Oeps! Bedoelde je soms Hyves? Waarschijnlijk niet...
    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
De bron van het kwaad.

Hyvus of sociale netwerkenverslaving is een ziekte die veel weg heeft van een verslaving. Mogelijk is het ook een verslaving die veel weg heeft van een ziekte. Hierover heeft een deskundige jury, onder leiding van Raymond Banjer hier een definitieve uitspraak over gedaan. Deze jury beweert dat het een verslaving is dat wel ziektes kan verspreiden in de vorm van virussen. Vele doktersverenigingen noemen het een absolute ziekte en de patiëntenvereniging voor Hyvus heeft al meer dan 10.000.000 leden te verduren.

OntstaanBewerken

  Zie Hyves voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

SymptomenBewerken

Hyvus kenmerkt zich onder meer door de volgende symptomen:

  • De patiënt komt nauwelijks nog achter de computer vandaan en kan niet zonder telefoon.
  • De taakbalk van de betrokken computer staat vol met gele eendjes.
  • De telefoon wordt onafscheidelijk en de kans is groot dat de eigenaar van de telefoon met de telefoon zal gaan trouwen.

"Krijg de Hyvus"Bewerken

In het Nederlands is het gebruikelijk iemand een bepaald ziekte toe te wensen middels de prefix "krijg de ...". Voor het iemand toewensen van Hyvus is dit echter ongebruikelijk. In plaats daarvan gebruikt men doorgaans de verwensing "Let's hyve!".

Externe linksBewerken