Hoe:Word je onweerstaanbaar aantrekkelijk?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

OPMERKING: "Jan" heeft er zelf niet voor gekozen om voor te komen in dit artikel. Gelukkig maar!


Het is natuurlijk geen optie om weg te duiken en weg te verrotten voor het volk!

Jan heeft een probleem... Een zeer groot probleem... Maar wat kun je een 'zeer groot probleem' noemen? Kanker? Aids? Belasting af moeten staan? Een moeder in huis hebben? NEE! Verschrikkelijk allemaal, maar dat is allemaal niets in vergelijking met zijn probleem... Jan vindt zichzelf niet aantrekkelijk.

Onderzoek door de auteur heeft uitgewezen dat iedereen (maar dan ook iedereen; zelfs Rita Verdonk) aardig doet tegen personen die onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn. Verder is uit het onderzoek gebleken dat zelfs heteroseksuelen zich vergrijpen aan een onweerstaanbaar aantrekkelijk persoon van de eigen sekse. Dit heeft de auteur in de praktijk ondervonden en daarom acht hij het bewezen. < Nu schrijver dezes er aan terugdenkt vindt er een chemische reactie in zijn lichaam plaats waardoor al zijn bloed opeens naar een bepaalt punt gaat; dit punt staat op ontploffen >

Hoewel schrijver dezes liever over zichzelf schrijft zullen we voor het gemak maar weer terug komen op Jan. Jan wil ook onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn, maar heeft het op een aantal punten tegenzitten:


  1. Hij is kaal
  2. Hij heeft een a-symmetrie van zijn gezicht van enkele nanometers
  3. Hij voldoet niet voor 100% aan de normen van het Arische Ras, zoals opgesteld door onze vriend Dolfje
  4. Hij heeft geen gladde, egale en strelingswaardige huid
  5. Hij heeft geen natuurlijke blos
  6. Hij heeft een baard
  7. Hij is oud (50)

In de huidige wereld met de nieuwste high-techsnufjes zijn er genoeg oplossingen voor Jan beschikbaar om hem zijn doel te laten bereiken.

Plastische ChirurgieBewerken

Een beetje een afgezaagde oplossing om je mooi te laten maken, nietwaar? Verder zijn er een hoop haken en ogen aan het bezoeken van een plastisch chirurg: ze gaan er met je geld vandoor en achteraf merk je dat er niks geopereerd is of de goede slechte man vrouw laat je sterven op de operatietafel en gaat er ook nog eens met de erfenis van door die eigenlijk voor je allerdierbaarsten was bedoeld. Plastische chirurgie mislukt daarom in alle gevallen, vooral als je je door de overheid laat opereren (lees: een door de overheid gesubsidieerde kliniek).

Een bezoek aan de psycholoogBewerken

Psychologie is een beetje een pseudowetenschap; laten we dit onderwerp maar buiten beschouwing laten.

ZelfmoordBewerken

Een redelijke oplossing, want misschien bestaat er wel reïncarnatie en misschien word je in een volgend leven wel onweerstaanbaar aantrekkelijk geboren, maar misschien ook niet. Aan als, maar en misschien hebben we niks zou zijn agrarische opa zeggen, dus zelfmoord hoeft niet per se van ons, maar kan uiteraard altijd nog als het overige niet helpt. Want beter iets dan niets zou diezelfde opa zeggen.

BiddenBewerken

Je kunt altijd naar God, de Duivel of Geert Wilders bidden om te smeken je hunkering in vervulling te laten gaan. Geloof je niet in God, de Duivel of Geert Wilders? Tja dan heb je mooi pech want ze bestaan wel (behalve die laatste misschien niet). Maar als je niet gelooft helpen ze je sowieso niet; en als je gelooft vaak ook niet, maar het proberen waard, want als je hun voeten kust willen ze wel eens overstag gaan.

Niks doenBewerken

Je kunt altijd besluiten niks te doen en je hoop vestigen op de kwantummechanica, hopende erop dat de quarks en leptonen in je lichaam zo gerangschikt worden dat je opeens verandert van een lelijk eendje in een schone zwaan.

BijtelenBewerken

Je kunt er voor kiezen om je hoofd te bewerken met een bijtel en hamer of dit te laten doen door een beeldhouwer. Jan weet nog niet wat de gevolgen hiervan zijn; hij zal dit eerst moeten uitproberen bij iemand of dit helpt, maar ondanks zijn lichte onzekerheid ziet hij dit als een van de nobele oplossingen.

PlatdrukkenBewerken

Schoonheid wordt vooral door symmetrie bepaalt, je zou er daarom ook voor kunnen kiezen om je hoofd te laten platdrukken tot een volledig symmetrisch muntachtig object. Echter overlijd je hierbij, maar dat maakt niet zoveel uit, aangezien je je lichaam tegenwoordig kan laten invriezen, waardoor 'je' niet verloren gaat door vertering van bacteriën, schimmels, sporen, parasieten en insecten. Wellicht breek je postuum door als model. Dat is van de andere zijde bekeken niet eens zo'n slecht idee. Je zult alom in de belangstelling komen te staan binnen de necrofielenscene. In het laatst genoemde geval wordt aangeraden om een postume verzekering af te sluiten op de pikante, luisterrijke stoffelijke resten tegen eventuele schade hieraan, veroorzaakt door onbesuisde acties van personen met necrofiele gevoelens die al dan niet uit de kast zijn gekomen met het als zodanig hebben van die gevoelens.

Zelf bedenkenBewerken

Het beste kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten gaan. Ga dus wat doen in plaats van de hele tijd naar dit punt te lopen staren!

Zie ookBewerken