je fiets weer en ga je er vandoor.
Je werkdag verloopt goed, en eenmaal thuis knuffel je je man even en ga je op de bank zitten. Je kater springt bij je op schoot, en je gaat met je man tv kijken. Hij moet zo nodig Studio Sport kijken, maar het is niet anders. Je pakt de Flair en je begint te lezen. Zodra het 5 uur is gris je de afstandsbediening uit je mans hand, en drukt op '4'. Want, natuurlijk, AS THE WORLD TURNS begint! Dat moet je niet missen! Je dwingt je man om koffie voor je te zetten, en begint spontaan te huilen als er een echtscheiding komt op televisie. Als ATWT afgelopen is, ga je eten koken. Aardappels-groente-vlees. Je man zegt dat hij het lekker vindt, meent dit niet, en gaat weer tv kijken. Dit keer kijkt hij CSI. Jij besluit de computer aan te doen en gaat naar sites als "flair.nl" en "Neckerman.nl" en "Oncyclopedia.org" om even weg van de werkelijkheid te gaan, en jezelf volledig op te laten gaan in problemen, online shopping en humor. Je man gaat zeuren dat hij op bed wil en je gehoorzaamt. Je poetst je tanden met SENSODINE 153 IN 1 tandpasta, en gaat naast je man in jullie 2-persoons-bed liggen. Midden in de nacht komt de kater er ook bij liggen, waarop je man wakker wordt en jullie de liefde bedrijven.

Zaterdag en ZondagBewerken

Over de zaterdag en zondag van een normale vrouw is nog niet veel bekend. Mijn tip: neem je dekens mee naar beneden, kijk alle vrouwenfilms die je hebt, huil daarbij, eet weinig, en slaap. Dit is slechts speculatie over de werkelijkheid, maar het is Ph-Huisneutraal getest en het werkt. Indien je ongesteld bent: stuur je man eerst naar de kroeg. Zo blijft je huwelijk heel.

Succes!Bewerken

Zo, dit was de cursus. Ik hoop dat het ophelderend was. Je dag hoeft echter niet precies zo te zijn. In plaats van de Flair kun je namelijk ook de Libelle lezen. Veel succes met het woden van een normale vrouw!

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
14 april 2008
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.