Iedereen behalve Paul is dood

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !


Iedereen behalve Paul is dood behandelt de opvatting dat iedereen op de hele wereld dood zou zijn, met uitzondering van Paul McCartney. De legende zou ontstaan zijn in 2005, maar tot dusver is er nog geen bewijs dat iedereen dood is of zelfs dat Paul zou leven.

Paul McCartney loopt verdwaasd rond in de uitgestorven wereld.

LegendeBewerken

De verloop van de legende gaat als volgt:

  1. Op 20 augustus zou iedereen in een auto zijn gestapt en daarna allemaal over dezelfde snelweg zijn gaan rijden (met uitzondering van McCartney, die was dood)
  2. Terwijl iedereen reed (iedereen reed op dezelfde rijstrook (met uitzondering van McCartney, die was dood)) kreeg de voorste auto autopech en zou zijn gestopt.
  3. Het gevolg was dat iedereen op elkaar botste en werd onthoofd (met uitzondering van McCartney, die was dood).
  4. Op dat moment kwam McCartney tot leven (met uitzondering van McCartney, die was dood).
  5. Paul kwam erachter dat hij de enige levende was en ging in het openbaar masturberen, omdat niemand hem kon zien (iedereen was immers dood (met uitzondering van McCartney, die was levend)).

OverlevendeBewerken

Er zijn tot nu toe geen overlevende bekend (met uitzondering van McCartney, dat snap je wel). Er gaan wel geruchten dat Rita Verdonk het ook overleefd heeft kan hebben omdat haar auto niet wou starten. Anderen zeggen weer dat Rita de veroorzaker was van het auto-ongeluk. Het is echter onduidelijk hoe haar auto dan op de snelweg gekomen moet zijn.

Wat er nou precies is gebeurdBewerken

Paul had helemaal niet levend kunnen worden want hij was niet eens dood. En omdat er mensen in de buurt van McCartney zijn gesignaleerd zou dat betekenen dat er (uitgezonderd van Verdonk) mensen moeten zijn die het overleefd hebben, hoewel dat niet betekend dat het hele verhaal niet waar is.

Waarom 'het' gebeurdeBewerken

Naar de werkelijke reden waarom 'het' (it...) allemaal gebeurde kan Paul alleen maar gissen. De enige ooggetuigen zijn ten tijde van het moment dat Paul er achter kwam dat hij de enige levende was, overleden. Niemand, behalve Paul, kan ons het 'waarom' verklaren, zelfs Paul niet. Het 'waarom' (why...) blijft velen van ons, 'als' (if...) Paul zou zijn overleden, achtervolgen mits we niet waren overleden. Iedereen, vreemdgenoeg Paul dus niet, heeft de hoop gevestigd op Rita Verdonk die, doordat haar auto niet wilde starten, het misschien heeft overleefd. Het blijft een raadsel.

Zie ookBewerken