Hoe:Word je een travestiet?

WEEST GEWAARSCHUWD!

Sommige aspecten in deze tekst kunnen u een serieus letsel opleveren. Het is op eigen risico. Als u niet zeker bent, pas dan op.

Het is een man, nee een vrouw.. AHHH, IK KAN HET NIET MEER AAN!!!
~ Erg verwarde kapitein Overduidelijk over travestieten.

Niet iedereen kan zijn zoals ik het bedoeld had.
~ God over travestieten.

Huubhuub, barbatruc!
~ Barbapapa over zijn nieuwe boek, hoe een travestiet te worden voor dummies.

In Sovjet Rusland, travestiet wordt JOU
~ Sovjet Rusland-grappen over travestieten.

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Iedereen weet natuurlijk dat de vrouwen meer dan perfect zijn. Vrouwen zijn de knapste, kunnen het meeste én hebben tieten! Ook zijn vrouwen lastig, zeuren en zeiken zoveel ze kunnen en laten mannen alles betalen! Natuurlijk heeft iedere man er weleens van gedroomt om nét zo perfect te zijn als wij vrouwen. Er is een man/vrouw die dit heeft geprobeerd. kontBill, van Tokio Hotel is de eerste die er voor uit durfde te komen hoe perfect het is om een vrouw te zijn. In dit artikel kun je net als hij zij worden, in dit artikel zul je leren hoe je een echte travestiet kunt worden!

BenodigdhedenBewerken

Alles wat je nodig hebt zijn:

  • Kleren die je uit de kast van je zusje jat, het lieft strakke topjes en korte rokjes.
  • Hakken die je van je moeder leent.
  • Scheermesjes & een pincet.
  • Knalroze nagellak.
  • Koop nog even snel een kersenstring bij de zeeman, met een bijpassende BH! (Die zijn heel geil opwindent in de modewereld.)
  • Het belangrijkste: heeel veel make-up!
  • Het allerbelangrijkste: BH-VULLING!
  • Pleisters van hars van de Kruidvat.
  • Een pruik met lang haar.
  • Een touw.

Verandering van man tot vrouwBewerken

Oke als je dit hebt kunnen we beginnen. We beginnen de benen te harsen, want als je een kort rokje aan hebt, moeten die zwarte haartjes op je benen weg zijn, dus plakken en trekken maar. Als je dan niet al je vel hebt meegetrokken, ga je je snor/baard scheren en je wenkbrauwen epileren. Vervolgens breng je roze nagelak aan op je vingernagels en teennagels. Dan volgt het bijna-moeilijkste deel.

Dit kan een heel klein ietsie pietsie beetje pijn doen, maar daar hebben we het wel voor over toch heren?!

Stap 1. Pak het touw.

Stap 2. Knoop deze vast aan het topje van je lul penis.

Stap 3. Trek deze strak onder je benen door en knoop hem (het TOUW) vast aan het bandje van je BH.

Als je nu een broek of rok aan doet zal je geen bobbel meer zien?

Nu komt het échte werk! Doe je kersenstringetje aan, en je BH! Nu de BHVULLING. Voelt het al een beetje goed? Trek je hempje aan en je korte rokje en we gaan je leren hoe je makeup op moet doen.

MakeupBewerken

We beginnen met de foundation (ook bekend als gezichtsplamuur), aangezien mannen er niet uitzien hebben we die hard nodig! Oke foundation, doe een klodder op je hand en smeer je hoofd vol totdat je jezelf niet meer herkent. Als je vlekken hebt trek je veel aandacht dus probeer met verschillende kleuren foundation te experimenteren. Dan pak je je oogschaduw, doe je op een oogschaduwstokje, en dan op je oor, oog en kin. Porno-roze staat het beste bij beginners (voor gevorderden adviseren wij groen of zelfs zwart). Mascara zal de eerste keer wat moeilijk zijn! Het dopje open draaien moet je eerst even leren bij Hoe: draai ik een dopje open? Oke is die open? Dan pak je hem in je hand vast en probeer je het met het stokje over je wimpers te gaan. Waarschijnlijk zit je de eerste keer op je neus, ben je nog dommer dan dit, zit je waarschijnlijk nog bij je knie. Oke blijf oefenen tot je op je oog zit en zorg dat het om je ogen helemaaaaal zwart is. Als je hier mee klaar bent, lijk je op kont BILL!

Gefeliciteerd je hebt jezelf nu verlaagd opgetrokken tot het niveau van een travestiet.