Hoe:Word je rapper?

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Ben je lelijk? Geen kans bij vrouwen? Kijk je dag en nacht naar MTV en word je helemaal nat van die vette raps, en droom jij er van om een beroemde rapper te worden? Dat kan! Met deze handleiding word je binnen mum van tijd de beroemdste rapper die er maar is, en word je een heuse vrouwenmagneet!

ManierenBewerken

 
Arme ziel...

In het algemeen zijn er twee manieren om zo'n toffe rapper te worden. De makkelijke manier, en de moeilijke manier. Weet je niet welke je moet kiezen? Probeer het allebei!

De makkelijke manierBewerken

De makkelijkste manier om rapper te worden is simpelweg een tekst maken en naar een studio daarna een videoclip maken

De moeilijke manierBewerken

1. Koop een broek waarbij het kruis bij je enkels hangt. Als rapper sta je toch maar een beetje op een podium te lullen, dus behoorlijk lopen is niet nodig. Zorg er voor dat je ondergoed goed zichtbaar is, zodat al die slettebakken vanaf afstand kunnen zien dat jij Levi's draagt

  - Tip! -  

In plaats van een Turks dialect, kan je ook een Marokkaans of Antilliaans dialect gebruiken. Het klinkt toch allemaal hetzelfde!

2. Praat alsof je uit Turkije komt. Elke rapper in Nederland praat zo, dus jij natuurlijk ook! Stel je voor, een rapper die volgens het groene boekje rapt? Dus niet! Elke fatsoenlijke rapper met een beetje eigendunk en arrogantie zelfrespect praat met woorden die niemand verstaat, behalve zijn matties!

3. Wanneer je gaat stappen, probeer dan telkens zoveel mogelijk sletjes in bed te krijgen. Hoe meer soa's op een dag, hoe succesvoller je lijkt. Want zeg nou zelf, welke slet wil er nou niet naar bed met een man waarvan de lul met volle glorie is gebruikt?

4. Koop drugs en vuurwapens. Alleen de beste rappers hebben een strafblad ter grootte van de troonrede, en zitten dagelijks aan de wiet. Voor het slappe gelul zijn er toch geen hersencellen nodig, dus waarom zou je ze nog houden? En al die jointjes geven je ook nog eens genoeg inspiratie om over de meest onzinnige niet-rijmende dingen te rappen.

  - Tip! -  

Omdat die hersencellen toch overbodig zijn, kan je naast drugs ook grote hoeveelheden alcohol gebruiken. (met voorkeur breezers)

5. Ga beatboxen. Niks is beter voor je rap-image dan lekker spugen in je handen, want dat doen alle stoere rappers. Dat er toevallig nog eens een ritme in kan zitten, is puur toeval en gebeurt vrijwel nooit. Wanneer het wel gebeurt, stop dan onmiddellijk en ga meteen naar de dichtstbijzijnde coffeeshop. Ritmegevoel is het slechtste wat een rapper kan overkomen en leid 9 van de 10 gevallen tot sars.

6. ???

7. Je bent nu een succesvolle rapper! Neem deelname aan de audities van Idols, X-Factor, Holland's Got Talent en al die andere shit van SBS6 zodat je helemaal doorbreekt en uiteindelijk bij Jamba wordt aangeboden voor maar €1,50 p.o.b.! (6 berichten per dag, abonnement stoppen? Jammer zeg, dat kan niet!)

ConcurrentenBewerken

In de rap-business is er veel concurrentie van andere rappers en dus moet je er altijd voor zorgen dat jij de meeste vrouwen in je bed heb liggen, klaar voor geneuk, en ongelofelijk veel metro-seksuele oorbelletjes en kettinkjes in je bezit heb. Wel van je persoonlijke juwelier he, die rommel in de winkel is veel te ordinair.
Vergeet niet, herhaal al deze stappen minstens 2 keer per maand, om in vorm te blijven. Verder veel plezier met je leven als rapper!

Zie ook:Bewerken