Hoe:Word je emo?

In Sovjet Rusland, Emo wordt JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over Emo's.

Emo is zó 2006
~ Kapitein Overduidelijk over Emo

Ik mis 2006, toen was ik nog jong en leefde ik nog.
~ Voormalige emo over het jaar 2006

Ik leef, ben mooi, jong, emo en kan ook nog eens goed zingen
~ Justin Bieber over zichzelf

Had de ouwe gewild, zijn jaar was 2009.
~ Voormalige emo over Justin Bieber

Ik ben nog steeds altijd 2 jaar jonger dan hij! Lekker puh!
~ Justin Bieber over Voormalige emo

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Lachend kut kind.jpg Jullie hebben geen leven! 
Op dit artikel is door literair begaafde Emo's commentaar gegeven.

Bekijk het commentaar

Padlock aj ashton 01.jpgDeze pagina is beveiligd
Alleen beheerders kunnen deze pagina bewerken.

De stappen

Emo worden is zeer makkelijk, iedereen kan het! Maar voordat je een emo kan worden, moet je weten wat een emo is.

Emo, de korte beschrijving

 
Dit is een emomannetje. Je kan hem herkennen aan de opvallende kleur in zijn ogen.

Voor volledige beschrijving, zie artikel: Emo

Emo's zijn mensachtigen die niet zijn wat ze lijken. Alle emo's dragen (meestal neppe) All-Stars met quotes van hun favoriete artiesten. Verder zijn alle jongens homo, alle meisjes pot, en dragen beide seksen te veel make-up.

Benodigdheden

Stap 1, de kleren

 
Dit zijn de All-Stars die je moet hebben (meerdere kleuren mogelijk).

Neem je neppe All-Stars (deze kan je kopen op de markt) en neem een waterproofmarker. Schrijf op je neppe All-Stars een paar quotes van je favoriete artiesten. Let op : deze quotes moeten zo depressiefmakend zijn dat je spontaan zelfmoord wilt plegen. Indien de quota's geen zelfmoordneigingen geven ben je een neppe emo.

Oké, de schoenen heb je nu. Tijd voor je shirts en broeken.
Koop namaakshirts (alweer verkrijgbaar op de markt) en maak er heel veel scheuren in. Als je genoeg tijd hebt kan je ook nog een paar brandplekken maken. Neem nu de nauwe broeken en doe hetzelfde als bij de t-shirts. De brandplekken zijn heel handig. Veel emo's roken namelijk, en als je zegt dat je niet rookt, dan lijkt het alsof je andere emo's kent. Dit is uiterst handig als je snel vrienden wilt maken.

Stap 2, de muziek

 
Ook Emo's maken gebruik van het spoor.

Muziek is heel belangrijk in de emocultuur. Emo's maken namelijk het onderscheid tussen echte emo's en neppe emo's, door te luisteren naar wat voor muziek zij luisteren. Als dit te vrolijk is dan zullen ze je herkennen als een neppe emo. Iets dat je niet wilt omdat zij dan jou willen offeren aan Tammo Tachtig op een manier die Tammo Tachtig niet goedkeurt.

Oké, wat je als eerste moet doen is een neppe iPod kopen. Dit kan overal, met name in de achterstandswijken. Let wel op dat het geen gestolen iPod is, emo's kunnen dat namelijk ruiken en kunnen je wederom opofferen aan Tammo Tachtig.

Ten tweede moet je zo gauw mogelijk Limewire downloaden. Installeer het en download vervolgens met Limewire de volledige versie van Limewire. Deze werkt namelijk sneller en heeft een virusscan. Emo's kunnen virusbesmette liederen herkennen aan hun speciale frequentie waaraan zij dood gaan, dus zorg ervoor dat de virusscan goed functioneert. Na het downloaden van de volledige versie van Limewire, moet je alle emomuziek downloaden. Limewire Pro heeft hiervoor een handige zoekfilter die automatisch alleen maar emomuziek weergeeft.

  - Tip! -  

Ga eens naar je lokale muziekwinkel. Alles wat er in het bakje modern-rock ligt is emo!

Natuurlijk kan je ook al een voorproefje krijgen op emo zijn door naar een plaatselijke muziekwinkel te gaan en daar alle cd's te bekijken. Schrijf op een stukje papier welke cd's je vervolgens wilt gaan downloaden.

Zodra je al het muziek gevonden hebt, plaats je het op je neppe iPod die je vervolgens oplaad.

 
Dit is ongeveer zoals de gemiddelde emo denkt.

Stap 3, denken als een emo

Denken als een emo is niet zo moeilijk. Je moet gewoon altijd denken dat je dood wilt en als iemand je wat vraagt moet je heel depressief antwoorden. Let er op dat je nooit een vrolijk antwoord geeft, dit is niet emo

Als je moeite hebt met denken als een emo, dan moet je veel luisteren naar de emomuziek op je neppe iPod. Let er wel op dat je ouders en andere emo's dit niet horen, dan hebben zij je door en heb je voor niets geld besteed aan de kleren (alhoewel...het kwam dan toch van de markt, dus is het niet zo erg). Nadat je ongeveer 12 uur bent blootgesteld aan emomuziek wordt je vanzelf wel depressief. Dit komt omdat het zo slecht is, en nooit lijkt op te houden.

Stap 4, je aankleden

 
Hierboven staan alle mogelijke emo-kapsels

Je gedragen als een emo is een ding, maar je kleden is iets heel anders. Neem de veel te nauwe broek, het streepjesshirt en de neppe All-Stars. Doe deze aan terwijl je oud ondergoed draagt (dit kan jeuken). Zoals je zal merken knelt je broek je geslachtsorgaan af. Loop naar de kamer van je zus en steel een riem met zwarte en witte vierkantjes (die van je broer is ook goed, maar gaan sneller kapot). Doe de riem om en je bent bijna klaar om emo te zijn. loop naar de spiegel met een pot gel en een kam. Eenmaal voor de spiegel doe je je haar in een scheiding naar links (naar rechts is alleen voor de leider van een groepje!). Neem nu al het make-up van je zus en doe het allemaal op. Het maakt niets uit hoe het zit, omdat echte emo's ook hun make-up niet kunnen doen.

Als de make-up eenmaal droog is ben je klaar en draag je de eervolle titel genaamd emo !

Stap 5, eerste contact met een emo

 
Als je deze emo tegenkomt kan je hem het beste doden.

Emo's kan je op veel locaties vinden. Met name in de platenzaken (waar zij NOOIT iets kopen), op straat, in het skatepark (schrijf: [email protected]), in de coffeeshop en gewoon bij jou op school als je nog school gaat. De eerste indruk is belangrijk als je veel emovrienden wilt hebben en dit dient te worden gedaan in de volgende stappen:

  • Loop ongeïnteresseerd langs het groepje met het ergste nummer dat je ooit hebt gehoord (moet wel emo zijn, dus er is veel keuze).
  • Loop weer langs. Kijk dit keer naar de leider (emo's zijn altijd met een groepje. De leider kan je herkennen aan dat zijn/haar/het haar naar rechts zit) en neem een trek aan je sigaret.
  • Loop nog een keer langs en kijk de leider in zijn/haar/het ogen. Als het je niet afwijst door te zeggen Hallo, sigaret? ga er dan bijstaan en doe zo emo mogelijk.
  • Zodra het precies tien over acht is, ga je tegelijk naar huis.

Als dit je is gelukt heb je je eerste emovrienden ! Ga de volgende dag naar een andere plek en herhaal het proces iedere keer als je bij een wilt horen. Nadat je bij ongeveer 90 groepjes bent geweest ken je alle emo's van je stad en heb je veel vrienden.

Zie ook

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
14 mei 2007
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.